Super vyrai ir super merginos.

Standartinė blomberge 2008 Liepos 09, 09:24, Atsakymo numeris: #5044

Aš nelabai galiu suprasti tuos vyrus ir vaikinus, kurie ieško super merginų- ilgakojų grazuolių, turtingų... O ar tie vyrai yra tokie patys - turtingi, grazūs... Ne, tikrai ne.
Vyrai, kaip turėtų atrodyti ta jūsų Super mergina?
blomberge
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Rugsėjo 20, 09:02

Reklama

Standartinė orange 2008 Liepos 14, 09:40, Atsakymo numeris: #5045

Manau, kad tiek vyrai, tiek moterys iesko geriausio, ka gali gauti. Jei negauna, tenkinasi ir ne tokiais super santykiais.Noreti galima daug ko, bet paprastai vyru fantazijos apie super moteris taip ir lieka fantazijomis, o draugauja jie su paprastomis merginomis.
orange

Standartinė Boruze 2008 Liepos 17, 11:23, Atsakymo numeris: #5046

Taip ir yra. Jiems reikia graziu moteru. Jie sutinka leisti jai nedirbti, duoda pinigu jos grozui puoseleti. Vyrams patinka kvailos ir grazios!
Boruze

Standartinė pi 2008 Liepos 20, 15:34, Atsakymo numeris: #5047

Patenku į šią moterų kategoriją. Esu aukšta, liekna natūrali blondinė. Ir vyrai manęs iš tiesų nori. Bet man nemalonu, kai kitos moterys į mane žiūri su panieka vien dėl to, kad aš graži. Manau, jos tiesiog man pavydi, nes pačios negauna dėmesio iš vyrų.
pi

Standartinė Agne 2008 Liepos 25, 08:19, Atsakymo numeris: #5048

Šiek tiek žinoma pavydim...
Agne
Veteranas

2012 Vasario 04, 10:14

Standartinė ugnelė 2008 Liepos 25, 09:45, Atsakymo numeris: #5049

Pavydi mažiau, jei mato, kad daug ką pati pasiekei, jei esi nepasipūtusi ir turi proto. O priešingu atveju tikrai pavydi. Ir labai kurioziška būna, kai dėl to paties gauni daug vyrų komplimentų ir matai kreivus moterų žvilgsnius. O super vyrai man - protingi, įdomūs,susitvarkę, su jumoru jausmu ir dėmesingi. Ir iš kurios pusės bežiūrėtum, jei žmogus išvaizdus, tai jam irgi pliusas, jam dėl to gyvenime ir visur daug lengviau.
ugnelė
Veteranas

2010 Rugsėjo 13, 06:59

Standartinė pieva 2008 Liepos 25, 18:52, Atsakymo numeris: #5050

Nesuprantu, kaip grožis siejasi su pasiekimais? Ar kvailom blondinem pavydim labiau nei protingoms? Manau, kad ne, kaip tik priešingai. Graži ir protinga moteris turi du privalumus dėl kurių galim pavydėti, tik graži - tik vieną.
pieva

Standartinė ugnelė 2008 Liepos 25, 21:10, Atsakymo numeris: #5051

Norėjau pasakyti tai, kad kai neįdėta pastangų, o viskas gamtos duota, gal tada pavydi daugiau, nes labiau nelygybę jaučia, na, maždaug, jai nė piršto pakrutinti nereikia ir viskas lyg iš dangaus nukrenta. Bet šiaip labai nesiginčiju šiuo klausimu.
ugnelė
Veteranas

2010 Rugsėjo 13, 06:59

Standartinė Nerijus1981 2008 Rugsėjo 02, 11:28, Atsakymo numeris: #5052

69 danguje grupes muzikos itaka...;DD
Nerijus1981

Standartinė Nerijus1981 2008 Rugsėjo 02, 23:24, Atsakymo numeris: #5053

zvaigzdes danguje,o ant zemes visi zmones...slove ir popiuliarumas yra laikinas dalykas,kam to labai reikia,lai to ir siekia,vaikosi as pries juos nieko neturiu,tik manau ar tokiu zmogeliuku gyvenimas ramus?kai demesys ir kai kuriu liguistu zmoniu persekiojimas jau neteikia malonumo o tik nerima...ka tada galvoja supermenai?pradeda karsciuotis ir elgtis neapgalvotai,o tai nera super kategorija...televizija rodo tik tai,kas grazu,ka zmones nori matyti,jie kovoja del reitingu,o neretai ta visa pompastika daro neteisinga poveiki,kad grazus tai nereiskia,kad protingas ir atvirksciai...

Isvis tokiu reikalu,kai tobulumas,man tai siejasi su super as netikiu,nes tam nera ribu,gali buti geresnis,bet netobulas...
Nerijus1981

Kitas

Grįžti į Moterys apie vyrus