Užmegzti ilgalaikius artimus santykius?

Re: Užmegzti ilgalaikius artimus santykius?

Standartinė Libra78 2010 Vasario 25, 20:36, Atsakymo numeris: #41059

Įdomiai čia...

Net nepagalvojau, kad jeigu parašysiu, jog noriu šeimos ir vaikų, vyrams atrodys, kad aš bendrausiu su bet kuo, bile ištekėt, o dar ir per pirmą susitikimą reikalausiu vaikų vardus sugalvoti ir nuvežti mane supažindinti su tėvais... :lol:

Išsirinkau šį variantą, nes kada nors, su tinkamu žmogumi norėsiu sukurti šeimą ir turėti vaikų. Tiesiog žinau, kad nebūčiau laiminga gyvendama "susimetus" iki gyvenimo pabaigos, kaip ir susitikinėdama su kuo nors tik neįpareigojantiems santykiams (pasiseksuoti :) ). Taigi, kaip jau čia ir rašyta, manau, kad turėtų būti įvairesnių variantų pasirinkimui, o galbūt DP nariai patys galėtų įrašyti, kokių santykių jie nori ir kaip juos įsivaizduoja... ;)

O jeigu į temą, tai iki šiol maniau, kad tie vyrai, kurie pasirenka ilgalaikių artimų santykių variantą, iš tikrųjų nori santykių be įsipareigojimų, bet pasirodo, kad būna įvairiai... Tai, kaip čia dabar žinoti kuris vyras nori ilgalaikių artimų santykių, kurie galbūt natūraliai išsirutulios iki šeimos sukūrimo, o kuris tik nori neįpareigojančių santykių, kurie tik tokie ir liks... :?:
Libra78
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Birželio 08, 22:26

Standartinė Svečias 2010 Vasario 26, 08:51, Atsakymo numeris: #41072

Libra78 rašė:Įdomiai čia...

Net nepagalvojau, kad jeigu parašysiu, jog noriu šeimos ir vaikų, vyrams atrodys, kad aš bendrausiu su bet kuo, bile ištekėt, o dar ir per pirmą susitikimą reikalausiu vaikų vardus sugalvoti ir nuvežti mane supažindinti su tėvais... :lol:

Išsirinkau šį variantą, nes kada nors, su tinkamu žmogumi norėsiu sukurti šeimą ir turėti vaikų. Tiesiog žinau, kad nebūčiau laiminga gyvendama "susimetus" iki gyvenimo pabaigos, kaip ir susitikinėdama su kuo nors tik neįpareigojantiems santykiams (pasiseksuoti :) ). Taigi, kaip jau čia ir rašyta, manau, kad turėtų būti įvairesnių variantų pasirinkimui, o galbūt DP nariai patys galėtų įrašyti, kokių santykių jie nori ir kaip juos įsivaizduoja... ;)

O jeigu į temą, tai iki šiol maniau, kad tie vyrai, kurie pasirenka ilgalaikių artimų santykių variantą, iš tikrųjų nori santykių be įsipareigojimų, bet pasirodo, kad būna įvairiai... Tai, kaip čia dabar žinoti kuris vyras nori ilgalaikių artimų santykių, kurie galbūt natūraliai išsirutulios iki šeimos sukūrimo, o kuris tik nori neįpareigojančių santykių, kurie tik tokie ir liks... :?:

o tai etiketeje neparasyta?
vartotojo instrukcija turetu buti!
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Vasario 26, 16:46, Atsakymo numeris: #41086

Svečias rašė:o tai etiketeje neparasyta?
vartotojo instrukcija turetu buti!

Labai protingas atsakymas. Tikėjausi kitokio, bet tai juk mano problema, kad vis tikiuosi geriau negu iš tikrųjų yra.

Mano nuomone turėtų būti daugiau pasirinkimo variantų. Arba rašydami laiškus nariai galėtų labiau atskleisti savo kortas. Ne iš pirmo laiško, bet bent jau prieš einant susitikti tikrai. Nes rodosi eini susitikti su rimtu vyruku, kuris tavimi susidomėjo, kaip žmogumi, bet pasirodo, kad jam tik sekso reikia. Tai yra jo teisė, bet norisi tą sužinoti prieš einant į susitikimą. Tokiu atveju tiesiog nesivarginčiau, o ir jo laikas be reikalo sugaištas nebūtų.

Geros dienos!
Libra78
Svečias

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos