Ar tai nepadorus elgesys ????????

Re: Ar tai nepadorus elgesys ????????

Standartinė Svečias 2009 Gruodžio 17, 15:05, Atsakymo numeris: #37516

apie ka jus cia pliurpiate :D . Jei nesimylima su dviem partneriais - TAI VISKAS GERAI, ir elgesio nepavadinsi nepadoriu. Juk reikia rinktis ir nesuklysti.
Svečias

Standartinė SonKa 2009 Gruodžio 18, 14:38, Atsakymo numeris: #37575

rudnosiukas rašė:
SonKa rašė:
rudnosiukas rašė:Nepadoru yra žaisti dvigubus žaidimus. Bendrauti su keliais tai nieko tokio, bet sukurti kažkam iliuzija, kad bendrauji tik su juo, tai jau nepadoru...

Dvigubi žaidimai šimtmečiais praktikuojami ir be iliuzijos būtų neįmanoma jų žaisti, nes atskleidus tiesą gali akimirksniu likti prie suskilusios geldos. :cry: Iliuzija būtina, kol atsirenki tą su kuriuo nori pasilikti, o tada visus likusius galima informuoti apie bendravimo pabaigą. 8-) Sakau tai iš savo patirties, abu variantai išbandyti... ;)

:) kas žaidžia dvigubus žaidimus su iliuzijomis, patys gal nesuvokia, kad teturi tik suskilusią geldą, o kas baisiausia, tai ir potencialiam partneriui tegali pasiūlyt tik suskilusią geldą...

sakai iš patirties?, sakai išbandyta? Tai, kad esi šioje svetainėje yra puikus įrodymas kokie tie žaidimai menkaverčiai :P

Su iliuzijomis niekas ir nežaidžia, tik nesukuria kitam iliuzijos, kad jis vienintelis.
Beje, tai kad tu nežaidi dvigubų žaidimų, tačiau esi šioje svetainėje, rodo, kad rymai prie suskilusios geldos :P Tad peršasi išvada, kad ir taip blogai, ir anaip negerai... :? Tačiau liaudiška išmintis byloja: "Kas bus žadėta, tas bus kaip padėta" , o tautosaka juk ne iš piršto laužta... ;)
Vartotojo avataras
SonKa
Veteranas

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Sausio 28, 02:06

Standartinė Pasileidusi 2009 Gruodžio 20, 10:37, Atsakymo numeris: #37633

temos autore rašė:Geras :!: pasakymas :!: sazines pasiklausk. Na, zinoma, ta sazine tikra patareja. Man ji kuzda - taip negalima :oops: .

O tu atsisėsk ir pagalvok ko ta sąžinė graužia.
Manau Rudnosiukas teisus - nei vieneas nei kitas nepatinka ir nei vienam įsipareigoti nenori ir pati netgi sukūrei tokią situaciją, kad kaip ir nereikėtų iki galo pasirinkti. O kaip gerai mergaitei pro forma sąžinė ir graužia.
Pasileidusi

Standartinė Svečias 2009 Gruodžio 20, 18:10, Atsakymo numeris: #37641

man paskaicius sia tema- pasirode, kad cia pilna PLIURPALU, nei i tema, nei kas ismintingo. Ir neatsibosta zmonems pliurpti nesamones. Kur rimtesne, aktualesne tema, TEN ir nediskutuojama. Man keista. Ei :!: DARNI PORA DALYVIAI AR UZEINANTYS CIA -padiskutuokim kokiu nors rimtesniu klausimu :!:
Svečias

Standartinė samanta 2009 Gruodžio 20, 23:38, Atsakymo numeris: #37648

Svečias rašė:man paskaicius sia tema- pasirode, kad cia pilna PLIURPALU, nei i tema, nei kas ismintingo. Ir neatsibosta zmonems pliurpti nesamones. Kur rimtesne, aktualesne tema, TEN ir nediskutuojama. Man keista. Ei :!: DARNI PORA DALYVIAI AR UZEINANTYS CIA -padiskutuokim kokiu nors rimtesniu klausimu :!:

Pvz? Idėjų mums, idėjų :!:
samanta

Ankstesnis

Grįžti į Tarp mūsų, berniukų!