Ar jus seksualiai jaudina skoningai apsirengusios moterys?

Ar jus seksualiai jaudina skoningai apsirengusios moterys?

Standartinė Svečias 2011 Kovo 20, 13:07, Atsakymo numeris: #72340

Tik nepagalvokit apie mane blogai :) Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat :) Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami.
Ka jus apie tai manote?
Ar pagalvojate apie tai?
Svečias

Reklama

Re: Ar jus seksualiai jaudina skoningai apsirengusios moterys?

Standartinė Svečias 2011 Kovo 20, 13:56, Atsakymo numeris: #72343

ar jus ne rezisuros studente?
Svečias

Standartinė Taskas 2011 Kovo 20, 16:52, Atsakymo numeris: #72358

Mes ir negalvojame ka nors blogai apie tave, manome , kad esi biseksuali ir tiek ;)
Taip, seksualiai jaudina skoningai apsirengusios moterys. Bet as vyras ;)
Taskas
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 23, 20:35

Standartinė amber 2011 Kovo 21, 16:49, Atsakymo numeris: #72465

Svečias rašė:Tik nepagalvokit apie mane blogai :) Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat :) Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami.
Ka jus apie tai manote?
Ar pagalvojate apie tai?

kai pamatau gražiai apsirengusias moteris, norėčiau ir aš būt taip arba panašiai apsirengus, bet mintis apie krūtų, kojų ir t.t. lietimą, deja net nekyla. Vat kai pamatau gražų, raumeningą , simpatišką vyrą, ir visai nesvarbu kaip jis apsirengęs, svarbu švariai, tai kyla noras paliesti jo krūtinę, prisiglausti ir pan :) :)
amber

Standartinė deepsorrow 2011 Kovo 21, 17:03, Atsakymo numeris: #72468

Jaudina skoningai apsirengusios, o labiau skoningai mažai apsirengusios, na bet aš vyras :twisted:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė amber 2011 Kovo 21, 17:14, Atsakymo numeris: #72470

amber rašė:
Svečias rašė:Tik nepagalvokit apie mane blogai :) Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat :) Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami.
Ka jus apie tai manote?
Ar pagalvojate apie tai?

kai pamatau gražiai apsirengusias moteris, norėčiau ir aš būt taip arba panašiai apsirengus, bet mintis apie krūtų, kojų ir t.t. lietimą, deja net nekyla. Vat kai pamatau gražų, raumeningą , simpatišką vyrą, ir visai nesvarbu kaip jis apsirengęs, svarbu švariai, tai kyla noras paliesti jo krūtinę, prisiglausti ir pan :) :)

Ai pamiršau parašyt, kad čia rašė mergina :)
amber

Standartinė senas hrienas 2011 Kovo 25, 17:36, Atsakymo numeris: #72757

Manes nejaudina, bet skoningai nusirengusios galetu :D
senas hrienas

Grįžti į Moterų paslaptys