Karolis1990 2011 Kovo 29, 19:07, Atsakymo numeris: #73175
Sveiki, norėjau pasikonsultuoti, nežinau ar čia pataikiau bet... Dėstysiu trumpai.
Taigi dirbu darbe, jau gan senokai. Sutariu su kolektyvu gan neblogai, ir su merginom ir su vyrais. Bet pastarosiomis dienomis Panlelės pasidarė kažkokios paslaptyngos lyg užsisklendusios, Bendravimas pasikeitė, taip lyg manes venktu. Tiesiog pradedu galvot,kad esu kažką blogo padaręs, nors negaliu suprast ka galėčiau... Sunku taip dirbt. LAbai nemėgstu kai žmonės pyksta ant manęs, ypač kai nežinai dėl kurios priežasties.
Gal kas galėtų pagelbėt šioje situacijoje? Kaip elgtis, ka daryt?
-
Karolis1990
-
Taskas 2011 Kovo 29, 19:20, Atsakymo numeris: #73179
Gal gelių nepadovanojai kovo 8 proga  o jos taip tikėjosi  Pabandyk tiesiai šviesiai paklausti kokios draugiškesnės kolegės. O higienos įpročių nepakeitei ? 
-
Taskas
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 23, 20:35
Gvardietis 2011 Kovo 29, 23:48, Atsakymo numeris: #73198
Klausima supratau,tik nesupratau kodel ji uzduodi cia? turi problema su bendradarbiais,tai pasiklausk ir pasiaiskink su jais,kas,kaip,kodel...
-
Gvardietis
- Pažengęs dalyvis
-
-
Darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 23, 17:21
svetlana 2011 Kovo 30, 00:07, Atsakymo numeris: #73200
Galima suprasti is bedradarbiu kalbos uzuominu.Bet geriausia paciam pradeti kokia artima situacijai tema. O isvis geriausia - klausti tiesiai:kas nutiko?
-
svetlana
-
nesvečias 2011 Kovo 30, 01:48, Atsakymo numeris: #73206
Arba gali daryt, kaip amerikoj daro - atsineši automatą ir visus iššaudai.
-
nesvečias
-
senas hrienas 2011 Kovo 30, 11:35, Atsakymo numeris: #73236
nesvečias rašė:Arba gali daryt, kaip amerikoj daro - atsineši automatą ir visus iššaudai.
Bent jau linksma, kad ne pas mus 
-
senas hrienas
-
senas hrienas 2011 Kovo 30, 11:43, Atsakymo numeris: #73237
Karolis1990 rašė:Sveiki, norėjau pasikonsultuoti, nežinau ar čia pataikiau bet... Dėstysiu trumpai.
Taigi dirbu darbe, jau gan senokai. Sutariu su kolektyvu gan neblogai, ir su merginom ir su vyrais. Bet pastarosiomis dienomis Panlelės pasidarė kažkokios paslaptyngos lyg užsisklendusios, Bendravimas pasikeitė, taip lyg manes venktu. Tiesiog pradedu galvot,kad esu kažką blogo padaręs, nors negaliu suprast ka galėčiau... Sunku taip dirbt. LAbai nemėgstu kai žmonės pyksta ant manęs, ypač kai nežinai dėl kurios priežasties.
Paprasta. Kadangi nezinai priezasties, o mes tuo labiau.... Tiesiog nuperki geliu nunesi, pamerki ir pasakai. Atsiprasasu mergaites, esu kaltas , cia jums, kad gyvenimas butu grazesnis. Viskas. Tu padarai ka gali tuo metu ir tampi laisvas, o jei jos turi priezasti kazko raukytis tai jau ju problema. O jei priezastis net ne tu, tada jos tikrai tau bus dekingos.
-
senas hrienas
-
ugnelė. 2011 Kovo 30, 19:29, Atsakymo numeris: #73253
senas hrienas rašė:Karolis1990 rašė:Sveiki, norėjau pasikonsultuoti, nežinau ar čia pataikiau bet... Dėstysiu trumpai.
Paprasta. Kadangi nezinai priezasties, o mes tuo labiau.... Tiesiog nuperki geliu nunesi, pamerki ir pasakai. Atsiprasasu mergaites, esu kaltas , cia jums, kad gyvenimas butu grazesnis. Viskas. Tu padarai ka gali tuo metu ir tampi laisvas, o jei jos turi priezasti kazko raukytis tai jau ju problema. O jei priezastis net ne tu, tada jos tikrai tau bus dekingos.
Perskaičiau ir net gera pasidarė:) Labai fainas atsakymas.
-
ugnelė.
-
svetlana 2011 Kovo 30, 20:21, Atsakymo numeris: #73256
ugnelė. rašė:Paprasta. Kadangi nezinai priezasties, o mes tuo labiau.... Tiesiog nuperki geliu nunesi, pamerki ir pasakai. Atsiprasasu mergaites, esu kaltas , cia jums, kad gyvenimas butu grazesnis. Viskas. Tu padarai ka gali tuo metu ir tampi laisvas, o jei jos turi priezasti kazko raukytis tai jau ju problema. O jei priezastis net ne tu, tada jos tikrai tau bus dekingos.
Perskaičiau ir net gera pasidarė:) Labai fainas atsakymas.[/quote] Aha:),toks vyriskas..smagu butu.
-
svetlana
-
Grįžti į Kitos temos
|
|