smagios gimtadienio dovanos

Re: smagios gimtadienio dovanos

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 11, 23:25, Atsakymo numeris: #84465

As tai Maximoj geru dovanu radau. Visko pilna nuo kruopu iki vodkes.
Svečias

Standartinė sandraaaa 2012 Vasario 26, 13:42, Atsakymo numeris: #87774

Aš draugei dovanojau žiauria dovaną. Išsipjoviau torto formos mažą kelmuką ir apipučiau grietinėlė,uždėjau vaisių,na žodžiu papuošiau kaip tortą,padovanojau ir pasakiau,kad kepiau pati :D kai atejo metas ragauti ta torta,ji ta torta bandė pjauti,ir pjove tol kol as jai pasiūliau pasiimti kirvuka :D butumėt matę jos reekciją.. buvo labai linkma,ir jai ir visiems patiko
sandraaaa

Standartinė Svečias 2012 Vasario 26, 13:45, Atsakymo numeris: #87775

sandraaaa rašė:Aš draugei dovanojau žiauria dovaną. Išsipjoviau torto formos mažą kelmuką ir apipučiau grietinėlė,uždėjau vaisių,na žodžiu papuošiau kaip tortą,padovanojau ir pasakiau,kad kepiau pati :D kai atejo metas ragauti ta torta,ji ta torta bandė pjauti,ir pjove tol kol as jai pasiūliau pasiimti kirvuka :D butumėt matę jos reekciją.. buvo labai linkma,ir jai ir visiems patiko

kvailesnio dalyko nesu girdejusi. Durniu visur pilna,tik daktaru neuztenka visiems isgydyti :(
Svečias

Standartinė svetlana 2012 Vasario 26, 20:45, Atsakymo numeris: #87798

Svečias rašė:
sandraaaa rašė:Aš draugei dovanojau žiauria dovaną. Išsipjoviau torto formos mažą kelmuką ir apipučiau grietinėlė,uždėjau vaisių,na žodžiu papuošiau kaip tortą,padovanojau ir pasakiau,kad kepiau pati :D kai atejo metas ragauti ta torta,ji ta torta bandė pjauti,ir pjove tol kol as jai pasiūliau pasiimti kirvuka :D butumėt matę jos reekciją.. buvo labai linkma,ir jai ir visiems patiko

kvailesnio dalyko nesu girdejusi. Durniu visur pilna,tik daktaru neuztenka visiems isgydyti :(

O man patiko kelmukas -dovanėlė :) . Ne viskas pinigais matuojama,prie jo irgi darbo ir sumanumo reikėjo įdėti. Ir dar spėju kad jauna mergina jį dovanojo.
svetlana

Standartinė Kornelija 2012 Kovo 17, 18:09, Atsakymo numeris: #88320

As pusserei padovanojau jos portreta,tik pridejau dar siek tiek linksmumo nupiesiau ja pati o man su daile nekas,tai savo piesini uzdejau ant remelio stiklo o ta grazuji portreta palikau ireminta ir ji pamacius nenustebo maciau tokiom keistom akim ziurejo,bet kai pasakiau na tiek jau to nuimk si piesini ira paziurek kas istikruju laukia ir kai pamate labai apsidziauge :) o dabar arteja drauges gimtadienis tai zadu padovanoti puzle is jos foto :)
Kornelija

Ankstesnis

Grįžti į Renginiai ir laisvalaikis