VYRAS-GEJUS.

VYRAS-GEJUS.

Standartinė ELITA 2011 Balandžio 04, 18:21, Atsakymo numeris: #73512

Kai susipazinau jis buvo toks demesingas,uzjauciantis,patrauklus.Domejosi ir domino viskuo kas yra grazu,ieskojo romantikos ir ja teike,bet viena diena jis pasiule susipazinti su savo draugu.Susipazinom.Atrode vyras kaip vyras,bet palaipsniui begant gyvenimo tekmei ju santykiai man pradejo kelti daug itarimu.Perdetas demesys vienas kitam.Jie kartu darbuojasi,todel sakyciau normalu butu juos pavadinti draugais,bet...Dovanos,skambuciai ne tik savaitgaliais,bet ir naktimis.Vasara dazni isvykimai i gamta,pliuskenimasis tik nuogiems bunant dviese nu man kazkaip keistai ziurisi...Pastebejau,jei jiems esant kartu pasirodau as- ju veido israiska pasako,kad esu nepageidaujama persona.Nors paklausus maniskis tai neigia,bet pragyvenus 5 metus ta mintis tik tvirteja...Gal kuriai teko tai patirti?Aciu.
ELITA
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Kovo 30, 09:33

Reklama

Re: VYRAS-GEJUS.

Standartinė Svečias 2011 Balandžio 04, 18:54, Atsakymo numeris: #73513

tai del to uzsiregistravai, kad kita susirastum,ane? moteru nuojauta niekada neklysta :oops:
Svečias

Standartinė Danielius 2011 Balandžio 04, 19:27, Atsakymo numeris: #73516

Kodel man atrodo, kad panele ishlauze tema ish neturejimo ka veikti.... nezinau kaip kiti, bent jau ash pederosa uz kilo atpazistu, o tu 5ki metai.... kazkas cia necysto.... :?
Vartotojo avataras
Danielius
Igudęs dalyvis

2012 Vasario 04, 09:27

Standartinė Svečias 2011 Balandžio 04, 19:41, Atsakymo numeris: #73517

Danielius rašė:Kodel man atrodo, kad panele ishlauze tema ish neturejimo ka veikti.... nezinau kaip kiti, bent jau ash pederosa uz kilo atpazistu, o tu 5ki metai.... kazkas cia necysto.... :?

zinok vyrai baisiai moka apsimetineti :!: O gal anksciau buvo toks biski gejus,o su laiku ta liga paastrejo ir islindo kaip yla is maiso.Bet kai pagalvoji,tai jau tie diedai ne tik kiaules,bet dar ir gejai.Ir kur rasti ta normalu,kad nebutu zidras ir kuilys kad nebutu,nu total kosmar :(
Svečias

Standartinė Danielius 2011 Balandžio 04, 20:52, Atsakymo numeris: #73518

Svečias rašė:zinok vyrai baisiai moka apsimetineti :!: O gal anksciau buvo toks biski gejus,o su laiku ta liga paastrejo ir islindo kaip yla is maiso.Bet kai pagalvoji,tai jau tie diedai ne tik kiaules,bet dar ir gejai.Ir kur rasti ta normalu,kad nebutu zidras ir kuilys kad nebutu,nu total kosmar :(

Nu ash pvz ne pydaras ir i shona nevaikshtau, bet...... vienatve veza.....
Tiesa, piderizmas ne liga, tai prakeiksmas..... :shock:
Vartotojo avataras
Danielius
Igudęs dalyvis

2012 Vasario 04, 09:27

Standartinė Svečias 2011 Balandžio 05, 09:52, Atsakymo numeris: #73535

Ne liga, o prakeiksmas :lol: Prajuokino labai :lol:
Svečias

Standartinė rudnosiukas 2011 Balandžio 05, 09:57, Atsakymo numeris: #73536

O tai vyras geras ar blogas? Ar gėda, baisu net pagalvot, ką pasakytų giminės, kaimynai, parapijiečiai, artimiausios maksimos kasininkės?
rudnosiukas
Super aktyvuolis

Darnipora narys
2011 Gegužės 30, 08:02

Standartinė deepsorrow 2011 Balandžio 05, 16:16, Atsakymo numeris: #73551

ELITA rašė:Kai susipazinau jis buvo toks demesingas,uzjauciantis,patrauklus.Domejosi ir domino viskuo kas yra grazu,ieskojo romantikos ir ja teike,bet viena diena jis pasiule susipazinti su savo draugu.Susipazinom.Atrode vyras kaip vyras,bet palaipsniui begant gyvenimo tekmei ju santykiai man pradejo kelti daug itarimu.Perdetas demesys vienas kitam.Jie kartu darbuojasi,todel sakyciau normalu butu juos pavadinti draugais,bet...Dovanos,skambuciai ne tik savaitgaliais,bet ir naktimis.Vasara dazni isvykimai i gamta,pliuskenimasis tik nuogiems bunant dviese nu man kazkaip keistai ziurisi...Pastebejau,jei jiems esant kartu pasirodau as- ju veido israiska pasako,kad esu nepageidaujama persona.Nors paklausus maniskis tai neigia,bet pragyvenus 5 metus ta mintis tik tvirteja...Gal kuriai teko tai patirti?Aciu.

Kai pagausi besigrabaliojančius ar besi**** tada gal ir galima bus teigti, kad gėjus. Pirtyje pvz irgi visi vyrai būna nuogi, reta išimtis kuris su glaudėm ir tai būna pašiepiamas, kad gėdijasi kažko, o po pirties sakykim i ežeriuką kokį atsigaivint lekdamas juk neieškosi dar glaudžių apsimaut. Blogiausiu atveju bisas, gėjus - kažin.
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė pricess 2011 Balandžio 05, 20:09, Atsakymo numeris: #73567

ELITA rašė:Kai susipazinau jis buvo toks demesingas,uzjauciantis,patrauklus.Domejosi ir domino viskuo kas yra grazu,ieskojo romantikos ir ja teike,bet viena diena jis pasiule susipazinti su savo draugu.Susipazinom.Atrode vyras kaip vyras,bet palaipsniui begant gyvenimo tekmei ju santykiai man pradejo kelti daug itarimu.Perdetas demesys vienas kitam.Jie kartu darbuojasi,todel sakyciau normalu butu juos pavadinti draugais,bet...Dovanos,skambuciai ne tik savaitgaliais,bet ir naktimis.Vasara dazni isvykimai i gamta,pliuskenimasis tik nuogiems bunant dviese nu man kazkaip keistai ziurisi...Pastebejau,jei jiems esant kartu pasirodau as- ju veido israiska pasako,kad esu nepageidaujama persona.Nors paklausus maniskis tai neigia,bet pragyvenus 5 metus ta mintis tik tvirteja...Gal kuriai teko tai patirti?Aciu.

O tai jei jau sakai 5 metus jūs kartu su tuo vaikinu, ir jį įtari jog yra gėjus.... Tai kokie tada jūsų santykiai buvo ar yra?? pvz jūs mylėjotės, glamonėjotės ir t.t. ????
Jei tai darėt, tai tiesiog netelpa galvoj, kad jis gali būt gėjus.. O jei to nedarėt ir 5 metus išdraugavot, tai visko gali būt...
pricess

Standartinė Svečias 2011 Balandžio 06, 18:39, Atsakymo numeris: #73612

pricess rašė:

O tai jei jau sakai 5 metus jūs kartu su tuo vaikinu, ir jį įtari jog yra gėjus.... Tai kokie tada jūsų santykiai buvo ar yra?? pvz jūs mylėjotės, glamonėjotės ir t.t. ????
Jei tai darėt, tai tiesiog netelpa galvoj, kad jis gali būt gėjus.. O jei to nedarėt ir 5 metus išdraugavot, tai visko gali būt...

naivus pamastymas
Svečias

Kitas

Grįžti į Kitos temos