Aš iš provincijos -man nusišaut???

Aš iš provincijos -man nusišaut???

Standartinė laukine vysnia 2009 Vasario 23, 09:35, Atsakymo numeris: #13773

Nuraminu-neketinu šautis,tai tik antraštė.Bet problema išlieka.Likimas numetė į tėvynės pakraštį,dėl žmonių stygiaus aplinkoje,lendu pažindintis raštu :lol: :lol: :lol: ir pastebėjau problemytę-visi labai daug dėmesio skiria gyvenamai vietai.Suprantama-neprivažinėsi....bet įtariu,kad dar yra ir kitų priežaščių-nuvertinami provincijų gyventojai.Ar ne??????
laukine vysnia
Veteranas

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Vasario 19, 19:44

Reklama

Re: Aš iš provincijos -man nusišaut???

Standartinė Raaa 2009 Vasario 23, 09:50, Atsakymo numeris: #13776

Galiu tave nuraminti - tikrai ne :)
Raaa
Igudęs dalyvis

2009 Liepos 13, 19:34

Standartinė yolantayo1296838981_db 2009 Vasario 23, 10:23, Atsakymo numeris: #13781

laukine vysnia rašė:Nuraminu-neketinu šautis,tai tik antraštė.Bet problema išlieka.Likimas numetė į tėvynės pakraštį,dėl žmonių stygiaus aplinkoje,lendu pažindintis raštu :lol: :lol: :lol: ir pastebėjau problemytę-visi labai daug dėmesio skiria gyvenamai vietai.Suprantama-neprivažinėsi....bet įtariu,kad dar yra ir kitų priežaščių-nuvertinami provincijų gyventojai.Ar ne??????

Miela laukine vynia, kiek man teko kalbėti su vyrais tema "santykiai per atstumą", tai vienareikšmiškas atsakymas - vyrai tokių santykių nepageidauja. Nebent ieško ne antros pusės, o guodėjos, pas kurią galima atbėgti, kai žmona subara :) Tokiu atveju, kuo toliau, tuo geriau :D Tačiau jei vyras ieško moters artimam, sąžiningam bendravimui, jis ją norėtų matyti šalia savęs ne tada, kai gali ištrūkti savaitgaliui... Nori spontaniškumo, meilės ne pagal grafiką. O dėl provincialumo... Provincialumas yra pasaulėžiūros, o ne gyvenamosios vietos klausimas. Apmaudu, tačiau mūsų sostinės gyventojai yra tokie provincialūs, kad bet dažnas kaimietis yra labiau kosmopolitiškas, nei vilnietis. Neįtikinau? Ar nuramins Tave mintis, kad kone kiekvienas lietuvis yra "nuo žagrės"? Tikru miestiečiu galima laikyti tą, kurio trečia karta mieste gimė. Nagi, paskaičiuokim, protingieji kurmiai, kiek iš mūsų senelių gimė, užaugo ir visą gyvenimą gyveno mieste?
Vartotojo avataras
yolantayo1296838981_db
Igudęs dalyvis

2009 Birželio 06, 21:02

Standartinė laukine vysnia 2009 Vasario 23, 17:55, Atsakymo numeris: #13826

Na ,pasisakom,pasisakom!!!! Netingekit!!!Ar kalbina didesni miestai maziukus??? :roll:
laukine vysnia
Veteranas

2010 Vasario 19, 19:44

Standartinė vaidilana 2009 Vasario 23, 18:14, Atsakymo numeris: #13827

Visiškai nesutinku su yolantayo. Žmogui, ieškančiam rimtų santykių, visiškai nesvarbus atstumas, o pabėgti nuo žmonos, tai patogiau arčiau, nes greičiau :roll: Manau, kad svarbiausia bendravimas, abipusis supratimas, trauka ir pan., o vėliau ir tą gyvenamą vietą pakoreguoti juk galima ;)
vaidilana

Standartinė yolantayo1296838981_db 2009 Vasario 23, 19:04, Atsakymo numeris: #13832

vaidilana rašė:Visiškai nesutinku su yolantayo. Žmogui, ieškančiam rimtų santykių, visiškai nesvarbus atstumas, o pabėgti nuo žmonos, tai patogiau arčiau, nes greičiau :roll:

Kiekvienas remiasi savo patirtim :)
Vartotojo avataras
yolantayo1296838981_db
Igudęs dalyvis

2009 Birželio 06, 21:02

Standartinė Svečias 2009 Vasario 23, 19:12, Atsakymo numeris: #13833

Jau seniai turiu tokia nuomone, jei aš gyvenu kaime, tai turiu ieškot kaime merginos, nes mergina i kaima gyvent neitu.
Svečias

Standartinė aaShapras 2009 Vasario 23, 19:15, Atsakymo numeris: #13834

laukine vysnia rašė:Nuraminu-neketinu šautis,tai tik antraštė.Bet problema išlieka.Likimas numetė į tėvynės pakraštį,dėl žmonių stygiaus aplinkoje,lendu pažindintis raštu :lol: :lol: :lol: ir pastebėjau problemytę-visi labai daug dėmesio skiria gyvenamai vietai.Suprantama-neprivažinėsi....bet įtariu,kad dar yra ir kitų priežaščių-nuvertinami provincijų gyventojai.Ar ne??????

As mielai duociau duru rankena, kad patogiau ir tyliau bliau butu. :D Cia pajuokavau. Esme ziurek i prieki, o ne kokios spalvos Tu esi.
aaShapras
Pažengęs dalyvis

2009 Kovo 21, 12:29

Standartinė Binary 2009 Vasario 23, 21:29, Atsakymo numeris: #13843

yolantayo rašė:Tikru miestiečiu galima laikyti tą, kurio trečia karta mieste gimė. Nagi, paskaičiuokim, protingieji kurmiai, kiek iš mūsų senelių gimė, užaugo ir visą gyvenimą gyveno mieste?

:) na tai čia būsiu tas tikriausiai gana retas egzempliorius kurio ne tik trečia, bet ir vėlesnės kartos(skaičiuojant nuo manęs) gimė, užaugo ir nugyveno gyvenimą mieste.
Na, o dėl mažesnių miestų tai nėra čia ko problemos daryti :)
Na nebent yra prisirišimas prie to miesto, miestelio ar panašiai - tada sunkiau.
Asmeniškai pats savo gimtojo miesto neturiu ir nemanau, kad turėsiu noro keisti :)
P.S. Gyvenu Kaune ;)
Binary
Veteranas

Darnipora narys
2010 Liepos 27, 22:29

Standartinė Samagonschik 2009 Vasario 23, 21:45, Atsakymo numeris: #13845

Ei gi jus gerai pagalvokit ka snekat. Nuo kada Lietuvoje yra miestas. :D Yra tik lietuva su didesniais ar mazesniais baznytkaimiais. ;) O problema del antros puses kyla del to jog gyvenat atokesneme kaimo (lietuvos) pakrasti, zmones meiles hormonus dazniausiai buna pakeite alus ar panasus degantis dalykas. Tai labai susilpnina galimu kandidatu gretas. O arciau didesnes baznycios ("mieste") per didelis zmoniu srautas, skubejimas, bendravimo stoka. Ir cia pasimetama tarp kandidatu.
Samagonschik
Pažengęs dalyvis

Darnipora narys
2010 Gegužės 10, 12:00

Kitas

Grįžti į Kitos temos