Santykiai tarp kolegų

Re: Santykiai tarp kolegų

Standartinė Svečias 2010 Lapkričio 18, 10:45, Atsakymo numeris: #60251

tu visiškai teisi, SonKa.
Svečias

Standartinė svečias 2010 Lapkričio 18, 13:16, Atsakymo numeris: #60285

Aš taip pat buvau kategoriškai prieš tarnybinius romanus. Darbas yra darbas ir sentimentams ar jausmams ten vietos nebuvo . Tiesiog draugiški santykiai ir viskas .
O ką daryti jei tie sentimentai atsirado iš niekur , šiap po kelerių metų , o santykius juk imanoma ir nuslėpt :roll: , o jei ne tai ...
svečias

Standartinė Nereikia 2010 Lapkričio 18, 14:19, Atsakymo numeris: #60294

svečias rašė:Aš taip pat buvau kategoriškai prieš tarnybinius romanus. Darbas yra darbas ir sentimentams ar jausmams ten vietos nebuvo . Tiesiog draugiški santykiai ir viskas .
O ką daryti jei tie sentimentai atsirado iš niekur , šiap po kelerių metų , o santykius juk imanoma ir nuslėpt :roll: , o jei ne tai ...

Man regis, kai tarp žmonių atsiranda jausmas po tam tikro laikotarpio, po ilgo bendravimo, tuomet bendras darbas nėra kliūtis. O štai kai tie "jausmai" įsiplieskia tik pamačius žmogų, tiksliau pamačius jo išorinį grožį, tuomet tai tik aistra, kuri su laiku (tikėtina) išblės, o tai gali labai smarkiai trukdyti darbinei atmosferai.
Vartotojo avataras
Nereikia
Veteranas

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 19, 07:40

Standartinė Svečias 2011 Birželio 21, 19:28, Atsakymo numeris: #76359

senas hrienas rašė:
taruj4 rašė:Kolegos asistavimas , glamonės ar verta tai leisti , kyla klausimas kuo tai gali baigtis

Jei leidi vadinasi to nori. O kai to nori , tai kuom dar gali baigtis....[/]
Manau , kad tuo viskas ir nesibaigia .Viskas vis tolyn...tolynnn ir žiu , kad tu nebežinai ką tolėliau daryt tiesiog viskas pradeda smaugt , pamilsti ir nebegali blaiviai mąstyti .....
Svečias

Ankstesnis

Grįžti į Sielos reikalai