deepsorrow 2011 Vasario 11, 13:35, Atsakymo numeris: #68789
Svečias rašė:Aš visiškai nesistebiu, jei į mano laiškus neatsako. Tikrai nenorėčiau gauti laiškų, parašytų iš mandagumo. Toks jau gyvenimas: negali išvengti situacijų, kai tau kažkas patinka, o tu nepatinki...Tiesiog reikia išmokti tai priimti. Ir, žinoma, esti didžiulė malonė ir dovana, jei tarp žmonių užsimezga abipusė simpatija.
Nesamonė, atsakyti į laišką elementarus mandagumas, kaip ir atidaryti duris, praleisti pirmą, aprengti paltą. Man perskaičius pirmus laiškus tikrai ne visada būna noro atrašinėti, bet atrašau ir dažnai po 3-4 laiškų žmogus pasirodo tikrai įdomus. 
-

deepsorrow
- Super aktyvuolis
-
-
Auksinis darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31
švelnuška 2011 Vasario 22, 15:32, Atsakymo numeris: #69847
Gerai kai gali parasyti, ziuriu kuo toliau tuo baisiau su visais portalais darosi, uz oro pagadinima tuoj pinigus mokesim. Radau simpatiska mergina, kuri mane sudomino, o pasirodo jai parasyt negaliu, mokek 60lt ir bandrauk, kas cia per nesamoniu muziejus ? Gal sita nesamone atsaukite ? Nes jai taip manau neteksite daugumos studentu ar jaunu zmoniu  DEBILIZMAS !
-
švelnuška
- Pradedantysis dalyvis
-
2011 Vasario 24, 08:16
smokas 2011 Vasario 22, 19:28, Atsakymo numeris: #69867
švelnuška rašė:Gerai kai gali parasyti, ziuriu kuo toliau tuo baisiau su visais portalais darosi, uz oro pagadinima tuoj pinigus mokesim. Radau simpatiska mergina, kuri mane sudomino, o pasirodo jai parasyt negaliu, mokek 60lt ir bandrauk, kas cia per nesamoniu muziejus ? Gal sita nesamone atsaukite ? Nes jai taip manau neteksite daugumos studentu ar jaunu zmoniu  DEBILIZMAS !
Joo - kad uz paslaugas ir prekes moketi, tikrai debilizmas. Pats uz dyka dirbi ar dirbti ruoshiesi? Atlyginimo neimsi?
-
smokas
- Pradedantysis dalyvis
-
2011 Liepos 06, 09:42
Svečias 2011 Vasario 22, 23:15, Atsakymo numeris: #69897
švelnuška rašė:Gerai kai gali parasyti, ziuriu kuo toliau tuo baisiau su visais portalais darosi, uz oro pagadinima tuoj pinigus mokesim. Radau simpatiska mergina, kuri mane sudomino, o pasirodo jai parasyt negaliu, mokek 60lt ir bandrauk, kas cia per nesamoniu muziejus ? Gal sita nesamone atsaukite ? Nes jai taip manau neteksite daugumos studentu ar jaunu zmoniu  DEBILIZMAS !
Kas negalvoja, tas pinigus moka.
-
Svečias
-
Svečias 2011 Vasario 22, 23:27, Atsakymo numeris: #69898
Nu tu ir debilas. Susikurk savo svetaine ir tiek visiem paslaugas dykai. Tokie vyrai blemba, pradzioje nemokamu pazinciu nori, paskui nemokamo sekso. Chaliavscikai  Ir gedos neturi dar piktintis. I sikna tikiam ispirt ir tiek 
-
Svečias
-
Svečias 2011 Vasario 22, 23:31, Atsakymo numeris: #69900
tai galit issijungt arba gyvenkit iš reklamos!
-
Svečias
-
smokas 2011 Vasario 22, 23:36, Atsakymo numeris: #69902
Svečias rašė:tai galit issijungt arba gyvenkit iš reklamos!
Tai gal snargliau nustok ish tevu kishenes gyventi? - parodyk pavyzdi, kaip milijona uzdirbti...
-
smokas
- Pradedantysis dalyvis
-
2011 Liepos 06, 09:42
ŽygisKLP 2011 Vasario 25, 23:34, Atsakymo numeris: #70187
Na as neatrasau, nes pakolkas man dar nepasitaike tokios drasios kuri man parasytu  o kai paraso, visiems atrasau 
-
ŽygisKLP
- Pradedantysis dalyvis
-
2011 Birželio 04, 11:08
Svečias 2011 Vasario 26, 00:31, Atsakymo numeris: #70199
smokas rašė:Svečias rašė:tai galit issijungt arba gyvenkit iš reklamos!
Tai gal snargliau nustok ish tevu kishenes gyventi? - parodyk pavyzdi, kaip milijona uzdirbti...
NESPROK IŠ PIKTUMO !
-
Svečias
-
Grįžti į Kitos temos
|
|