|
|
|
Ar lankote šokių pamokas?
17 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Aš lankau solo latino šokius. Man labai patinka. Nerealus atsipalaidavimas, gera mankšta ir šiaip smagu, ypač kai jau pramoksti tų lotynų amerikiečių užpkalio kraipymo subtilybių ir nebereikia kiekvieną žingsnį skaičiuot. Labai seksualūs tie šokiai, išmoksit - galėsit vyrus klubuose gundyti ;)
Dievinu šokius! Šia manija užsikrėčiau prieš kokius pusantrų metų, tad dabar bastausi po 3 šokių mokyklasm kad būtų po treniruotę kiekvienai dienai :) Man tai geriau nei bet kokios aerobikos ar sporto klubas, nes pasikrauni geros nuotaikos, pralankstai kūną (patikėkit, dar niekada taip užpakaliuko nemokėjau kraipyt) ir nebebaisu kur nors nuėjus, kad kas šokiui pasigriebs, o tu nežinosi kaip tas kojas dėlioti.
Labai smagios Indance studijoje būna salsos ir regetono treniruotės. Regetonas tai išvis super! Fizinis krūvis ne mažesnis negu sporto klube, labai tvirina kojas ir pilvo presą. Dar lankau salsą poroje SalsaSisters mokykloje (www.salsasisters.lt) - čia norint šokti savo partnerio turėti nebūtina. T.y. ateina pavienės merginos, pavieniai vyrukai ir šoka drauge. Čia esmė, jog partneriais nuolat keičiamsi, tad išmoksti šokti su praktiškai bet kaip šokančiu žmogumi. Dar labai patinka Dileksoje (www.sokiai.lt) solo latino treniruotės pas Eleną. Ji yra tikras energijos, entuziazmo bei profesionalumo užtaisas ir labai moka tuo užkrėsti :) Žodžiu, kas dar nesusigundė šokiais, nedelskit!!! Tai tikrai labai prideda gyvenimo džiaugsmo :)
17 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|