prasau waikinu nuomones

prasau waikinu nuomones

Standartinė silvija 2009 Rugpjūčio 05, 20:49, Atsakymo numeris: #29381

lb noreciau kad vaikinai pasidalintu savo nuomone... pradesiu pasakot. pries tris metus su drauge istojom i vpu, aisku prasideda studentiskas gyvenimas... nei viena neturejom vaikino... man per tuos tris metus gan gerai sekesi su vaikinais, gan daug turejau kavalieriu :D o stai mano drauge ne... ji lb simpatiska, bendraujanti, figura grazi tik pas ja kreivi dantys... ar tai trugdo susirasti vaikina? ji tikrai grazesne ir fainesne uz mane, bet jei sekasi tikrai gana prastai...
tai gi vaikinai,kaip manot ar tas jos trukumas yra didele beda ieskant meiles, ir kaip jus, ar kabintumet tokia panele?
silvija

Reklama

Re: prasau waikinu nuomones

Standartinė Svečias 2009 Rugpjūčio 05, 20:54, Atsakymo numeris: #29382

Nu nera grazu zinoma, bet niekas ten specialiai neziuri i dantis, kai susipazista. Nebent ten jau LABAI aiskiai krenta i akis. Galbut jinai pati kompleksuoja? Tokiu atveju galima pabandyti estetini dantu taisyma, nors, tiesa, jisai nemazai kainuoja.
Svečias

Standartinė silvija 2009 Rugpjūčio 05, 21:33, Atsakymo numeris: #29385

na pinigeliu ji tikrai neturi, butu turejus butu tikrai pasidarius.....
silvija

Standartinė marijuana 2009 Rugpjūčio 05, 21:42, Atsakymo numeris: #29388

negalima visko suvest vien tik į dantis ar išvaizdą, nors tai gal ir trūkumas susirasti daugiau pažinčių, lyginant su tavim, bet tuo pačiu gal ir kompleksas ar nepasitikėjimas savimi jau atsiradęs, kas tai pat trugdo laisvai bendrauti ir megzti naujas pažintis
reikėtu daiktinių įrodymų, jūsų abiejų nuotraukų - tada būtų galima pasvarstyti daugiau;)
Vartotojo avataras
marijuana
Veteranas

Auksinis darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Birželio 05, 14:33

Standartinė rudnosiukas 2009 Rugpjūčio 06, 11:15, Atsakymo numeris: #29425

O nuo kada turėjimas kuo daugiau ir nuo kuo ankščiau visokių bachurų yra vertybė? Ir kodėl draugė turėtų to siekti? Klausimas ar draugė to nori... Ir dar, jei jau įstojot, jūs daugiau apie mokslus galvokit, o ne apie bernus, VPU reputacija bene prasčiausia iš visų ir nesimato prošvaisčių jokių...
rudnosiukas
Super aktyvuolis

Darnipora narys
2011 Gegužės 30, 08:02

Standartinė elenka 2009 Rugpjūčio 06, 12:05, Atsakymo numeris: #29435

silvija rašė:lb noreciau kad vaikinai pasidalintu savo nuomone... pradesiu pasakot. pries tris metus su drauge istojom i vpu, aisku prasideda studentiskas gyvenimas... nei viena neturejom vaikino... man per tuos tris metus gan gerai sekesi su vaikinais, gan daug turejau kavalieriu :D o stai mano drauge ne... ji lb simpatiska, bendraujanti, figura grazi tik pas ja kreivi dantys... ar tai trugdo susirasti vaikina? ji tikrai grazesne ir fainesne uz mane, bet jei sekasi tikrai gana prastai...
tai gi vaikinai,kaip manot ar tas jos trukumas yra didele beda ieskant meiles, ir kaip jus, ar kabintumet tokia panele?

o ko tau taip parupo? ji paprase pasiklausynet del to? ar pati nori pasigirt, kad kavalieriu daug, o ji vepla nieko neturi, ot tikra drauge, pasmaugciau savo rankom tokia biciule :lol:
elenka
Super aktyvuolis

2009 Rugsėjo 02, 18:03

Standartinė silvija 2009 Rugpjūčio 06, 16:39, Atsakymo numeris: #29484

elenka rašė:
silvija rašė:lb noreciau kad vaikinai pasidalintu savo nuomone... pradesiu pasakot. pries tris metus su drauge istojom i vpu, aisku prasideda studentiskas gyvenimas... nei viena neturejom vaikino... man per tuos tris metus gan gerai sekesi su vaikinais, gan daug turejau kavalieriu :D o stai mano drauge ne... ji lb simpatiska, bendraujanti, figura grazi tik pas ja kreivi dantys... ar tai trugdo susirasti vaikina? ji tikrai grazesne ir fainesne uz mane, bet jei sekasi tikrai gana prastai...

o ko tau taip parupo? ji paprase pasiklausynet del to? ar pati nori pasigirt, kad kavalieriu daug, o ji vepla nieko neturi, ot tikra drauge, pasmaugciau savo rankom tokia biciule :lol:

nieko jin nezino kad as cia rasau, ir gerai kad nezino :D
silvija

Standartinė Binary 2009 Rugpjūčio 06, 18:25, Atsakymo numeris: #29495

Nuskambėjo tarsi, kad daug vaikinų turėta tai čia tarsi kažkokia didelė vertybė būtų. Aš manau, kad jei žmogus turėjo daug vaikinų/merginų(priklausomai nuo lyties) ir juos vis keičia rodo tam tikras asmenybės problemas tokias kaip nesugebėjimas sukurti ilgalaikių santykių. Tai čia kol kas tiek(galima būtų plėstis ir pasvarstyti ką tokia sukurta tema galėtų reikšti).
Tęsiant toliau - nepagalvojai, kad tikrai žmogus gal nenori su tais kaip ten sakei kavalieriais prasidėti? Ar tikrai pakankamai gerai žinai jos asmeninį gyvenimą, kad sakai nė vieno? Gal ji savo mieste/kaime turi kokį(galima įtart, kad tikrai nesate gimusios ir užaugusios Vilniuje)?
Galima būtų tęsti ir toliau tik labai jau daug išsiplėsti tektų tai manau, kad užteks tiek.
Binary
Veteranas

Darnipora narys
2010 Liepos 27, 22:29

Standartinė Svečias 2009 Rugpjūčio 07, 09:15, Atsakymo numeris: #29532

Kazkoks tupas klausimas. Nei ten tavo reikalas, kad ji maziau vaikinu turi, nei labai yra kuo didziuotis, jeigu tu ju daug turejai.... Gal visai ne ja renkasi ir nepasirenka, o ji yra isranki ir ant bet ko nesoka.
Svečias

Standartinė kaiman 2009 Rugpjūčio 10, 14:07, Atsakymo numeris: #29805

Gal ir rupi, gal ir nuosirdziai, bet pirmiausiai, pries uzkemsant visokius forumus tokiais klausimais reiketu pasikalbeti su paciu zmogumi, del kurio neramu. Gal paaisketu, kad jam problemu nekyla.
kaiman

Kitas

Grįžti į Kitos temos