EFMethod 2010 Gegužės 14, 23:57, Atsakymo numeris: #46987
EnviroFILE method. Best way to make money online. No fees, no premium accounts. Check it out. http://www.efmethod.mfbiz.com
-
EFMethod
-
skiriantis 2010 Gegužės 23, 14:01, Atsakymo numeris: #47355
Svečias rašė:BŪT GERAI KAD TOKIOS EINANCIOS PASAKYTŲ KAD EIS PRIES SANTUOKĄ TAI SKIRTIS NEREIKTŲ 
Pas mane tai susidare tokia situacija. zmona iki vedybu lyg ir neslepe savo praeities . buvo pasakiusi , kad 19-os prarado nekaltybe. turejo tik 2 partnerius. as tp 3-ias. po vaiko gimimo pasikeite viskas. isvaziuodavo pas tevus po savaite minimaliai ir niekada negryzdavo kada budavom sutare. tp dar reikia si ta nuveikti. kartu vaziuoti negaledavau nes jos seima uzdariusi yra duris man. tai pradejau kapstytis pro jos praeiti ir issiaiskinau kad jaunystes laikais 16-20 metais megdavo baliavoti ir per kiekviena svente ar baliu budavo vis su kitu , laizydavos , graibydavos.ar iki lovos daeidavo cia klausimas. bet viena tiesa yra tokia, kad 2-i dienos iki kol su manim susipazino , buvo nuejusi pas kaimyne atsigerti sampano ir paplepeti. Takart permiegojo su kaimynes broliu. sito labai pavydejau ir galvojau kad nuvaziavusi eina vis dar pas savo kaimyne ... tai davede iki skyrybu sitas reikalas. mano nepasitikejimas ir nezinojimas ka jinai ten veikia , nes nei ragelio nekeldavo, nei parasydavo. manau jin man neistikima. kaip jus apie tai manote.????
-
skiriantis
-
Nereikia 2010 Gegužės 30, 23:08, Atsakymo numeris: #47798
Svečias rašė:Visada rupejo paklausti  Mielos moterys, merginos, mergaitės ar slepiate nuo savo vyru, kiek anksciau turejot vaikinu, meiluziu?
Cia nera ka slepti, nes sita tema aplamai uzdrausta.
-

Nereikia
- Veteranas
-
-
Darnipora narė
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 19, 07:40
yapiko 2010 Rugpjūčio 02, 17:20, Atsakymo numeris: #52140
Ausrys rašė:Yra toks anekdotas:
Kai vyras sako, kiek turejo meiluziu, ta skaiciu reikia dauginti is 2, o kai moteris - dalinti is 2.
Dėja ativirkščiai, ir čiam ne anekdotas  Kur matėt, kad mergina girtusi kiek daug vyrų ji turėjo, o mes, kaip patinai, dažniausiai sakom didesnius skaičius  faktų neiškraipysi 
-

yapiko
- Pradedantysis dalyvis
-
-
Darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Kovo 30, 16:16
JimmyJamesToo 2010 Spalio 21, 05:55, Atsakymo numeris: #57559
His Dark Materials, read by the author Philip Pullman.
-
JimmyJamesToo
-
balamuts 2010 Spalio 22, 20:02, Atsakymo numeris: #57635
When you register with Captain Cooks Poker you are automatically entitled to a 50% match gratuity (you get from d gain to insist on up to $200 self-governed) on your oldest keep into the poker room.
-
balamuts
-
webtrade 2010 Spalio 25, 20:12, Atsakymo numeris: #57857
All for Web trade. http://webtrade.tk Web trade <a href='http://webtrade.tk' target=_blank >Web trade</a>
-
webtrade
-
buvusios Emporija ir Diore 2010 Spalio 25, 22:18, Atsakymo numeris: #57871
skiriantis rašė:Svečias rašė:BŪT GERAI KAD TOKIOS EINANCIOS PASAKYTŲ KAD EIS PRIES SANTUOKĄ TAI SKIRTIS NEREIKTŲ 
Pas mane tai susidare tokia situacija. zmona iki vedybu lyg ir neslepe savo praeities . buvo pasakiusi , kad 19-os prarado nekaltybe. turejo tik 2 partnerius. as tp 3-ias. po vaiko gimimo pasikeite viskas. isvaziuodavo pas tevus po savaite minimaliai ir niekada negryzdavo kada budavom sutare. tp dar reikia si ta nuveikti. kartu vaziuoti negaledavau nes jos seima uzdariusi yra duris man. tai pradejau kapstytis pro jos praeiti ir issiaiskinau kad jaunystes laikais 16-20 metais megdavo baliavoti ir per kiekviena svente ar baliu budavo vis su kitu , laizydavos , graibydavos.ar iki lovos daeidavo cia klausimas. bet viena tiesa yra tokia, kad 2-i dienos iki kol su manim susipazino , buvo nuejusi pas kaimyne atsigerti sampano ir paplepeti. Takart permiegojo su kaimynes broliu. sito labai pavydejau ir galvojau kad nuvaziavusi eina vis dar pas savo kaimyne ... tai davede iki skyrybu sitas reikalas. mano nepasitikejimas ir nezinojimas ka jinai ten veikia , nes nei ragelio nekeldavo, nei parasydavo. manau jin man neistikima. kaip jus apie tai manote.????
Manau, kad neistikima ji tau.
-
buvusios Emporija ir Diore
-
Gražina13 2010 Lapkričio 17, 16:30, Atsakymo numeris: #60172
O mano vyras galvoja, kad jis man pirmas, o buvo ir iki jo ir dabar yra 
-
Gražina13
-
Svečias 2010 Lapkričio 17, 16:33, Atsakymo numeris: #60174
Ir taip per vis amželį, amen!
-