Vaikinas-bailiukas:))

Vaikinas-bailiukas:))

Standartinė Vaivita 2010 Liepos 26, 17:13, Atsakymo numeris: #51658

Sveiki. Susiduriau su ganetinai neiprastu atveju :? Su vaikinu susirasinejame jau ne viena menesi,o jis.... :oops: :oops: vis dar neisdriso man paskambinti!!!! :oops: :oops: As jam pacioj pazinties pradzioj netycia pasakiau,kad man labai svarbu vaikino kalbejimas,kalbesena,leksika,ir jei man nepatinka,tai.... tada nieko gero :D Na ir jam sie mano zodziai labai istrigo,ir todel jis bijo man paskambinti,nes baiminasi,jog as galiu ji atstumti,kai isgirsiu ji!!!! :o :o Tokia komiska situacija is tikruju,bet taip jau atsitiko man :P :P As apie ji zinau labai daug teigiamu dalyku,kurie man patinka,priimtini man,ir tikrai manau,kad jis puikus zmogus,bet va beda tame,kad jis labai nedrasus... :( Tikras bailiukas :?
Vaivita
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugsėjo 16, 10:02

Reklama

Re: Vaikinas-bailiukas:))

Standartinė Svečias 2010 Liepos 26, 17:40, Atsakymo numeris: #51663

Tai pasakyk, kad tau butu malonu su juom pasisnekuciuoti telefonu arba pati paskambink. Ot problema atrado :roll:
Svečias

Standartinė Pasileidusi 2010 Liepos 26, 17:47, Atsakymo numeris: #51664

O šventas naivume...
Tu čia pati sugalvojai, kad jis tau todėl neskambina, ar jis tau "prisipažino" kai tu jį prirėmei prie sienos arba skambini arba skiriamės???
Pasileidusi

Standartinė Vaivita 2010 Liepos 26, 17:48, Atsakymo numeris: #51665

Jis zino,kad noriu su juo pasisnekuciuoti,o pati skambinti tikrai neketinu. Vaikinas turi skambinti,o ne mergina.
Vaivita
Igudęs dalyvis

Standartinė Vaivita 2010 Liepos 26, 17:50, Atsakymo numeris: #51666

As nieko pati nesugalvojau,jis pats man taip parase,kai priremiau ji prie sienos :P Ir prasyciau nesisaipyti,nes as tik noriu graziai padiskutuoti tokia keista tema ;)
Vaivita
Igudęs dalyvis

Standartinė Sapo1295820256_db 2010 Liepos 26, 17:55, Atsakymo numeris: #51667

Vaivita rašė:Jis zino,kad noriu su juo pasisnekuciuoti,o pati skambinti tikrai neketinu. Vaikinas turi skambinti,o ne mergina.

Labas Vaivita , duokš man jo telefono numerį aš pabūsiu sujungimo operatore :lol:
O šiaip galėtum paskambint pati, jeigu nori , iš jaudulio gali šiek tiek kalbėsena, leksika sutrikti, bet tik kelias akimirkas, paskui žodžiai liesis laisvai ;)
Sapo1295820256_db
Veteranas

2010 Spalio 09, 15:31

Standartinė nele 2010 Liepos 26, 17:56, Atsakymo numeris: #51668

Vaivita rašė:As nieko pati nesugalvojau,jis pats man taip parase,kai priremiau ji prie sienos :P Ir prasyciau nesisaipyti,nes as tik noriu graziai padiskutuoti tokia keista tema ;)

As kartais po antro laisko jau susitikti einu, o cia laukti kol paskambins.., man rodos jam ne kompleksai trukdo...Yra zmoniu , kuriems patinka TIK SUSIRASHINETI. gAL JIS IS TOKIU...
nele

Standartinė indoril1320577906_db 2010 Liepos 26, 19:27, Atsakymo numeris: #51669

Jūs ir Jūsų virtualus draugas, matyt, labai daug laiko turit ir mėgstat jį gaišti, jei dar nesusiskambinot/nesusitikot. Kitaip šitos absurdo komedijos nesugalvoju kaip paaiškint :|
indoril1320577906_db
Pažengęs dalyvis

2011 Balandžio 25, 18:07

Standartinė Taskas 2010 Liepos 26, 20:04, Atsakymo numeris: #51670

Vaivita rašė:As nieko pati nesugalvojau,jis pats man taip parase,kai priremiau ji prie sienos :P Ir prasyciau nesisaipyti,nes as tik noriu graziai padiskutuoti tokia keista tema ;)

O kazin kokio tu tikiesi isgirsti patarimo, jog priverstum vaikina tau paskambinti. Jei pasakei jog nori su juom pasikalbeti, lauki jo skambucio, zinai kad jis isitaise ta baime del savo kalbos, nu tai ko tau dar bereikia. Taigi imk ir pati paskambink. Na ok, jis nevyriskas jis bailiukas, bet jei jis tau patinka tai ko tu dar lauki. Na nebuk tokia princese, kad oi vaikinas turi tau skambinti. Ot principus rado kur rodyti. Negi dabar statysi ultimatuma, kad jei tau nepaskambina tada skiriames. Nusileisk truputeli ant zemes ;)
Taskas
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
2012 Vasario 09, 22:15

Standartinė Svečias 2010 Liepos 27, 01:32, Atsakymo numeris: #51692

toks ispudis, kad autore pati bailiuke :)
menesi laukia ir negali paskambint? Teisinasi kazkokia kvailyste, kad "as pati tai jau tikrai neskambinsiu"... Akivaizdu, kad bijo ir pati nepripazista. Jei tikrai rupetu ir nebutu bailiuke, seniai butu skambtelejus. Bet geriau itikinedama save sukuria net tema forume, kad kazkas kitas bailys :)
Abu bijot, tik vaikinas nuosirdesnis. linkiu, kad jis susirastu normalia mergina, o su tavim pabaigtu viska.
Svečias

Kitas

Grįžti į Bendravimas poroje