Romantiniai filmai

Romantiniai filmai

Standartinė Svečias 2009 Rugpjūčio 10, 14:35, Atsakymo numeris: #29810

Turiu du klausimus: 1) kodel vyrams nepatinka romantiniai filmai? 2) ar romantiniai filmai nepagilina vienisumo?
Svečias

Reklama

Re: Romantiniai filmai

Standartinė Falshmob 2009 Rugpjūčio 11, 16:08, Atsakymo numeris: #29936

Pazistu ne viena vyra, kuriam patinka romantiniai filmai - grynai atsipalaidavimui paziopsot. Bet paprastai vyrus erzina tai, kad moterys, ziuredamos tokius filmus, prisikuria iliuziju, kad ir ju gyvenimas galetu buti panasus i filma ir pradeda zisti "kodel tu ne toks, kaip tas herojus", "o, matei, kaip jis ja myli, kiek jis del jos aukoja" ir pan.. Tai jie geriau pasirenka neziuret, nei paskui klausyti tokiu pezalu.
Falshmob

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 01, 15:58, Atsakymo numeris: #31108

Paprastai atsakysiu - o kodel moterims nepatinka veiksmo filmai? Kuo blogas pasimatymas, kurio metu ziurimi transformeriai..?
Svečias

Standartinė Auris 2009 Rugsėjo 01, 21:28, Atsakymo numeris: #31122

Romantinis romantiniam nelygus.Va neseniai ziurejau "Užrašų knygelė (The Notebook)",nuostabus,gilus filmas,kur kas labiau idomesnis nei dauguma veiksmo filmu.Na,o jei romantiniu laikysim a la "Marijana",tai daugumai,gal net visiems,vyrams tokie filmai sukelia arsia alergija.
Del vienisumo-nezinau...,gal - ziuri ziuri ir susikuri savo pasauli pagal tokius filmus,ko pasekoje lieki vienas,nes taip realybej paprasciausiai nebuna :),kaip kad ir nutiko man :D
Auris
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugsėjo 24, 18:50

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 04, 12:01, Atsakymo numeris: #31299

Notebokas tikrai labai geras filmas!!! Reomenduoju visiems nemaciusiems! Tikrai patinka net vyrukams!
Svečias

Standartinė ligar 2009 Rugsėjo 04, 22:34, Atsakymo numeris: #31356

Tikrai geras filmas! O man muilas ir romantika 2nesuderinami dalykai
ligar
Pradedantysis dalyvis

Auksinė darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Spalio 31, 20:44

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 15, 15:55, Atsakymo numeris: #32104

O kas nors matete filma "Mano sesers globejas"? Visiskai tobulas! Manau, skaitysiu ir knyga.
Svečias

Standartinė Tomas 2009 Rugsėjo 15, 16:31, Atsakymo numeris: #32107

Svečias rašė:Turiu du klausimus: 1) kodel vyrams nepatinka romantiniai filmai? 2) ar romantiniai filmai nepagilina vienisumo?

Patinka vyrams romantiniai filmai,bent jau man tikrai.Beda ta kad ju mazokai yra,idomiu turiu omeny.Vienas is geresniu(moterims ypac patiks),is geresniu rasau nes pas kekviena savo skonis,kitam gali ir nepatikti,man labai patiko "Basomis per grindinį" (Angliskai"Barfuss",Rusiskai "Босиком по мостовой") beje ji neseniai per init televizija rode.Atsisiusti is Torentu galit,cia kas nezino,nors abjoju ar tokiu yra.
Tomas

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 17, 16:59, Atsakymo numeris: #32247

O kokiu dar geru zinote romantiniu filmu?
Svečias

Standartinė halikos 2009 Spalio 12, 17:51, Atsakymo numeris: #33792

Filmai. Tai dar viena priemone vyrams ir moterims demonstruoti savo galia ir virsenybe. "Brangusis, paziurekim filma", - suokia grazuole. O mintyse galvoja - jei ziuresi, ka as noriu, esi po mano padu. Ir paskui prie kavos giriasi viena kitai - maniskis tai ziurejo ir kovojo su miegu, o manasis - vos istvere, bet didvyriskai atlaike!
halikos

Kitas

Grįžti į Kitos temos