Seksas pirmo pasimatymo metu

Re: Seksas pirmo pasimatymo metu

Standartinė xxx 2010 Birželio 11, 16:28, Atsakymo numeris: #48512

ir geresnė apsauga nuo viruso,bo pirma susitikimą karto oi kaip lengvai gali jų prisigaudyt juk zmogaus tai nezinai :lol:
xxx

Reklama

Standartinė rassakila 2010 Birželio 11, 20:37, Atsakymo numeris: #48531

Dievuliau tu mano, kokie rimtuoliai susirinkę, vyrai matai gali per pirmą pasimatymą, o moterims negalima, ar jau tie vyrai tokie minkštakiaušiai, kad išdrįs pasakyti, kad juos privertė ar pasidavė instinktui... :lol: Užmirštat, kad nori visi, aš mielai ir per pirmą pasimatymą padurniuočiau , jei vyras patiktų ir tuo metu mane aistra užvaldytų, labai mėgstu pabūti devintam danguje! :D
rassakila
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Liepos 04, 15:23

Standartinė xxx 2010 Birželio 11, 20:57, Atsakymo numeris: #48533

o kas gali priverst jei nenori jei nori kitas reikalas nieks netrugdo isskyrus moralę bet jai tai nerūpi nieks nedraudzia :lol:
xxx

Standartinė rassakila 2010 Birželio 11, 21:14, Atsakymo numeris: #48536

xxx rašė:o kas gali priverst jei nenori jei nori kitas reikalas nieks netrugdo isskyrus moralę bet jai tai nerūpi nieks nedraudzia :lol:

Na apie kokią čia moralę reikia pezėti, kai suaugę laisvi žmonės renkasi. Moralę vaikams patraktuok :P
rassakila
Pradedantysis dalyvis

2010 Liepos 04, 15:23

Standartinė Regina00 2010 Birželio 14, 08:39, Atsakymo numeris: #48610

manyciau, kodel gi ir ne, jeigu atsiranda aistra?( nors man dar to nepasitaike) be to, gal lovoj jis ar ji yra niekam tike? o tai svarbu, kad ir ka besakytumet... tuomet zinai ar verta test bendravima ar nebe...
Regina00
Pradedantysis dalyvis

2010 Spalio 27, 18:47

Standartinė trikapeikis intelektualas 2010 Birželio 14, 08:55, Atsakymo numeris: #48612

Mane tai per istorijos pamoka daznai aistra uzvaldo ir dar telefono budeleje kazkodel
trikapeikis intelektualas

Standartinė Svečias 2010 Birželio 14, 09:29, Atsakymo numeris: #48614

trikapeikis intelektualas rašė:Mane tai per istorijos pamoka daznai aistra uzvaldo ir dar telefono budeleje kazkodel

:lol: :lol: :lol:
Svečias

Standartinė Visažinis 2010 Birželio 14, 20:42, Atsakymo numeris: #48649

Matau visi čia maišot viengungį ir senbernį.
Yra vienas labai didelis skirtumas: viengungis susitvarko buta prieš pasikviesdamas moteri pas save, o senbernis pasikviecia moteri, kad ji jam buta sutvarkytu. :lol:
Visažinis

Standartinė trikapeikis intelektualas 2010 Birželio 14, 22:59, Atsakymo numeris: #48660

Visažinis rašė:Matau visi čia maišot viengungį ir senbernį.
Yra vienas labai didelis skirtumas: viengungis susitvarko buta prieš pasikviesdamas moteri pas save, o senbernis pasikviecia moteri, kad ji jam buta sutvarkytu. :lol:

gerai, kad bent i ta foruma pataikei.
Alaus turi?
trikapeikis intelektualas

Standartinė In-grid 2010 Birželio 16, 22:06, Atsakymo numeris: #48771

trikapeikis intelektualas rašė:
Visažinis rašė:Matau visi čia maišot viengungį ir senbernį.

gerai, kad bent i ta foruma pataikei.
Alaus turi?

iš kur žinai kad į tą pataikė?
In-grid
Pradedantysis dalyvis

2010 Lapkričio 28, 22:14

AnkstesnisKitas

Grįžti į Tarp mūsų, berniukų!