|
|
|
Romantiniai filmai
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Romantiniai filmaiTuriu du klausimus: 1) kodel vyrams nepatinka romantiniai filmai? 2) ar romantiniai filmai nepagilina vienisumo?
Re: Romantiniai filmaiPazistu ne viena vyra, kuriam patinka romantiniai filmai - grynai atsipalaidavimui paziopsot. Bet paprastai vyrus erzina tai, kad moterys, ziuredamos tokius filmus, prisikuria iliuziju, kad ir ju gyvenimas galetu buti panasus i filma ir pradeda zisti "kodel tu ne toks, kaip tas herojus", "o, matei, kaip jis ja myli, kiek jis del jos aukoja" ir pan.. Tai jie geriau pasirenka neziuret, nei paskui klausyti tokiu pezalu.
Re: Romantiniai filmaiPaprastai atsakysiu - o kodel moterims nepatinka veiksmo filmai? Kuo blogas pasimatymas, kurio metu ziurimi transformeriai..?
Re: Romantiniai filmaiRomantinis romantiniam nelygus.Va neseniai ziurejau "Užrašų knygelė (The Notebook)",nuostabus,gilus filmas,kur kas labiau idomesnis nei dauguma veiksmo filmu.Na,o jei romantiniu laikysim a la "Marijana",tai daugumai,gal net visiems,vyrams tokie filmai sukelia arsia alergija.
Del vienisumo-nezinau...,gal - ziuri ziuri ir susikuri savo pasauli pagal tokius filmus,ko pasekoje lieki vienas,nes taip realybej paprasciausiai nebuna
Re: Romantiniai filmaiNotebokas tikrai labai geras filmas!!! Reomenduoju visiems nemaciusiems! Tikrai patinka net vyrukams!
Re: Romantiniai filmaiTikrai geras filmas! O man muilas ir romantika 2nesuderinami dalykai
Re: Romantiniai filmaiO kas nors matete filma "Mano sesers globejas"? Visiskai tobulas! Manau, skaitysiu ir knyga.
Re: Romantiniai filmai
Patinka vyrams romantiniai filmai,bent jau man tikrai.Beda ta kad ju mazokai yra,idomiu turiu omeny.Vienas is geresniu(moterims ypac patiks),is geresniu rasau nes pas kekviena savo skonis,kitam gali ir nepatikti,man labai patiko "Basomis per grindinį" (Angliskai"Barfuss",Rusiskai "Босиком по мостовой") beje ji neseniai per init televizija rode.Atsisiusti is Torentu galit,cia kas nezino,nors abjoju ar tokiu yra.
Re: Romantiniai filmaiFilmai. Tai dar viena priemone vyrams ir moterims demonstruoti savo galia ir virsenybe. "Brangusis, paziurekim filma", - suokia grazuole. O mintyse galvoja - jei ziuresi, ka as noriu, esi po mano padu. Ir paskui prie kavos giriasi viena kitai - maniskis tai ziurejo ir kovojo su miegu, o manasis - vos istvere, bet didvyriskai atlaike!
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|