Vaikinai, kodėl neatsakote į laiškus?

Re:

Standartinė deepsorrow 2011 Vasario 11, 13:35, Atsakymo numeris: #68789

Svečias rašė:Aš visiškai nesistebiu, jei į mano laiškus neatsako. Tikrai nenorėčiau gauti laiškų, parašytų iš mandagumo. Toks jau gyvenimas: negali išvengti situacijų, kai tau kažkas patinka, o tu nepatinki...Tiesiog reikia išmokti tai priimti. Ir, žinoma, esti didžiulė malonė ir dovana, jei tarp žmonių užsimezga abipusė simpatija.

Nesamonė, atsakyti į laišką elementarus mandagumas, kaip ir atidaryti duris, praleisti pirmą, aprengti paltą. Man perskaičius pirmus laiškus tikrai ne visada būna noro atrašinėti, bet atrašau ir dažnai po 3-4 laiškų žmogus pasirodo tikrai įdomus. :twisted:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31

Reklama

Re: Vaikinai, kodėl neatsakote į laiškus?

Standartinė švelnuška 2011 Vasario 22, 15:32, Atsakymo numeris: #69847

Gerai kai gali parasyti, ziuriu kuo toliau tuo baisiau su visais portalais darosi, uz oro pagadinima tuoj pinigus mokesim. Radau simpatiska mergina, kuri mane sudomino, o pasirodo jai parasyt negaliu, mokek 60lt ir bandrauk, kas cia per nesamoniu muziejus ? Gal sita nesamone atsaukite ? Nes jai taip manau neteksite daugumos studentu ar jaunu zmoniu :) DEBILIZMAS !
švelnuška
Pradedantysis dalyvis

2011 Vasario 24, 08:16

Standartinė smokas 2011 Vasario 22, 19:28, Atsakymo numeris: #69867

švelnuška rašė:Gerai kai gali parasyti, ziuriu kuo toliau tuo baisiau su visais portalais darosi, uz oro pagadinima tuoj pinigus mokesim. Radau simpatiska mergina, kuri mane sudomino, o pasirodo jai parasyt negaliu, mokek 60lt ir bandrauk, kas cia per nesamoniu muziejus ? Gal sita nesamone atsaukite ? Nes jai taip manau neteksite daugumos studentu ar jaunu zmoniu :) DEBILIZMAS !

Joo - kad uz paslaugas ir prekes moketi, tikrai debilizmas. Pats uz dyka dirbi ar dirbti ruoshiesi? Atlyginimo neimsi?
smokas
Pradedantysis dalyvis

2011 Liepos 06, 09:42

Standartinė Svečias 2011 Vasario 22, 23:15, Atsakymo numeris: #69897

švelnuška rašė:Gerai kai gali parasyti, ziuriu kuo toliau tuo baisiau su visais portalais darosi, uz oro pagadinima tuoj pinigus mokesim. Radau simpatiska mergina, kuri mane sudomino, o pasirodo jai parasyt negaliu, mokek 60lt ir bandrauk, kas cia per nesamoniu muziejus ? Gal sita nesamone atsaukite ? Nes jai taip manau neteksite daugumos studentu ar jaunu zmoniu :) DEBILIZMAS !

Kas negalvoja, tas pinigus moka.
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Vasario 22, 23:27, Atsakymo numeris: #69898

Nu tu ir debilas. Susikurk savo svetaine ir tiek visiem paslaugas dykai. Tokie vyrai blemba, pradzioje nemokamu pazinciu nori, paskui nemokamo sekso. Chaliavscikai :twisted: Ir gedos neturi dar piktintis. I sikna tikiam ispirt ir tiek :mrgreen:
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Vasario 22, 23:31, Atsakymo numeris: #69900

tai galit issijungt arba gyvenkit iš reklamos!
Svečias

Standartinė smokas 2011 Vasario 22, 23:36, Atsakymo numeris: #69902

Svečias rašė:tai galit issijungt arba gyvenkit iš reklamos!

Tai gal snargliau nustok ish tevu kishenes gyventi? - parodyk pavyzdi, kaip milijona uzdirbti...
smokas
Pradedantysis dalyvis

2011 Liepos 06, 09:42

Standartinė ŽygisKLP 2011 Vasario 25, 23:34, Atsakymo numeris: #70187

Na as neatrasau, nes pakolkas man dar nepasitaike tokios drasios kuri man parasytu :lol: o kai paraso, visiems atrasau :)
ŽygisKLP
Pradedantysis dalyvis

2011 Birželio 04, 11:08

Standartinė Svečias 2011 Vasario 26, 00:31, Atsakymo numeris: #70199

smokas rašė:
Svečias rašė:tai galit issijungt arba gyvenkit iš reklamos!

Tai gal snargliau nustok ish tevu kishenes gyventi? - parodyk pavyzdi, kaip milijona uzdirbti...
NESPROK IŠ PIKTUMO !
Svečias

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos