alkoras 2009 Kovo 22, 18:15, Atsakymo numeris: #16814
ashai rašė:Manau kad ne visi vyrai vertina protingas merginas, o ypatingai graziu ir protingu -bijo merginu. Ne visiem ,bet zinoma, daugumai vyru reikia ne merginos, kaip siuose forumuose rasoma, o "mesos"
Su ta "mesa" persistengei.(Nors tam tikrame sluoksnyje tai egzistuoja,bet jie dazniau buriuojasi apie "kioskelius") Man ,asmeniskai, moteris turi buti ir protinga,ir grazi (tureti savo sarma),ir but stipre asmenybe. O "blodiniskumo" tema turbut tokia sena, nuo kada evoliucija isrado peroksida. 
-
alkoras
-
Erikut?? 2009 Kovo 30, 18:08, Atsakymo numeris: #17557
Protingos merginos vertinamos, būdamos protingos,įgja šarmą- bravo,jūs ideali mergina, jūs su vertinančiu žmogumi.  Blondinės - praėjo tie laikai,visada tikėjau,kad vaikinai renkasi pagal intelektą,pagal tai,kas aukščiau draugų proto.
-
Erikut??
-
Mindusia 2009 Rugpjūčio 09, 12:27, Atsakymo numeris: #29724
nezinau koks esu, ar normalus, ar kvailas, taciau visu pirma ziuriu y merginos vidu, man svarbiausia jos poziuris y ateity ir istikimybe, atsidavimas seimai. jei mergina rimta, tvirtai zengia y gyvenima, turi savo uzsibreztus tikslus, tvirta nuomone, tai plaukai gali buti ir raudoni ar melyni, tai santykiu nezlugdo.
-

Mindusia
- Pažengęs dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Rugpjūčio 27, 10:35
Svečias 2009 Rugpjūčio 10, 14:01, Atsakymo numeris: #29804
Gerbiu vyrus, kurie sugeba sau meluot, kad jiems svarbiau ne isore, o vidus...
-
Svečias
-
rudnosiukas 2009 Rugpjūčio 10, 14:38, Atsakymo numeris: #29811
aš už lygiavertę partnerystę, juk ką veikt protingai merginai su kvailoku vaikinu? ir atvirkščiai...
-
rudnosiukas
- Super aktyvuolis
-
-
Darnipora narys
2011 Gegužės 30, 08:02
Skayva99 2009 Rugpjūčio 10, 16:37, Atsakymo numeris: #29829
Bravo svečiui,mano komplimentai. Buvo toks laikmetis ir mano gyvenime,kai aš naiviai vyliausi : jei jau nesu ilgakojė sexbomba,nužengusi nuo Playboy žurnalų viršelio -tai gal koks nors vyras susižavės mano dvasinėm vertybėm. Tačiau... gyvenimo realybė viską tvarkingai sudėliojo į savo vietas ir nuleido ant žemės. Daugumos vyrų moters pirminio vertinimo kriterijai labai paprasti :kojos,krūtinė,veidukas(akys,lūpos).Jeigu susidomėjo - pratęs vertinimą toliau : protas,intelektas,dvasines vertybes ir charakterio savybės,bet visa tai ne taip jau ir svarbu. Idealu,jeigu moteris ir graži ir protinga,bet netgi tai yra skonio reikalas. Proto svarstyklėmis nepasversi . Protingai ir gražiai moteriai vieni niekai pabūti "blondine" ,tik va jau tikrai "blondinei" niekada nepavyks apsimesti protinga moterim , bet ar jai to reikia ????  Lėja.
-
Skayva99
- Pradedantysis dalyvis
-
2009 Gruodžio 07, 13:15
Taskas 2009 Rugpjūčio 10, 18:58, Atsakymo numeris: #29838
Aisku yra gerai protinga moteris, bet dar geriau yra supratinga moteris. Tokia mokes pabuti ir moteriska ir siaip nekels jokiu scenu del menkniekiu. Nepavyduliaus be reikalo, leis vyrui kartais ilgiau pasibuti su draugais ir panasiai. Kaip ten senoliai sako : vyras turi myleti moteri, bet moteriai nebutina myleti vyro, uztenka buti tik supratingai. Is tos dideles meiles kartais buna nesveikos pavydo scenos visokie draudimai ir t.t. Va istrauka is vieno straipsnio siame puslapyje. Ne tas zodis kaip sutinku su sita mintimi. Et gal kada ir as tokia moteri rasiu Paslaptis Nr. 10. Duok jam laisvę ir jis padovanos tau amžinybę
Ta moteris, kuri nuoširdžiai gerbia vyro laisvę, kuriai rūpi jo vidiniai poreikiai, kuri mielai toleruoja jo vyriškus žaidimus ir žaisliukus, turi svarią galimybę visiems laikams pavergti vyro širdį, užrakinti ją devyniomis spynomis, o visus raktelius tarsi prabangų koljė susikabinti sau ant kaklo.
Nes ta, kuri kaip pėdsekys morka akcentuosis ties vyro medžiojimu, šifravimu ir filtravimu, ribojimu dėl viso pikta, draudimu dėl viso pikta, pavyduliavimu dėl viso pikta – tokia moteris ilgai netemps. Tiksliau jis, vyras, su tokia ilgai netemps. Amžinybe čia nekvepia. Nebent paskubintas bilietas į kitą amžinybę.
-
Taskas
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narys
2012 Gegužės 23, 20:35
varnalesa 2009 Rugpjūčio 10, 20:53, Atsakymo numeris: #29846
Taskas rašė:Aisku yra gerai protinga moteris, bet dar geriau yra supratinga moteris. Tokia mokes pabuti ir moteriska ir siaip nekels jokiu scenu del menkniekiu. Nepavyduliaus be reikalo, leis vyrui kartais ilgiau pasibuti su draugais ir panasiai. Kaip ten senoliai sako : vyras turi myleti moteri, bet moteriai nebutina myleti vyro, uztenka buti tik supratingai. Is tos dideles meiles kartais buna nesveikos pavydo scenos visokie draudimai ir t.t. Va istrauka is vieno straipsnio siame puslapyje. Ne tas zodis kaip sutinku su sita mintimi. Et gal kada ir as tokia moteri rasiu Paslaptis Nr. 10. Duok jam laisvę ir jis padovanos tau amžinybę
Ta moteris, kuri nuoširdžiai gerbia vyro laisvę, kuriai rūpi jo vidiniai poreikiai, kuri mielai toleruoja jo vyriškus žaidimus ir žaisliukus, turi svarią galimybę visiems laikams pavergti vyro širdį, užrakinti ją devyniomis spynomis, o visus raktelius tarsi prabangų koljė susikabinti sau ant kaklo.
Nes ta, kuri kaip pėdsekys morka akcentuosis ties vyro medžiojimu, šifravimu ir filtravimu, ribojimu dėl viso pikta, draudimu dėl viso pikta, pavyduliavimu dėl viso pikta – tokia moteris ilgai netemps. Tiksliau jis, vyras, su tokia ilgai netemps. Amžinybe čia nekvepia. Nebent paskubintas bilietas į kitą amžinybę.
gal kartais vyrai per daug piknaudziauja ta begaline moters tolerancija? 
-
varnalesa
- Pradedantysis dalyvis
-
2009 Lapkričio 26, 19:49
Svečias 2009 Spalio 26, 17:45, Atsakymo numeris: #34594
Gal ir labai suklysiu, neperskaicuisi visu komentaru ir pati komentuodama, bet man jau pati tema skamba kazkaip itin bukai. Jeigu jau manaisi esanti tokia protinga, suvoksi, kad tas pavadinimas "blondine" yra lekstas ir nenusakantis esmes. Jeigu uzduoti toki klausima, vadinasi tavo vertes pojutis kazkoks sutrikes. Tarsi ir zinai, kad esi protinga, bet pati tai kazi ar labai vertini.
-
Svečias
-
Grįžti į Kitos temos
|
|