skambutis po pasimatymo

Re: skambutis po pasimatymo

Standartinė rudnosiukas 2009 Rugpjūčio 14, 13:26, Atsakymo numeris: #30225

svarbiausia yra nepadaryti iš to skambučio ritualo kažkokio: paskambino- rūpi, nepaskambino- nepatikai ir pan. ...
rudnosiukas
Super aktyvuolis

Darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Gegužės 30, 08:02

Reklama

Standartinė marabu 2009 Rugsėjo 15, 15:18, Atsakymo numeris: #32092

Man, tarkim, tikrai nera taip svarbu, kad paskambintu iskart. Taciau pati megstu pasidalinti ispudziais. Tad labai daznai po pasimatymo iskart parasau. Gal ir negerai - per didelis susidomejimas atbaido. Bet kitaip negaliu.
marabu
Igudęs dalyvis

Darnipora narė
2009 Gruodžio 08, 15:25

Standartinė Svečias 2009 Spalio 19, 17:48, Atsakymo numeris: #34275

O man svarbu, kad paskambintu. Na, jeigu nepaskambina iskart, nesu linkus nurasyti zmogaus, bet jeigu ilgai reikia laukti, tada jau tikrai nieko gero...
Svečias

Standartinė samantta 2009 Spalio 19, 18:34, Atsakymo numeris: #34288

gienachka rašė:Kodel moterims taip svarbu skambutis po pasimatymo? Jeigu nepaskambini ir net neparasai tik izenges i namus, jau tampi nedemesingu sunsnukiu. As pavyzdziui nemegstu smabinet, ir skambinu tik kai yra reikalas - pavyzdziui - tartis del kito pasimatymo.Kaip tai isaiskinti?

Skambučiu Jūs parodote, kad jums rūpi ši moteris. Jei ji laukia skambučio po pasimatymo, galbūt jai patinka su Jumis būti. Galite susitarti, kad atsiusite trumpą SMS - tai neapsunkins Jūsų ir taip parodysite dėmesį. Santykiuose yra labai svarbu dėmesys. Skambučiai vien dėl reikalo (kada susitikti) - atrodo šaltoka ir pragmatiška.
samantta

Standartinė Inga-ramune 2009 Spalio 19, 21:13, Atsakymo numeris: #34299

Nu man tai nesvarbu, kad paskambintu iskart po date'o. As apskritai nekeliau ragelio, kai skambino... Nzn, zmones skirtingi kaip rusys geliu... :) O tu paaiskink panai, kad tu neskambini kas minute, pasakyk, koks tavo poziuris i skambinima... :)
Inga-ramune
Igudęs dalyvis

2010 Lapkričio 08, 18:20

Standartinė byciok 2009 Spalio 20, 07:17, Atsakymo numeris: #34301

na asmeniskai as niekada neskambinu po pirmo pasimatymo, nes yra daug vaikinu kurie megsta patikrint merginas, ir jai nei vienas nei kitas nesusiskambina, na tai tada reiskia kad reikia varyt pas ta mergina ir isprasinet skolas ka praleidom budami pasimatyme :DDD aisku cia pajuokavau, bet jai nepaskambinam reiskias pas mergina nera susizavejimo tavimi ir gali jhau drasiai ieskot kitos,taciau jai gauni skambuti pvz po kokiu 2 dienu,tai reiskias jai nepavyksta susirast kito,ir patariu bernam lekt kuo greiciau pas ja nes tai dydysis sansas ....... kiek jau merginu turejes esu nei vienai nepaskambinu po pasymatimo, nes matai tada is tikruju ar rupi kokiai ar ne. aciu uz demesi ;)
be to man lb uzknysa kad bernai turi pirmi viska daryt, atsipeikekit merginos jau 21 amzius, ryterio laikai praejo, moterys prezydente, tai ko jus dar noryt??? lygus mes db visi,tai kad jau neuzspausyt bernu................
byciok
Pradedantysis dalyvis

2009 Gruodžio 28, 22:09

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos