Svečias 2011 Kovo 20, 13:07, Atsakymo numeris: #72340
Tik nepagalvokit apie mane blogai  Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat  Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami. Ka jus apie tai manote? Ar pagalvojate apie tai?
-
Svečias
-
Svečias 2011 Kovo 20, 13:56, Atsakymo numeris: #72343
ar jus ne rezisuros studente?
-
Svečias
-
Taskas 2011 Kovo 20, 16:52, Atsakymo numeris: #72358
Mes ir negalvojame ka nors blogai apie tave, manome , kad esi biseksuali ir tiek  Taip, seksualiai jaudina skoningai apsirengusios moterys. Bet as vyras 
-
Taskas
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 23, 20:35
amber 2011 Kovo 21, 16:49, Atsakymo numeris: #72465
Svečias rašė:Tik nepagalvokit apie mane blogai  Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat  Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami. Ka jus apie tai manote? Ar pagalvojate apie tai?
kai pamatau gražiai apsirengusias moteris, norėčiau ir aš būt taip arba panašiai apsirengus, bet mintis apie krūtų, kojų ir t.t. lietimą, deja net nekyla. Vat kai pamatau gražų, raumeningą , simpatišką vyrą, ir visai nesvarbu kaip jis apsirengęs, svarbu švariai, tai kyla noras paliesti jo krūtinę, prisiglausti ir pan 
-
amber
-
deepsorrow 2011 Kovo 21, 17:03, Atsakymo numeris: #72468
Jaudina skoningai apsirengusios, o labiau skoningai mažai apsirengusios, na bet aš vyras 
-

deepsorrow
- Super aktyvuolis
-
-
Auksinis darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31
amber 2011 Kovo 21, 17:14, Atsakymo numeris: #72470
amber rašė:Svečias rašė:Tik nepagalvokit apie mane blogai  Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat  Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami. Ka jus apie tai manote? Ar pagalvojate apie tai?
kai pamatau gražiai apsirengusias moteris, norėčiau ir aš būt taip arba panašiai apsirengus, bet mintis apie krūtų, kojų ir t.t. lietimą, deja net nekyla. Vat kai pamatau gražų, raumeningą , simpatišką vyrą, ir visai nesvarbu kaip jis apsirengęs, svarbu švariai, tai kyla noras paliesti jo krūtinę, prisiglausti ir pan 
Ai pamiršau parašyt, kad čia rašė mergina 
-
amber
-
senas hrienas 2011 Kovo 25, 17:36, Atsakymo numeris: #72757
Manes nejaudina, bet skoningai nusirengusios galetu 
-
senas hrienas
-
Grįžti į Moterų paslaptys
|
|