Man tikrai nereikia tik sekso partnerio. Noreciau tureti viska viename: ir pagalbininka, ir drauga, ir partneri, ir...........,ir.......
Man labai keistas Jusu pasipiktinimas.
|
|
|
Jus ištiko bėda, kuomet reikia vyriškos pagalbos
34 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Man tikrai nereikia tik sekso partnerio. Noreciau tureti viska viename: ir pagalbininka, ir drauga, ir partneri, ir...........,ir.......
Man labai keistas Jusu pasipiktinimas.
Teta, bet sagos įsiuvimas juk nėra moteriškas darbas. Tai kiekvieno drabužių nešiotojo darbas, nepriklausomai nuo lyties. Kaip ir lemputės pakeitimas -ją keičia tas, kas pamato perdegusią. Vyro pagalbos gal reikėtų kokiam nors fiziškai sunkiam darbui, ką nors panešti, nes jie jėgos daugiau turi.
Pagal karcia patirti zinau, kad vienisai moteriai reikia moketi daryti viska paciai. Nors didelio skirtumo ir nebuvo kai buvau ne viena, t.y. turejau seima.
Ar cia man taip pasitaike, ar as nesugebu gyvent seimoj, bet man nesuprantamas toks dalykas, kad vyras nesusipranta, kad reikia ka nors pataisyt, padet ir pan. Tiesiog paprasydavau, bet nesulaukus reakcijos darydavau viska pati. Tikrai nebeprasydavau ko nors antra karta, nes man nesuprantama, kaip issilavines apsiskaites vyras nesuvokia elementariausiu dalyku, kaip pareigos namie. Ir atleiskit, niekaip nesuprantu tu moteru, kurios nuolat savo vyrams zyzia : pataisyk ciaupa, isnesk siuksles ir pan. Juk visi mes esam pilnameciai ir uz save atsakantys zmones, todel sakyti ka daryti, o ko ne man atrodo mazu maziausiai vaikiska
34 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
|
|