|
|
|
skambutis po pasimatymo
26 pranešimai(ų) • Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Re: skambutis po pasimatymosvarbiausia yra nepadaryti iš to skambučio ritualo kažkokio: paskambino- rūpi, nepaskambino- nepatikai ir pan. ...
Re: skambutis po pasimatymoMan, tarkim, tikrai nera taip svarbu, kad paskambintu iskart. Taciau pati megstu pasidalinti ispudziais. Tad labai daznai po pasimatymo iskart parasau. Gal ir negerai - per didelis susidomejimas atbaido. Bet kitaip negaliu.
Re: skambutis po pasimatymoO man svarbu, kad paskambintu. Na, jeigu nepaskambina iskart, nesu linkus nurasyti zmogaus, bet jeigu ilgai reikia laukti, tada jau tikrai nieko gero...
Re: skambutis po pasimatymo
Skambučiu Jūs parodote, kad jums rūpi ši moteris. Jei ji laukia skambučio po pasimatymo, galbūt jai patinka su Jumis būti. Galite susitarti, kad atsiusite trumpą SMS - tai neapsunkins Jūsų ir taip parodysite dėmesį. Santykiuose yra labai svarbu dėmesys. Skambučiai vien dėl reikalo (kada susitikti) - atrodo šaltoka ir pragmatiška.
Re: skambutis po pasimatymoNu man tai nesvarbu, kad paskambintu iskart po date'o. As apskritai nekeliau ragelio, kai skambino... Nzn, zmones skirtingi kaip rusys geliu...
Re: skambutis po pasimatymona asmeniskai as niekada neskambinu po pirmo pasimatymo, nes yra daug vaikinu kurie megsta patikrint merginas, ir jai nei vienas nei kitas nesusiskambina, na tai tada reiskia kad reikia varyt pas ta mergina ir isprasinet skolas ka praleidom budami pasimatyme
be to man lb uzknysa kad bernai turi pirmi viska daryt, atsipeikekit merginos jau 21 amzius, ryterio laikai praejo, moterys prezydente, tai ko jus dar noryt??? lygus mes db visi,tai kad jau neuzspausyt bernu................
26 pranešimai(ų) • Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
|
|