Aš iš provincijos -man nusišaut???

Re: Aš iš provincijos -man nusišaut???

Standartinė Svečias 2011 Vasario 14, 09:37, Atsakymo numeris: #68988

Tai jau, laikas nusišaut!
Svečias

Reklama

Standartinė Fuksija 2011 Vasario 14, 15:05, Atsakymo numeris: #69004

Nenusišauk dar, parašyk man :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Fuksija
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Birželio 11, 22:27

Standartinė Svečias 2011 Vasario 14, 15:12, Atsakymo numeris: #69006

O ko pageidautum, kad parašyčiau?
Svečias

Standartinė Fuksija 2011 Vasario 14, 15:41, Atsakymo numeris: #69010

Svečias rašė:O ko pageidautum, kad parašyčiau?

Na negi turiu dar užsisakyti parašymą, pasuk galvą savo, na tuos vingius pajudink :? :? :?
Fuksija
Pažengęs dalyvis

Standartinė Svečias 2011 Vasario 14, 18:40, Atsakymo numeris: #69033

Na, nusišauti gal nereikia, bet ir turėti vilties ką nors susirasti taip pat. Bent jau internete, tikrai.
Gyvenu netoli 1 iš 5 Lietuvos didesnių miestų. Tai vienas vyrukas labai susirūpino, kad jam reikėtų 25 km atvažiuoti iki manęs...
Na, o jei rimčiau, dauguma ieško čia pat, kad nereikėtų įdėti jokių pastangų ir kur nors važiuoti. O mažų miestelių problema -dauguma vyrų ten nusigėrę ir degradavę. Kas dar turėjo kokių ambicijų, išvažiavo laimės ieškoti į didesnius miestus.
Kažkada padariau lemtingą klaidą, kad nepasilikau Vilniuje, kur mokiausi. Jauni, kol dar ieško savo vietos gyvenime, suranda vieni kitus, o vyresni, jei jau yra susikūrę savo gerbūvį, nelabai nori kažką keisti.
O kaip minėjau, mažuose miesteliuose, kiek vyresnių, normalių vyrų nėra (neskaitant tų, kurie laimingai gyvena šeimose).
Svečias

Standartinė Fuksija 2011 Vasario 14, 19:20, Atsakymo numeris: #69034

Taigi, geriausi - kaip sako liaudies išmintis - šunys pririšti. Na, tiesa, jie kartais nutrūksta, yra čia ir tokių - norinčių pasilakstyti. :twisted: :twisted: :twisted:
Fuksija
Pažengęs dalyvis

Standartinė Svečias 2011 Vasario 14, 19:59, Atsakymo numeris: #69038

Fuksija rašė:Taigi, geriausi - kaip sako liaudies išmintis - šunys pririšti. Na, tiesa, jie kartais nutrūksta, yra čia ir tokių - norinčių pasilakstyti. :twisted: :twisted: :twisted:

o jus panele Fukcija nenoretumete tokio buldogo ant ilgos grandines tureti? :lol: :lol: :lol:
Svečias

Standartinė Fuksija 2011 Vasario 14, 20:22, Atsakymo numeris: #69043

Svečias rašė:
Fuksija rašė:Taigi, geriausi - kaip sako liaudies išmintis - šunys pririšti. Na, tiesa, jie kartais nutrūksta, yra čia ir tokių - norinčių pasilakstyti. :twisted: :twisted: :twisted:

o jus panele Fukcija nenoretumete tokio buldogo ant ilgos grandines tureti? :lol: :lol: :lol:

Aš ne Fukcija, bet Fuksija (gerai dar, kad nepavadinai Funkcija ar Frikcija...) - ne, buldogo ar pitbulio nenoriu, tuo labiau svetimo sarginio šunėko...Geriau jau koks laisvas senbernaras, turbūt man tiktų :shock: :?:
Fuksija
Pažengęs dalyvis

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos