dincce 2011 Gruodžio 01, 23:14, Atsakymo numeris: #84136
aš ir kai pagalvoju,ieškaus to ypatingo,bet kai pagalvoji -velnių jis man?kad dar 10m šeimininke būčiau,ir gero žodžio negirdėčiau?o dabar laisva-noriu prie jūros važiuoju,noriu sėdžiu kojas sudėjus,o ir veidrodi atvaizdas nesikandžioja,o pakalbėti ,kai nori -gali surasti,bent jau su manim tai visad galima ....
-
dincce
- Pažengęs dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Gruodžio 05, 22:23
Svečias 2011 Gruodžio 02, 00:00, Atsakymo numeris: #84137
dincce rašė:aš ir kai pagalvoju,ieškaus to ypatingo,bet kai pagalvoji -velnių jis man?kad dar 10m šeimininke būčiau,ir gero žodžio negirdėčiau?o dabar laisva-noriu prie jūros važiuoju,noriu sėdžiu kojas sudėjus,o ir veidrodi atvaizdas nesikandžioja,o pakalbėti ,kai nori -gali surasti,bent jau su manim tai visad galima ....
Idomi ta bobiska logika - vienai geriau, bet DP registruojasi  - mazdaug as vegetare, bet labai megstu mesa 
-
Svečias
-
Svečias 2011 Gruodžio 02, 09:09, Atsakymo numeris: #84141
Svečias rašė:dincce rašė:aš ir kai pagalvoju,ieškaus to ypatingo,bet kai pagalvoji -velnių jis man?kad dar 10m šeimininke būčiau,ir gero žodžio negirdėčiau?o dabar laisva-noriu prie jūros važiuoju,noriu sėdžiu kojas sudėjus,o ir veidrodi atvaizdas nesikandžioja,o pakalbėti ,kai nori -gali surasti,bent jau su manim tai visad galima ....
Idomi ta bobiska logika - vienai geriau, bet DP registruojasi  - mazdaug as vegetare, bet labai megstu mesa 
Jei ir esi prisiregistraves, nebutinai ieskai vyro visam likusiam gyvenimui  Gali buti ,kad likusio gyvenimo paivairinimui ,negi neaisku? O be to ne visi ,dalyvaujantys diskusijose yra prisiregistrave ir kazko iesko 
-
Svečias
-
dincce 2011 Gruodžio 02, 14:48, Atsakymo numeris: #84145
nežinau ko ten tie neprisiregistravę ieško,bet komentarų ,bent jau man iš jų nereik,komentuoja koks tipas ,apsimetes moterėle-piktas ant moteriškos giminės,už tai kad net meilužių nepavyksta pakabint su krokodilišku veideliu,o ka jau čia demonstruoti,ar koks iškrypėlis-manau tokių iš vis čia neturėtu būti,fui
-
dincce
- Pažengęs dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Gruodžio 05, 22:23
Grįžti į Moterų paslaptys
|
|