Dabar galvoju, ką čia naują sukūrus. Sodų sezono uždarymui dariau mažuliukus mėsos kukulius, įdarytus obuoliais. Paprasta, ir į temą. Dabar Adventinė tema, googlinu idėjas...
|
|
|
Svečių namai :)Re: Svečių namai :)Tai užtat, kad jau poryt, Ugnele. Darbe nemėsiškų patiekalų konkursą sugalvojom, o po to viens po kito kviestiniai vakarėliai, finaliniai metų renginiai, etc. Firmos gi įvairiai švenčia. Gimtadienių daug. Adventas, atsimenu. Jeigu per tai į pragarą pakliūsiu, tai teisinsiuos, kad viskas buvo saikingai. Nors... jie iš TEN ir taip mato
Dabar galvoju, ką čia naują sukūrus. Sodų sezono uždarymui dariau mažuliukus mėsos kukulius, įdarytus obuoliais. Paprasta, ir į temą. Dabar Adventinė tema, googlinu idėjas...
Re: Svečių namai :)O aš nemėgstu visų tų mandrybių. Man patinka, kas greit ir paprastai gaminama. Esu senamadiška ir prieraiši prie senų ir patikrintų dalykų, kurie kelia prisiminimus ir turi savo istorijas.
Re: Svečių namai :)Vienintelė, turbūt, vieta, "mumių trolių" nepripėduota, tai ši tema. Švaru čia.
Palieku Kalėdinį sveikinimą Jums visiems. Troliams - taip pat. Galbūt, perskaitę širdimi, visi tapsime šiek tiek geresni, jautresni, atlaidesni vieni kitiems. Su artėjančiomis šv. Kalėdomis. enjoy forgive take a walk listen to silence speak your mind fulfil your promises smile to your children run out and call for help choose a name for a star change something in your life listen to a friend help a friend make a list of what you are best at take a compliment complete a project welcome everyone who comes to you turn off your TV and speak to someone learn something you always wondered about allow yourself to fail allow someone to help you tell your beloved one how much you love him/her take your time and look at a flower with some attention breathe deep nurture love make yourself a present read a book KNOW YOU ARE NOT ALONE
Re: Svečių namai :)Ačiū, miela Mona, nuostabi sveikinimų eglutė
Re: Svečių namai :)Fu, fu, fu (nupūčiau dulkes, kas liko nubraukiau su alkūne
(Tebežiūrėdama į lubas Čia aš apie ilgesį paprastų nuoširdžių santykių su vyrais, kada gali kalbėtis apie bet ką: medžioklę, namo statybą, šokius, knygas, meną ar apie tai, pavasaris ateis, ar neateis. Tiesog kalbėtis dviem žmonėms. Be jokių raudonavimų, nesipatoginimo, galvojimo ar aš čia atrodau kaip tikra moteris ir kad jis negalvotų apie savo "tikrą vyriškumą". Ir tik tada, kada gera ir paprasta būti drauge galbūt kartu išgyventi aistrą, švelnumą. Natūraliai, savo laiku, be skubėjimo. Gal tada nereikėtų ir kitų klausinėti, kada pradėti mylėtis susipažinus, nes tas atsakymas būtų nuosavas, be jokio spaudimo iš vidaus ar išorės, o gal tas atsakymas būtų ir: ne, su šiuo mielu žmogumi negali būti nieko daugiau išskyrus bendrus pokalbius. Kažkaip taip
Re: Svečių namai :)Mieloji, tu stebuklas su savo apmąstymais....
Sveika sugrįžus ir nebeišeik:)
Re: Svečių namai :)
Ačiū, Ugnele Deja, man neužtenka tolerancijos ilgai būti šitame forume
Re: Svečių namai :)Niekada nepagalvotum, kad lubos gali duoti tiek peno apmąstymams ir įkvėpimo. Nors gal ir nieko nuostabaus, juk tiesa dažniausiai yra akivaizdi ir slypi paprastuose dalykuose. Gyvenimas pats savaime irgi yra paprastas – mes komplikuoti ir tokiu paverčiame jį. Balta drobė savaime paprasta – komplikuota ji tampa dailininkui žaidžiant spalvomis, potėpiais – komplikuota, bet tuo pačiu unikali.
(iš serijos lubų monologai)
Re: Svečių namai :)
O mane draugai vadina kvailiu ir keistai ziuri, jog negaliu tureti vienos nakties nuotykiu su mergina, nes noriu ja pazinti ir pajusti nors menkiausia artuma, jausma ar ta prakeikta pasitikejima vienas kitu.
Re: Svečių namai :)Violetine, teisingos, šviesios Tavo mintys. Sveika sugrįžusi ir- pakartosiu Ugnelę - neišeik..
Maldininke, ar taip manantys apie Tave yra tikri Tavo draugai?..
|
|