Nerijus1981 2008 Rugpjūčio 02, 15:28, Atsakymo numeris: #4559
ne niekada,jei tuo domisi...
-
Nerijus1981
-
oversa 2008 Rugpjūčio 04, 23:24, Atsakymo numeris: #4560
Man atrodė, kad turėjau nedaug vaikinų, bet iš draugo minos supratau, kad geriau reikėjo padalinti iš dviejų... man atrodo, kad tas anekdotas turėtų skambėti priešingai. Vyrai linkę girtis savo laimėjimais, todėl nesako tikro skaičiaus - padaugina, o moterys šiaip jau yra gudrios (dabar ir aš tokia būsiu) - sumažina ... :)
-

oversa
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narė
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Gruodžio 10, 23:23
vandenyje 2008 Rugpjūčio 16, 17:17, Atsakymo numeris: #4562
Dar ko! Pasakyčiau tik faktą, kad buvo (arba nebuvo). Ir jokių daugiau šnekų! Jūs ką!
-
vandenyje
-
Svečias 2008 Rugpjūčio 28, 17:56, Atsakymo numeris: #4563
100% pritariu. Per tokias vyro kalbas nustojau juo pasitiketi.
-
Svečias
-
vilmantuks 2008 Rugsėjo 01, 15:16, Atsakymo numeris: #4564
geriau pasakyti viską. Kuomet pradedi slėpti, atsiranda nepasitikėjimas
-
vilmantuks
- Pradedantysis dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
1970 Sausio 01, 02:00
kiesux 2008 Rugsėjo 01, 16:22, Atsakymo numeris: #4565
na nzn, mano nuomone tai priklauso nuo to zmogaus su kuriuo bendrauji. Pvz as noreciau zinoti viska, man tada lengviau pasitiket zmogum kai yra 100% atvirumas, bet yra zmoniu, kurie isvis nenori girdeti apie savo antros puses buvusius santykius, tai tokiu atveju nera ko ir pasakoti.
-
kiesux
-
Svečias 2008 Rugsėjo 01, 17:14, Atsakymo numeris: #4566
Viska? Mazai tau metu turbut. Juk nenoretum, kad ateitu tavo drauge ir pradetui pasakoti apie savo ankstesnius vyrus su visom smulkmenom. Kur ir kaip gerai viskas buvo. Ar po tokiu pasakojimu nepasijustum blogai?
-
Svečias
-
Svečias 2008 Rugsėjo 18, 21:54, Atsakymo numeris: #4567
Jei myli žmogų tai koks skirtumas su kiek žmonių gulėjo, kad ir prostituė buvus (jei tik ligų neparnešė:D ). Dabar atrodo, kad nesvarbu būtų jei išgirščiau kas, kaip ir kiek, bet kol taip nėra sunku pasakyt :) jei daug turėjusi vadinasi - patyrusi, pamokytų, kad geresnis pats būčiau :D
-
Svečias
-
Mergina 2008 Lapkričio 30, 18:17, Atsakymo numeris: #4568
na siaip as turbut pasakyciau teisybe... na savo buvusiam vaikinui pasakiau... na jis nebuvo labai patenkintas... na bet tiek tu esi turejusi partneriu rodo apie tavo charakteri... jei sakykim tu turejai kokius 10 o sakai kad du tai jis galvos kad tu labai koncervatyvi ir jei jis irgi koncervatyvus... tai tu toliau lyg ir pradesi vaidinti koncervatyvios paneles role... manau santykiuose nereikia vaidybos...
Be to manau kad kiek partneriu turejai nepasako kokia esi lovoj... manau atvirksciai... nes gi labiausiai visokiu gudrybiu ismokstama ilgai draugaujant pazistant vyra, priprantant prie jo, ekperimentuojant, ko neigyvendinsi atsitiktiniuose santykiuose.
Na del skaiciaus tai manau ir vyrai linke kartais pameluot neseniai sutikau vyra kuris sake kad turejo 6, ir tik veliau paaiskejo kad tai grinu griniausias melas... jis tiesiog nenorejo manes gazdint dideliu skaicium moteru... vis tik logiskai galvojant jei vyras turejo labai daug moteru, moteris i ji ziuri skeptiskai...
-
Mergina
-
Grįžti į Moterų paslaptys
|
|