Melagiai

Re: Melagiai

Standartinė Miela.mergina 2012 Sausio 19, 21:04, Atsakymo numeris: #86139

Svečias rašė:Saunuolis Seklys, as ta pati pagalvojau, bet tu mane aplenkei :)

kame jis saunuolis? kad paranoiskai kvailas? :lol: :lol: :lol:
o gal tu svety ir esi seklys morka, tas pats braizas :lol: :lol: :lol:

PS: gal ir tu nori i mano buvusio draugo grupe istoti? as uztarciau tave ir rekomenduociau,jus ten visi bendra kalba greit rastumet ir fantazuotumet iki paryciu nesamones vis pagrodami jazzmainstream :lol: :lol:
arba tu jeigu lankstus esi galetum gogo sokti palei jazza :lol: :lol:
Miela.mergina

Standartinė Svečias 2012 Sausio 19, 21:43, Atsakymo numeris: #86146

Miela.mergina rašė:
Svečias rašė:Saunuolis Seklys, as ta pati pagalvojau, bet tu mane aplenkei :)

kame jis saunuolis? kad paranoiskai kvailas? :lol: :lol: :lol:
o gal tu svety ir esi seklys morka, tas pats braizas :lol: :lol: :lol:

PS: gal ir tu nori i mano buvusio draugo grupe istoti? as uztarciau tave ir rekomenduociau,jus ten visi bendra kalba greit rastumet ir fantazuotumet iki paryciu nesamones vis pagrodami jazzmainstream :lol: :lol:
arba tu jeigu lankstus esi galetum gogo sokti palei jazza :lol: :lol:

Nuo tokiu durniu ir ju draugu geriau laikytis kuo toliau, kad durnumu neuzsikrestum :!:
Svečias

Standartinė Miela.mergina 2012 Sausio 19, 22:08, Atsakymo numeris: #86149

nu bet jeigu tu pritari tokiom nelogiskom kazkokio nukvakusio seklio morkos mintim, tai su mano buvusiu draugu irgi panasaus metaliteto ir mastymo lygio esat :D
man nesautu i galva ateit i foruma, ir siaip sau is niekur visai nesusijusioje diskusijoje pritarti kazkokiam morkiniui apie jo fantazijas del afrikos ir kitu diagnoziu :lol:
Miela.mergina

Standartinė Faina44 2012 Kovo 15, 17:27, Atsakymo numeris: #88269

NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija verslas56@gmail.com
Faina44
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Kovo 23, 23:02

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos