Užmegzti ilgalaikius artimus santykius?

Užmegzti ilgalaikius artimus santykius?

Standartinė dainelė 2009 Sausio 11, 12:03, Atsakymo numeris: #9974

Vyriškosios lyties atstovai, prašyčiau man, neišmanėlei, paaiškinti rimtai, ką jums reiškia "užmegzti ilgalaikius artimus santykius"? Kodėl jūs tokį - kaip suprantu, galutinį -tikslą renkatės mieliau, nei "sukurti šeimą (ir turėti vaikų)"?
Negi tikrai trokštate tik neapibrėžtų santykių? Juk nurodytas tikslas "sukurti šeimą" neverstų jūsų jį įgyvendinti su pirma pasitaikiusia.
Suprantu, žalias jaunimėlis patys dar vaikai, šeimos kūrimas dar jų ateity. Išsiskyrę gal bijo darkart nudegti. O kiti? Negi laisvų "meilių" jums pakanka, kad gyvenimas atrodytų pilnavertis?
Vartotojo avataras
dainelė
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Gegužės 28, 23:06

Reklama

Re: Užmegzti ilgalaikius artimus santykius?

Standartinė Samagonschik 2009 Sausio 11, 15:51, Atsakymo numeris: #9984

Retas kuris i tokius pazinciu puslapius ziuri labai rimtai. Tas kuris raso kad nori uzmegti ilgalaikius santykiu artimus manau yra nuosirdesnis nei tas kuris raso kad nori seimos ir vaiku. Jei tik seimos ir vaiku nori, tai dazniausiai jau pavarges nuo gyvenimo, nostalgiskai ziurintis i gyvenima vyras. Esme kad zmona butu, nera per daug svarbu kokia, svarbu kad i zmones negeda butu iseiti. toks zmogus dazniausiai nori nugyventi tylu ramu seimyninini gyvenima, dazniausiai apsiribojanti darbu namais ir teliku. Tie kurie nori uzmegsti ilgalaikius artimus siltus santykius, iesko tos vieninteles, sirdyje ugnele dar neisblesus, jie nori dar dag ka nuvekti kartu. Jie dar nori gziaugtis ir dar daug ka gauti is gyvenimo, bet visko siekti kartu. Vaikai tai ateitis, gal ir netolima. Bet jie nera pries vaikus.
Samagonschik
Pažengęs dalyvis

Darnipora narys
2010 Gegužės 10, 12:00

Standartinė kurmis 2009 Sausio 11, 16:02, Atsakymo numeris: #9985

Pritariu kolegai. Vistik ta seima neatsiranda is niekur, jis issivysto is tu "ilgalaikiu artimu santykiu". Juk vistik pries betkoki seimos kurima pirmiau buna ta "ilgalaikiu artimu santykiu faze".
kurmis

Standartinė dainelė 2009 Sausio 13, 14:46, Atsakymo numeris: #10147

Kai aš registruodamasi, kaip ir visi kiti susidūriau su klausimu apie pažinties tikslą, man jis atrodė ir dabar atrodo kaip klausimas,
kiek žingsnių maksimaliai esi pasiryžęs žengti geriausiu atveju, t.y. jei sutiktum :shock: savo LAIMĘ, tikrai savo antrąją pusę...
Ar tik neapibrėžto ilgio artimus ryšius,
ar jau su tokia tikrai antrąja pusele ryžtumeisi ir formaliai gyvenimą įteisinti (valstybės ir/ar bažnyčios įstatymais saugomą),
o gal turėtum jėgų dar ir klykiančias savo atžalas, kurias tavo brangioji tau padovanotų, auginti?
O iš jūsų atsakymų atrodo, kad šeima - tai nuobodybė, liulantis liūnas, į kurį mielai paskęstų tik nuo GYVENIMO pavargę vyrai :(
Ar tikrai? Tokias nelaimingas šeimas matote aplinkui?
Vartotojo avataras
dainelė
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė

Standartinė Svečias 2009 Sausio 13, 14:49, Atsakymo numeris: #10149

dainelė rašė:Vyriškosios lyties atstovai, prašyčiau man, neišmanėlei, paaiškinti rimtai, ką jums reiškia "užmegzti ilgalaikius artimus santykius"? Kodėl jūs tokį - kaip suprantu, galutinį -tikslą renkatės mieliau, nei "sukurti šeimą (ir turėti vaikų)"?
Negi tikrai trokštate tik neapibrėžtų santykių? Juk nurodytas tikslas "sukurti šeimą" neverstų jūsų jį įgyvendinti su pirma pasitaikiusia.
Suprantu, žalias jaunimėlis patys dar vaikai, šeimos kūrimas dar jų ateity. Išsiskyrę gal bijo darkart nudegti. O kiti? Negi laisvų "meilių" jums pakanka, kad gyvenimas atrodytų pilnavertis?

Man tai visi isvardinti darnipora.lt pazinties kriterijai tinka. Tai ka dabar turiu daryti? Kuri pasirinkti? Aisku as noriu ir ilgalaikiu santykiu ir seimos! Tik gal va toks deklaratyvus seimos noras pazinciu svetaineje kitus tiesiog atgraso. Pirma santykiai o po to seima! Kitu atveju tai jau gaunasi seima ir santyukiai "is reikalo" :D
Svečias

Standartinė Raa 2009 Sausio 13, 15:45, Atsakymo numeris: #10150

Aš moteris ir anketoje pažymėjau "ilgalaikius santykius".
Jei būtų "susipažinti su laisvais vyriškiais" pasirinkčiau tai.
Visiškai nenoriu įsipareigoti nepažįstamiems žmonėms, kad jei jau susitinku su kažkuo, tai būtinai bus rimta.
Gal man norisi prasiblaškyti ir pabendrauti? Gal noriu vaikščioti į pasimatymus ir koketuoti, paliekant galimybę tolimesniam bendravimui ir ilgalaikiams santykiams, šeimai, vaikams.
Raa

Standartinė dainelė 2009 Sausio 13, 16:56, Atsakymo numeris: #10155

Tai va ir kalba apie tai, kad nebūtinai bus rimta su bet kuo.
Klausimas: ar nurodomas tolimiausias, ar artimiausias tikslas.
Pvz., aš nenoriai pradėčiau bendrauti su vyriškiu, kurio kelias su manimi net sėkmingiausiu atveju baigsis neformaliais ilgalaikiais santykiais. Jei viskas gerai, prisiriši, o toliau žengti nėr kur. O aš norėčiau (tik - jei sutikčiau savo žmogų) galiausiai šeimos.
Negi čia visi/os nusiteikę vien blogiausiam atvejui, susidurti su grobuonimis, kurie smaugs sakydami: ką parašei? - įsipareigojai šeimą sudaryti! Taip, aš noriu šeimos, bet juk neįsipareigoju ją lipdyti su bet kokiu mažai pažįstamu žmogumi, net jeigu su juo ir keliskart susitikčiau. Ir matyčiau, kad nelimpa.
O blogiausiu atveju juk ir ilgalaikių santykių nebus, o tik vienas susitikimas ar gal tik vienas laiškelis.
Raa, o jeigu galiausiai panorėsi šeimos su kokiu nors mielu vyriškiu, su kuriuo dabar blaškaisi ir koketuoji, - o jis, pasirodo, tokio tikslo gyvenime nėra sau numatęs?... :o

Raa rašė:Aš moteris ir anketoje pažymėjau "ilgalaikius santykius".
Jei būtų "susipažinti su laisvais vyriškiais" pasirinkčiau tai.
Visiškai nenoriu įsipareigoti nepažįstamiems žmonėms, kad jei jau susitinku su kažkuo, tai būtinai bus rimta.
Gal man norisi prasiblaškyti ir pabendrauti? Gal noriu vaikščioti į pasimatymus ir koketuoti, paliekant galimybę tolimesniam bendravimui ir ilgalaikiams santykiams, šeimai, vaikams.
Vartotojo avataras
dainelė
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė

Standartinė strateg37 2009 Sausio 13, 19:08, Atsakymo numeris: #10166

ArunasKLP rašė:
dainelė rašė:Vyriškosios lyties atstovai, prašyčiau man, neišmanėlei, paaiškinti rimtai, ką jums reiškia "užmegzti ilgalaikius artimus santykius"? Kodėl jūs tokį - kaip suprantu, galutinį -tikslą renkatės mieliau, nei "sukurti šeimą (ir turėti vaikų)"?

Man tai visi isvardinti darnipora.lt pazinties kriterijai tinka. Tai ka dabar turiu daryti? Kuri pasirinkti? Aisku as noriu ir ilgalaikiu santykiu ir seimos! Tik gal va toks deklaratyvus seimos noras pazinciu svetaineje kitus tiesiog atgraso. Pirma santykiai o po to seima! Kitu atveju tai jau gaunasi seima ir santyukiai "is reikalo" :D

pritariu Aruno ir Samagonschik'o mintims..ir noreciau daineles paklaust ar negali "ilgalaikiai artimi santykiai" but sinonimu sukurti seima? vidutinio amziaus(35-40m.) zmones susirade viens kita,pradeda nuo pasimatymu preinanciu i ilgaliaikiu santykius ne tik savaitgaliais,bet ir kartu pradeda gyvent..ir jei vaikai paauge ar suauge,tai jie kaip ir neskuba tuoktis. o ir vaiku jie gal jau ir neplanuoja..
bent jau as visad pirmenybe teikciau moteriai su vaiku,nei iki to laiko ne kart netekejusiai ir neturejusiai vaiku.. tad "ilgalaikiai artimi santykiai" man tapatu "sukurti seima".. kaip kzk paske,"..seimos nekursi,neturejes ilgalaikiu santykiu.." tai tiek pamastymu..
strateg37
Igudęs dalyvis

2009 Rugsėjo 04, 18:35

Standartinė _gelyte_ 2009 Sausio 13, 19:25, Atsakymo numeris: #10169

Tai zinoma,kad vyrai nori prasiblaskyt po visokiu savo santuoku,isipareigojimu...Gerai,kad mergina ir uzdave,o taip pat sukonkretino savo klausima-susitiko viena zmogu,kita,ziuri-kazkaip labai jau "ilgalaikes" ir "daugiadienes" tos zvalgytuves darosi.Ir jai iskilo normalaus zmogaus normalus klausimas:ka turi vyras galvoje,sakydamas "ilgalaikiai,artimi".Zinoma, tai reiskia tai,kad viena diena tas ilgalaikiskumas ir artimumas baigsis.Rimtam zmogui nuo tokiu "perspektyvu" siausiasi plaukai.O tie, kurie nori issilakstyt,manau,zino,kad "ilgalaikiai" santykiai nesiremia laikymusi uz rankuciu.Ir moteriai ar merginai vel kyla klausimas: kas issirutulios is viso to?O jei,o jeigu...Tada nerimas,itampa ir visa ta puokste sunkiu minciu.Kam to reikia?Geriau nebijot ir aiskiai issakyt,ko nori.Jei "palaidunas" - is karto begs tekinas ir neatsigrezdamas,jei normalus-pasiulys kita susitikima.Tik taip.
_gelyte_
Pradedantysis dalyvis

2009 Spalio 17, 22:53

Standartinė Svečias 2009 Sausio 13, 19:46, Atsakymo numeris: #10170

Na nera siame tinklapyje galimybes pasirinkti koki nors atsakyma kurkis butu tikslesnis...
Susipazisti su zmogum, su vienu susidraugauji, su kitu atsiranda labai glaudus rysiai, i kazka isimyli. Net ir vienadieniu nuotykiu ieskotojai negali atvirai pasirinkti kokio punkto "noriu sexo", nes tokio tiesiog nera.

Manau kiekvienas is musu nori galutiniam rezultate rasti mylima zmogu sukurti seima ir susilaukti vaiku...
Svečias

Kitas

Grįžti į Kitos temos