cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti 2012 Sausio 26, 13:02, Atsakymo numeris: #86453
MisteryGirl rašė:kitiems dar didesnis stimulas stenktis pasiekti daugiau 
Ko daugiau pasiekti?
-
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
-
deepsorrow 2012 Sausio 26, 13:11, Atsakymo numeris: #86454
Na va supratinga moteris - vaikas ne problema, jis nuostabus mažas stebuklas. Ne mamos problema - problema yra vyro principai, baimės nenoras.
-

deepsorrow
- Super aktyvuolis
-
-
Auksinis darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti 2012 Sausio 26, 13:16, Atsakymo numeris: #86455
Tai juk sakė 2000 litų mėnesiui reik, gražiai formai palaikyti.
-
-
MisteryGirl 2012 Sausio 26, 13:21, Atsakymo numeris: #86456
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti rašė:MisteryGirl rašė:kitiems dar didesnis stimulas stenktis pasiekti daugiau 
Ko daugiau pasiekti?
igyti magistro laipsni, siekti karjeros aukstumu ir buti pavyzdziu dukrytei:)
-
MisteryGirl
- Igudęs dalyvis
-
-
Auksinė darnipora narė
2012 Gegužės 16, 09:42
MisteryGirl 2012 Sausio 26, 13:26, Atsakymo numeris: #86457
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti rašė:Tai juk sakė 2000 litų mėnesiui reik, gražiai formai palaikyti.
i grazuoles tikrai nepretenduoju, tai ir tokios sumos man nereikia 
-
MisteryGirl
- Igudęs dalyvis
-
-
Auksinė darnipora narė
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti 2012 Sausio 26, 13:27, Atsakymo numeris: #86458
MisteryGirl rašė:igyti magistro laipsni, siekti karjeros aukstumu ir buti pavyzdziu dukrytei:)
Mm. Kada su vaiku būsi? Nors tiesą sakant ne mano reikalas. Šiaip "geras" pavyzdys.
-
-
MisteryGirl 2012 Sausio 26, 13:31, Atsakymo numeris: #86459
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti rašė:MisteryGirl rašė:igyti magistro laipsni, siekti karjeros aukstumu ir buti pavyzdziu dukrytei:)
Mm. Kada su vaiku būsi? Nors tiesą sakant ne mano reikalas. Šiaip "geras" pavyzdys.
man darbdavys suteike galimybe dirbti namie  mano darbo priemones yra kompiuteris ir telefonas. Nebent reikia i susitikima isbegti, tada jau auklyte gelbsti 
-
MisteryGirl
- Igudęs dalyvis
-
-
Auksinė darnipora narė
MisteryGirl 2012 Sausio 26, 13:56, Atsakymo numeris: #86461
deepsorrow rašė:Na va supratinga moteris - vaikas ne problema, jis nuostabus mažas stebuklas. Ne mamos problema - problema yra vyro principai, baimės nenoras.
didziausia klaida, kai moterys ar vyrai mano pakeisiantys antraja puse, jo poziuri i tam tikrus dalykus. Esame visi savaip nuostabus ir unikalus 
-
MisteryGirl
- Igudęs dalyvis
-
-
Auksinė darnipora narė
Svečias 2012 Vasario 19, 16:00, Atsakymo numeris: #87428
Nesuprantu, kam reikėjo beveik pusantro šimto puslapių prispamint, kai ir taip aišku, jog vieniems tai problema, kitiems ne? Ar autorė bei kitos vienišos mamytės (man tas žodis skamba įžeidžiančiai, o jums?) tiesiog norėjo sulaukti užuojautos ir liaupsių , jog patenkintų savo ego?
Kas liečia mane - niekada nesusidėčiau su moterimi, auginančia vaiką.
-
Svečias
-
Svečias 2012 Vasario 19, 18:15, Atsakymo numeris: #87434
Svečias rašė:Nesuprantu, kam reikėjo beveik pusantro šimto puslapių prispamint, kai ir taip aišku, jog vieniems tai problema, kitiems ne? Ar autorė bei kitos vienišos mamytės (man tas žodis skamba įžeidžiančiai, o jums?) tiesiog norėjo sulaukti užuojautos ir liaupsių , jog patenkintų savo ego?
Kas liečia mane - niekada nesusidėčiau su moterimi, auginančia vaiką.
kai kas mirtinai nori uzuojautos ir patvirtinimo,kad tai ne problema, nors pacios puikiai zino, kad tai problema, kitaip ir temos kurt nereiktu.
-
Svečias
-
Grįžti į Vaikai
|
|