Vertybių suderinamumas: kokios vertybės?

Standartinė Wit 2008 Lapkričio 27, 23:17, Atsakymo numeris: #8877

Moderatoriai, paaiskinkit man neismanelei, kokias vertybes turite galvoje. Isvardinkit jas, ar dar kaip, nes nesuprantu.
Wit

Reklama

Standartinė Wit 2008 Lapkričio 28, 10:56, Atsakymo numeris: #8878

Moderatoriai, kodel mano temos pavadinima pakeitet (padaret debilisku), o i tema neatsaket? Juk klausimas DP komandai. Ar sunku buvo pavardinti, kas sudeta i sia jusu savoka.
Wit

Standartinė DP komanda 2008 Gruodžio 02, 14:28, Atsakymo numeris: #8879

Wit:

Pirmiausia apie temos pavadinima - musu moderatoriai turi teise koreguoti temu pavadinimus, jeigu jie yra per ilgi, nenusako esmes arba suformuluoti nekorektiskai, naudojant nenormine kalba, necenzurinius zodzius ir panasiai. Sunku pasakyti, kaip buvo Jusu atveju, nes istrinti temu pavadinimai niekur neissaugomi. Taigi jeigu tikrai manote, kad Jusu pavadinimas buvo tikslesnis, tiesiog parasykite ji mums, adresu info@darnipora.lt, mes ji ivertinsime ir jeigu tikrai atitiks reikalavimus, butinai pakeisime - grazinsime buvusi pavadinima.

Apie vertybes: vertybemis laikoma paziuris i seima, bendra gyvenima ir ivairius kitus dalykus, kurie atspindi, i ka orientuojates gyvenime. Kadangi apie vertybes sprendziama ne vien is konkreciu atsakymu, bet ir is viso testo atsakymu visumos, visa tai susumavus galima susidaryti pakankamai patikima vaizda apie tai, kas Jums gyvenime turi reiksme ir svarba.
DP komanda

Standartinė Wit 2008 Gruodžio 02, 17:25, Atsakymo numeris: #8880

Pavizdys, kaip daug parasant i klausima neatsaket.
Pavadinimas -tiek jau to. Isgyvensiu.
Dabar apie vertybes:
1. Seima.
2. Bendras gyvenimas.
3....?
4....?
Kad visuma, manau, kiekvienam aisku. Bet jus parasykit, kas ta visuma sudaro. Man konkreciu testu atsakymu nereikia. Mane domina kokias vertybes jus turite galvoje.
Wit

Re: Vertybių suderinamumas: kokios vertybės?

Standartinė Zygfrid1295609168_db 2008 Gruodžio 26, 03:38, Atsakymo numeris: #8942

man idomu kaip nusprendziamas seksualinis suderinamumas?
Где ты нашла меня грязным - туда и положь!
Ты думала, я буду чистым - оказалось, что ложь.
Ты думала, я буду честным - оказалось, что дрянь,
Но это все опять же только по твоим понятиям.
Zygfrid1295609168_db
Super aktyvuolis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Rugpjūčio 03, 07:17

Standartinė Wit 2008 Gruodžio 29, 18:01, Atsakymo numeris: #9125

"vertybemis laikoma paziuris i <......> ivairius kitus dalykus"<....
Ar atsakysit pagaliau, kas tie ivairus kiti dalykai.
Wit

Standartinė Monika||DarniPora.lt komanda 2008 Gruodžio 29, 18:34, Atsakymo numeris: #9128

Zygfrid rašė:man idomu kaip nusprendziamas seksualinis suderinamumas?

Teste, kuri atlikote registruodamiesi, yra atskira klausimu grupe "Erotinis suderinamumas". Vertinant seksualini suderinamuma, balas sudaromas butent pagal sios dalies atsakymus. Kaip ir vertybinio suderinamumo atveju, seksualiniuose dalykuose turi buti ir panasumu ir skirtumu. Atsizvelgiama i atsakymuose atsispindincius seksualinius poreikius, poziuri i seksualini gyvenima. Atsakymu visuma vertinama ne tiesiogiai, o pagal specialias psichologines metodikas.
Monika||DarniPora.lt komanda

Re:

Standartinė Monika||DarniPora.lt komanda 2008 Gruodžio 29, 18:42, Atsakymo numeris: #9129

Wit rašė:Pavizdys, kaip daug parasant i klausima neatsaket.
Pavadinimas -tiek jau to. Isgyvensiu.
Dabar apie vertybes:
1. Seima.
2. Bendras gyvenimas.
3....?
4....?
Kad visuma, manau, kiekvienam aisku. Bet jus parasykit, kas ta visuma sudaro. Man konkreciu testu atsakymu nereikia. Mane domina kokias vertybes jus turite galvoje.

Vertinant vertybes nera saraso, kuri zmogus turi atitikti arba ne, tiesiog, pasikartosiu, is testo klausimu visumos pagal specialias psichologines metodikas atsiskleidzia, kas konkreciam zmogui yra vertybe. Tuomet susidelioja kiekvieno zmogaus individualus siu vertybiu "sarasas" ir veliau vertinama, kaip tie "sarasai" dera tarpusavyje. Vertybemis gali buti: Jusu jau mineti seima, bendras gyvenimas, taip pat poziuris i lyciu vaidmenis seimoje, poziuris i vaiku auklejima, poziuris i darba...
Monika||DarniPora.lt komanda

Grįžti į Kitos temos