Ugnelės patarimų krosnelė

Ugnelės patarimų krosnelė

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 25, 16:03, Atsakymo numeris: #85071

No comment
Svečias

Reklama

Re: Ugnelės patarimų krosnelė

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 26, 23:59, Atsakymo numeris: #85097

ko jus prie tos ugneles prisiknisot?
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 27, 16:57, Atsakymo numeris: #85119

Paprastai taip elgiasi nusivylusios namų šeimininkės:)o Ugnelė turbūt graži moteris,seksuali,išsilavinusi,nestokoja vyrų dėmesio. O štai kokia pagyvenusi ir nelabai išvaizdi bobelė ir užpavydėjo. Beje,kiek teko skaityti Ugnelės pasisakymų-ji tikrai išprususi ir jos pasisakymai visada pagarbūs ir išmintingi. Taigi..akivaizdu kas yra kas:)
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 27, 17:16, Atsakymo numeris: #85120

Svečias rašė:Paprastai taip elgiasi nusivylusios namų šeimininkės:)o Ugnelė turbūt graži moteris,seksuali,išsilavinusi,nestokoja vyrų dėmesio. O štai kokia pagyvenusi ir nelabai išvaizdi bobelė ir užpavydėjo. Beje,kiek teko skaityti Ugnelės pasisakymų-ji tikrai išprususi ir jos pasisakymai visada pagarbūs ir išmintingi. Taigi..akivaizdu kas yra kas:)

Pagaliau Ugnele tapo sveciu
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 27, 19:19, Atsakymo numeris: #85122

Svečias rašė:
Svečias rašė:Paprastai taip elgiasi nusivylusios namų šeimininkės:)o Ugnelė turbūt graži moteris,seksuali,išsilavinusi,nestokoja vyrų dėmesio. O štai kokia pagyvenusi ir nelabai išvaizdi bobelė ir užpavydėjo. Beje,kiek teko skaityti Ugnelės pasisakymų-ji tikrai išprususi ir jos pasisakymai visada pagarbūs ir išmintingi. Taigi..akivaizdu kas yra kas:)

Geras :DDD Na, pagarba jai, jei šįkart nepradėjo isterikuoti.
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 27, 20:31, Atsakymo numeris: #85126

klausykit, nu paaiskinkit man pagaliau kodel reikia kurti tema tos ugneles vardu? Geda savo varda parasyt ar nieko kito nesugalvojat? KOkia cia izimybe ta jusu ugnele? nu mazvaikiai blemba...
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 27, 21:56, Atsakymo numeris: #85132

Svečias rašė:

Nieko panašaus. Yra ir be ugnelės dar suprantančių kas vyksta mielasai:))))žemas lygis,o kai dar įsivaizduoji kiek metų šios temos kūrėjui :mrgreen: tai ir apsimyžti galima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Svečias

Standartinė praeive 2011 Gruodžio 29, 23:36, Atsakymo numeris: #85188

liuks tema!:)))
praeive

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 29, 23:46, Atsakymo numeris: #85189

praeive rašė:liuks tema!:)))

ejai ir eik sau trole nekelus kvailiausiu drumzliu cia forume :mrgreen: :evil:
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 30, 06:35, Atsakymo numeris: #85192

Svečias rašė:No comment

Miela Ugnele, man labai patinka Jūsų išmintis ir rašymo maniera (na, bent jau kiek teko skaityti šiame forume). Būkite maloni, gal galite patarti man - buvau vieną kartą susitikusi su vaikinu, tačiau jis man nebeparašo :( Ką daryti? Gal imtis iniciatyvos pačiai? Jis aktyviai bandė mane laužti pirmo pasimatymo metu. Gal reikėjo iškart atsiduoti? Kaip jūs manote? Gal galite padėti suvokti, kaip "peržengti save tokioje situacijoje"? Kažkaip visada buvau įsitikinusi, kad nedera daryti tokių dalykų pirmo pasimatymo metu, bet gal vertėtų pabandyti, gal visi kaupti įsitikinimai tiesiog išnyksta, sutikus patrauklų vyriškį? Iš anksto dėkoju už Jūsų atsakymą :)
Svečias

Kitas

Grįžti į Kitos temos