|
|
|
Aš iš provincijos -man nusišaut???Re: Aš iš provincijos -man nusišaut???Nenusišauk dar, parašyk man
Re: Aš iš provincijos -man nusišaut???
Na negi turiu dar užsisakyti parašymą, pasuk galvą savo, na tuos vingius pajudink
Re: Aš iš provincijos -man nusišaut???Na, nusišauti gal nereikia, bet ir turėti vilties ką nors susirasti taip pat. Bent jau internete, tikrai.
Gyvenu netoli 1 iš 5 Lietuvos didesnių miestų. Tai vienas vyrukas labai susirūpino, kad jam reikėtų 25 km atvažiuoti iki manęs... Na, o jei rimčiau, dauguma ieško čia pat, kad nereikėtų įdėti jokių pastangų ir kur nors važiuoti. O mažų miestelių problema -dauguma vyrų ten nusigėrę ir degradavę. Kas dar turėjo kokių ambicijų, išvažiavo laimės ieškoti į didesnius miestus. Kažkada padariau lemtingą klaidą, kad nepasilikau Vilniuje, kur mokiausi. Jauni, kol dar ieško savo vietos gyvenime, suranda vieni kitus, o vyresni, jei jau yra susikūrę savo gerbūvį, nelabai nori kažką keisti. O kaip minėjau, mažuose miesteliuose, kiek vyresnių, normalių vyrų nėra (neskaitant tų, kurie laimingai gyvena šeimose).
Re: Aš iš provincijos -man nusišaut???Taigi, geriausi - kaip sako liaudies išmintis - šunys pririšti. Na, tiesa, jie kartais nutrūksta, yra čia ir tokių - norinčių pasilakstyti.
o jus panele Fukcija nenoretumete tokio buldogo ant ilgos grandines tureti?
Aš ne Fukcija, bet Fuksija (gerai dar, kad nepavadinai Funkcija ar Frikcija...) - ne, buldogo ar pitbulio nenoriu, tuo labiau svetimo sarginio šunėko...Geriau jau koks laisvas senbernaras, turbūt man tiktų
|
|