Jus ištiko bėda, kuomet reikia vyriškos pagalbos

Standartinė Llaume 2008 Rugpjūčio 20, 13:11, Atsakymo numeris: #5529

Man tikrai nereikia tik sekso partnerio. Noreciau tureti viska viename: ir pagalbininka, ir drauga, ir partneri, ir...........,ir.......
Man labai keistas Jusu pasipiktinimas.
Llaume
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Vasario 18, 21:22

Reklama

Standartinė Barbeque 2008 Rugpjūčio 25, 13:19, Atsakymo numeris: #5530

Turejau toki pazystama, kuris man daznai padedavo vyriskus darbus daryt. Karta atejo jis pas mane jungiklio pakeisti, as buvau apsirengusi tik trumpuciu calateliu....tipo tik is darbo gryzau, bet jis nesuprato manes....
Nesupratingi tie musu vyrai.
Barbeque

Standartinė Alisa 2008 Spalio 20, 20:05, Atsakymo numeris: #5531

Manau buitinėms problemoms spręsti yra įvairūs servisai, tarnybos ir t.t. Ne visi vyrai moka vinį į sieną įkalti. Kas nemoka, kas nenori, o kas tiesiog tam neturi laiko. Kaip ir moterys, ne visos gi pyragus kepa ar kelnes siūva:)
Alisa

Standartinė teta 2008 Spalio 20, 22:52, Atsakymo numeris: #5532

Kelniu nesiuva, bet saga i tas kelnes isiuti moka. Taip ir vyras, bent elementarius darbus turi moketi atlikti.
teta

Standartinė visokia 2008 Spalio 22, 19:44, Atsakymo numeris: #5533

Teta, bet sagos įsiuvimas juk nėra moteriškas darbas. Tai kiekvieno drabužių nešiotojo darbas, nepriklausomai nuo lyties. Kaip ir lemputės pakeitimas -ją keičia tas, kas pamato perdegusią. Vyro pagalbos gal reikėtų kokiam nors fiziškai sunkiam darbui, ką nors panešti, nes jie jėgos daugiau turi.
visokia

Standartinė teta 2008 Spalio 23, 09:24, Atsakymo numeris: #5534

Sutinku, gal pavizdys su saga ir ne visai tikes. As turejau galvoje, SUGEBEJIMA atlikti elementarius buitinius darbus.
teta

Standartinė Svečias 2008 Spalio 27, 15:52, Atsakymo numeris: #5535

Yra draugai, kolegos, yra įvairūs servisai, skelbimai laikraščiuose apie atliekamas paslaugas... Tiesa pasakius, tie vadinami vyriški darbai užknisa, prašymai irgi ... :( .
Svečias

Standartinė Bruhno 2008 Spalio 28, 12:08, Atsakymo numeris: #5536

Tik idomu kokiu galu tas meistras
Bruhno
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
1970 Sausio 01, 02:00

Standartinė marytep 2008 Spalio 28, 13:20, Atsakymo numeris: #5537

istiko beda,kaip pasielgti venisai moteriai
marytep

Standartinė ren.l 2008 Gruodžio 13, 16:49, Atsakymo numeris: #5538

Pagal karcia patirti zinau, kad vienisai moteriai reikia moketi daryti viska paciai. Nors didelio skirtumo ir nebuvo kai buvau ne viena, t.y. turejau seima.
Ar cia man taip pasitaike, ar as nesugebu gyvent seimoj, bet man nesuprantamas toks dalykas, kad vyras nesusipranta, kad reikia ka nors pataisyt, padet ir pan. Tiesiog paprasydavau, bet nesulaukus reakcijos darydavau viska pati.
Tikrai nebeprasydavau ko nors antra karta, nes man nesuprantama, kaip issilavines apsiskaites vyras nesuvokia elementariausiu dalyku, kaip pareigos namie.
Ir atleiskit, niekaip nesuprantu tu moteru, kurios nuolat savo vyrams zyzia : pataisyk ciaupa, isnesk siuksles ir pan.
Juk visi mes esam pilnameciai ir uz save atsakantys zmones, todel sakyti ka daryti, o ko ne man atrodo mazu maziausiai vaikiska
ren.l

AnkstesnisKitas

Grįžti į Kitos temos