Norėčiau paklausti pačių vyrų

Re: Norėčiau paklausti pačių vyrų

Standartinė Svečias 2010 Kovo 21, 11:21, Atsakymo numeris: #42726

svacias rašė:Viskas todėl, kad daugumai vyru is mažens neįdiegta pagarba moteriai, seima nera vertybe.

Taip, bet lietuvos moterims nera idiegta pagarba vyrams, jauciasi tokios ypatingos, apie jas tik sokineti reikia, o pacios..
Svečias

Reklama

Standartinė Emporija 2010 Kovo 21, 12:03, Atsakymo numeris: #42727

Zmonems, kurie nera dvasiskai degradave, istikimybe yra vertybe. Pati saves negerbciau, jei turedama mylima zmogu, ieskociau nuotykiu ir varineciau su kitais. Realiai man net poreikio tokio nebutu. Kam blaskytis, jeigu jau turi zmogu, su kuriuo tau gera? Jau vien tai, kad tas zmogus su tavimi, kad esate kartu, yra didele laime, tad kaip dar galetum ji isduoti?
Emporija
Veteranas

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Balandžio 09, 12:18

Standartinė samanta 2010 Kovo 21, 12:50, Atsakymo numeris: #42731

Svečias rašė:
svacias rašė:Viskas todėl, kad daugumai vyru is mažens neįdiegta pagarba moteriai, seima nera vertybe.

Taip, bet lietuvos moterims nera idiegta pagarba vyrams, jauciasi tokios ypatingos, apie jas tik sokineti reikia, o pacios..

Reziumukas: pradėkime nuo savęs - gerbkime savo vyrą/moterį/draugę etc. I r pamatykime, kas iš to bus. sako pavyzdys užkrečia. Ir nenoriu tikėti, kad tik blogas pavyzdys.
samanta

Standartinė vytas7878 2010 Kovo 23, 19:31, Atsakymo numeris: #42937

Man ištikimybė,kaip ir pasitikėjimas,abipusė pagarba,yra vertybė.
vytas7878
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
2012 Gegužės 17, 08:14

Standartinė conmebol 2010 Kovo 23, 19:36, Atsakymo numeris: #42938

Ištikimybė - svarbi. Labai svarbi. Labai.
conmebol
Pradedantysis dalyvis

2010 Liepos 06, 16:58

Standartinė Tigras26 2010 Kovo 24, 13:53, Atsakymo numeris: #43029

Smilga2005 rašė:Pasakykit prasau savo nuomone!
Ar vyrams svarbi istikimybe? Jo pacios moters istikimybe jam! Ar tai dar kazkam kazko verta ar siais laikais nieko nereiskia ir nebemadinga?

Kodel klausiu? Paprasciausiai susidare nuomone kad vyrams issitikimybe neturi jokios reiksmes. Sprendziu padal du vyrus. Gal klaidingai supratau, o gal... tik man taip pasitaike, bet noreciau suprasti...

Buvau isstikima kaip suo (ir kunu ir siela), Ir ne todel kad neturejau progu,esu baisi, bet todel kad nieko kito nenorejau. O skiriantis su vyru, o veliau su draugu abu pasake kad jie net neprase buti isstikimai... "Skirybos" buvo abu atvejais del ju neistikimybes, kitu moteru nestumo...
Ar dar yra tokiu, kam istikimybes reikia?

Aciu!

Sveikutė smmilga taip tavo situacija gyvenimo tikrai nekokia noriu pasakyti, kad aš taip pat esu ištikimas ir nuo manes taip pat pabėgo ir žmona ir draugė dėl to, kad nesugebėjau duoti finansiškai to ko prašė žinoma tai rado pas kitus, aš taip pat ieškau ištikimoos, nes pats toks esu.
Tigras26
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
2010 Kovo 27, 07:36

Standartinė tic-tac 2010 Gegužės 03, 22:39, Atsakymo numeris: #46273

Gerai sakmba....buvau istikimas ir zmonaim ir draugei...karoc..nepasirasei treciai..?
tic-tac
Pradedantysis dalyvis

2010 Gegužės 03, 22:40

Standartinė stebėtojas 2010 Rugsėjo 14, 20:26, Atsakymo numeris: #54920

svete rašė:Štai ka pasake Sorena apie lietuvius vyrus:

- Iš pradžių man buvo šokas. Jie visai kitokie nei gruzinai. Kitaip atrodo, kitaip kalba, manieros kitokios. Man nepatiko, kad dauguma lietuvių negerbia moterų, nėra vyriški. Ypač jaunoji karta.
Nu nieko sau tipo gruzinai vyriški jeigu jau taip tai galiu pasakyt irgi tarnavau su jais armijoj jie paprasciausi subinlaižiai ,be muilo sulystų jai tik pamatytų naudos ,prisipkakėliai karjeristai,,,myli jie moteris savitai'' :lol:
stebėtojas
Igudęs dalyvis

2010 Spalio 17, 17:56

Standartinė Garbana4 2010 Rugsėjo 15, 14:58, Atsakymo numeris: #54962

Vyrams taip, ištikimybė be galo svarbi, tik tau nepasisekė sutikti tokio, kuris mokėtu tau įteikti, kad yra ištikimas, nors pats tuo pat metų aplaksto kelias drauges.
To paties nesugebėjai įrodyti ir jam.
Garbana4
Pradedantysis dalyvis

2010 Spalio 01, 07:18

Standartinė Kiro 2011 Sausio 22, 19:39, Atsakymo numeris: #67220

tik paklydes i kaire gali suprast viska...(suveikia toks jausmas..) tada supranti kad toliau klysti is kelio neverta o jei to nesupranti tuomet ta su kuria draugauji nera tau tinkama
Kiro
Pažengęs dalyvis

2011 Sausio 24, 12:07

AnkstesnisKitas

Grįžti į Tarp mūsų, berniukų!