Vaikinai, kodėl neatsakote į laiškus?

Standartinė tina234 2008 Spalio 23, 17:41, Atsakymo numeris: #4352

Norejau paklausti cia esamu vaikinu, kodel jus neatsakot i merginu laiskus. As pavyzdziui parasau bet taip ir nesulaukiu atsakymo, o patys raginat parasyti jums, jei mergina paraso begat i krumus. Kame cia saknys? o gal cia vieni melagiai, kurie tipo iesko rimtu santykiu. Vis labiau abejoju, kad cia galima susirasti artima zmogu.
tina234
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Kovo 01, 19:28

Reklama

Standartinė wit 2008 Spalio 23, 21:53, Atsakymo numeris: #4353

aha, ir man idomu, kodel neatrasot
wit

Standartinė kiesux 2008 Spalio 24, 08:45, Atsakymo numeris: #4354

Labai jau apstrakciai rasai, kiek parasiai laisku ir kiek neatrase? nei vienas taip ir neatrase? kazkaip pamenu, kad as lyg atrasinejau tau ;) o tu sakai niekas neraso ;)

o jei pamegint atsakyti i tema, tai tiesiog visokiu yra zmoniu, tiek vaikinu tiek merginu, kurios neatrasineja taip kad atkaklumo ir kantrybes ir rasit kas atrasys ;)
kiesux

Standartinė Silva 2008 Spalio 24, 17:27, Atsakymo numeris: #4355

O man atrase visi:)Dabar su vienu is ju kartu du metai:)Saite bendravom vos savaite.
Gal iskart uzduodat klausimus vaikinams..As atsimenu paziuredavau i foto , anketa ir parasydavau bet ka , kas sauna i galva..Paciai nepatikdavo ,, labutis, ka veiki, ko ieskai.. vaikinai turetu sugalvot ka nors originalesnio pasakyt merginai, kad patrauktu demesi..
Silva

Standartinė Davirus 2008 Lapkričio 04, 22:12, Atsakymo numeris: #4356

Keista bet ta pati galiu apie merginas pasakyt.. kiek esu uzsiregistraves kolkas nulis rezultatu. . :D
Davirus
Pradedantysis dalyvis

1970 Sausio 01, 02:00

Standartinė Nerijus1981 2008 Lapkričio 23, 15:11, Atsakymo numeris: #4357

Pas mane situacija priesinga...t.y.moterys nelabai aktyvios,kazkokios apdujusios:)...gal del kad pamato mano anketoje...ISSISKYRES:DDD
Nerijus1981

Standartinė juventino 2008 Lapkričio 23, 15:45, Atsakymo numeris: #4358

xa, as lygiai taip pat galiu paklasut,o kodel ne visos,kurioms as parasau, atraso man?
jezus, nu nepatikau,todel ir neatrase, ir tai visiskai normalu,lygiai tiap patjeigu tu kazkokiam vaikinui parasei, bet nepatikai jam, tai kodel jis turetu atrasinet?is mandagumo? is gailescio? is neturejimo ka veikt? o tu noretum gaut atsakyma tik del kurios nors is situ priezasciu? :)
juventino
Pažengęs dalyvis

2009 Birželio 08, 08:25

Standartinė ponia 2008 Lapkričio 23, 18:06, Atsakymo numeris: #4359

taip- turejau apie 20 pazistamu-jie nesiteike atrasyti puse metu, nors patys siulesi draugauti...tada juos isbraukiau .
ponia
Igudęs dalyvis

2011 Kovo 02, 19:05

Standartinė oberonas 2008 Lapkričio 23, 19:59, Atsakymo numeris: #4360

as tai nemanau kd is vis yra geras dalykas kai mergina pirma ima vaikinui cia rasyti kad mergina pirma ima iniciatyva daryti pradziai kazkokiai :) nes kazkaip man nei vienai nekilo nors atrasyti kuri ma parase paprasciausiai kad jos man visai nepatrauklios pasirode ir banalios.. ir siaip manau kd cia kazka rasti suderinamo tai vargu bau ar galima... nes paprasciausiai tokie testai nelabai ka parodo.. nes draugavau su viena mergina is cia tai nieko taip ir nesigavo..
oberonas

Standartinė ponia 2008 Lapkričio 23, 23:49, Atsakymo numeris: #4361

ir tikrai!!! vedli mes pabaigem, atrodo- salycio tasku daug- o reikia susirasyt- nemoka net telefonu kalbet, lemena kazka, susitikt iniciatyvos nerodo, zodziu, pati pilnai esu patenkinta gyvenimu, kam man tox/// TAI IR APSIEISIM BE TOKIO LAIKO GAISINIMO... o gal yra kur tas TIKRASIS??/
ponia
Igudęs dalyvis

2011 Kovo 02, 19:05

Kitas

Grįžti į Kitos temos