To Vienintelio paieškos

To Vienintelio paieškos

Standartinė Vilte 2009 Rugsėjo 25, 14:31, Atsakymo numeris: #32805

Sveiki. Norečiau pasiteirauti, ar yra tokių jaunų žmonių, kurie laukia savo tikrosios antrosios pusės? Laukia - tikrąja to žodžio prasme, "nepasinešdami" per kitus, bet ieškodami to vienintelio/ės, su kuriuo bus pilnaveris, laimingas gyvenimas?
Vilte

Reklama

Re: To Vienintelio paieškos

Standartinė tyliai 2009 Rugsėjo 25, 14:37, Atsakymo numeris: #32806

yra
tyliai
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Gruodžio 11, 18:21

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 25, 16:14, Atsakymo numeris: #32821

yra yra
Svečias

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 25, 17:26, Atsakymo numeris: #32827

Yra. ir ne vienas ir be dvi.
Svečias

To Vienintelio paieškos

Standartinė Vilte 2009 Rugsėjo 25, 17:54, Atsakymo numeris: #32830

Ir kaip jums sekasi, galima paklausti? Is kur semiates kantrybes, ir kaip neprarandat vilties? Mat, ir as esu viena is jusu :), bet labai daznai apima mintis, kad tai bergzdzias reikalas :(
Vilte

Standartinė John Smith 2009 Rugsėjo 25, 18:31, Atsakymo numeris: #32831

Vilte rašė:Ir kaip jums sekasi, galima paklausti? Is kur semiates kantrybes, ir kaip neprarandat vilties? Mat, ir as esu viena is jusu :), bet labai daznai apima mintis, kad tai bergzdzias reikalas :(

Prioritetus reikia taip susidėlioti, kad Vienintelio (-ės) laukimas nepataptų pagrindiniu tikslu/problema ir pan. O tada viskas bus okei. Aš pvz. jau treti metai net pasimatyme nebuvau, bet nedarau iš to tragedijos.

Reik prisiminti ir seną išmintį: žmogus gimsta, gyvena ir miršta vienas. Niekada negalima leisti susidaryti tokiai situacijai, kai be kito žmogaus sugriūtų visas gyvenimas.
John Smith

To Vienintelio paieškos

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 25, 18:53, Atsakymo numeris: #32833

Prioritetus reikia taip susidėlioti, kad Vienintelio (-ės) laukimas nepataptų pagrindiniu tikslu/problema ir pan. O tada viskas bus okei. Aš pvz. jau treti metai net pasimatyme nebuvau, bet nedarau iš to tragedijos.

Reik prisiminti ir seną išmintį: žmogus gimsta, gyvena ir miršta vienas. Niekada negalima leisti susidaryti tokiai situacijai, kai be kito žmogaus sugriūtų visas gyvenimas.[/quote]

Gyvenimas aišku negriūva, bet pripažink - jis daug liūdnesnis, ir niekada nebūsi toks laimingas vienas, koks galėtum būti poroje.
Svečias

Standartinė John Smith 2009 Rugsėjo 25, 19:00, Atsakymo numeris: #32835

Svečias rašė:Gyvenimas aišku negriūva, bet pripažink - jis daug liūdnesnis, ir niekada nebūsi toks laimingas vienas, koks galėtum būti poroje.

Labai galimas daiktas :)
John Smith

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 25, 20:00, Atsakymo numeris: #32837

John Smith rašė:
Vilte rašė:Ir kaip jums sekasi, galima paklausti? Is kur semiates kantrybes, ir kaip neprarandat vilties? Mat, ir as esu viena is jusu :), bet labai daznai apima mintis, kad tai bergzdzias reikalas :(

Reik prisiminti ir seną išmintį: žmogus gimsta, gyvena ir miršta vienas. Niekada negalima leisti susidaryti tokiai situacijai, kai be kito žmogaus sugriūtų visas gyvenimas.

kazkur skaiciau, kad jei ieskai poros, privalai skirti maximum demesio. Kaip pavyzdys buvo pateikta - jei ieskai darbo - skiri daugiausiai demesio darbo paieskai. Su poros paieska taip pat. Kitaip galima likusi gyvenima ant sofos prasedet :/
Svečias

Standartinė Tornada 2009 Rugsėjo 25, 20:13, Atsakymo numeris: #32838

..Žinoma, kad yra laukiančių to vienintelio...:) Man jau keturios dešimtys, o dar nesutikau žmogaus, su kuriuo būtų įdomu ir gera... Vaje vaje, kaip tas laikas bėga...:)
Tornada
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Birželio 27, 12:05

Kitas

Grįžti į Kitos temos