|
|
|
To Vienintelio paieškosTo Vienintelio paieškosSveiki. Norečiau pasiteirauti, ar yra tokių jaunų žmonių, kurie laukia savo tikrosios antrosios pusės? Laukia - tikrąja to žodžio prasme, "nepasinešdami" per kitus, bet ieškodami to vienintelio/ės, su kuriuo bus pilnaveris, laimingas gyvenimas?
To Vienintelio paieškosIr kaip jums sekasi, galima paklausti? Is kur semiates kantrybes, ir kaip neprarandat vilties? Mat, ir as esu viena is jusu
Re: To Vienintelio paieškos
Prioritetus reikia taip susidėlioti, kad Vienintelio (-ės) laukimas nepataptų pagrindiniu tikslu/problema ir pan. O tada viskas bus okei. Aš pvz. jau treti metai net pasimatyme nebuvau, bet nedarau iš to tragedijos. Reik prisiminti ir seną išmintį: žmogus gimsta, gyvena ir miršta vienas. Niekada negalima leisti susidaryti tokiai situacijai, kai be kito žmogaus sugriūtų visas gyvenimas.
To Vienintelio paieškosPrioritetus reikia taip susidėlioti, kad Vienintelio (-ės) laukimas nepataptų pagrindiniu tikslu/problema ir pan. O tada viskas bus okei. Aš pvz. jau treti metai net pasimatyme nebuvau, bet nedarau iš to tragedijos.
Reik prisiminti ir seną išmintį: žmogus gimsta, gyvena ir miršta vienas. Niekada negalima leisti susidaryti tokiai situacijai, kai be kito žmogaus sugriūtų visas gyvenimas.[/quote] Gyvenimas aišku negriūva, bet pripažink - jis daug liūdnesnis, ir niekada nebūsi toks laimingas vienas, koks galėtum būti poroje.
Labai galimas daiktas
kazkur skaiciau, kad jei ieskai poros, privalai skirti maximum demesio. Kaip pavyzdys buvo pateikta - jei ieskai darbo - skiri daugiausiai demesio darbo paieskai. Su poros paieska taip pat. Kitaip galima likusi gyvenima ant sofos prasedet :/
Re: To Vienintelio paieškos..Žinoma, kad yra laukiančių to vienintelio...
|
|