Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?

Standartinė stora 2008 Liepos 16, 18:48, Atsakymo numeris: #5456

Rasau cia, nes mane labai grauzia viena problema - antsvoris. Nuo vaikystes buvau putli. O sulaukusi 20 m. pradejau dar labiau storeti. Dabar sveriu virs 100 kg. Bandziau su savim kovoti, bet dietos mane issekindavo, o sporto niekada nemegau, todel neprisiverciau reguliariai vaikscioti i sporto kluba.
Is esmes as susitaikiau su savo kunu ir buciau rami, bet mane zeidzia aplinkiniu reakcija! Esu nuolat izeidinejama tiek vyru, tiek moteru. Jauciu, kad i mane ziuri su panieka, kaip i bevali zmogu. Nerandu pirkti normaliu rubu ir t.t.
Santykiai su vyrais irgi labai nesiseka. Ilgiausia draugyste truko 2 menesius. Paliko, nes susirado grazesne.
Kodel apkunus zmones laikomi issigimeliais? Kaip isgyventi?
stora

Reklama

Standartinė ugnelė 2008 Liepos 16, 19:09, Atsakymo numeris: #5457

Yra 2 būdai:
1. Susitaikai visiems laikams ir myli save tokią, kokia esi. Bet aš asmeniškai netikiu, kad tokia jauna su tuo susitaikytum, nes kūno kultas egzistuoja, stori žmonės dažnai laikomi apsileidusiais, vyrai iš tikro labiau žiūri į lieknesnes moteris, o be to, tai kenkia sveikatai.
2. vardan savęs ir savo gerovės užsispiri, nueini pas dietologą, kad sudarytų maitinimosi programą, pasitikrini sveikatą ir eini sportuoti. Nesportuojant svoris nekris gražiai. Kai pamatysi rezultatus, o jie TIKRAI bus, pamėgsi save, sportą, pradės žiūrėti vaikinai ir pasaulis nušvis kitom spalvom. Nėra didesnio malonumo, kai jauti, kad patinki pati sau, aplinkiniams, vaikinams, kai gražiai guli rūbai parduotuvėje ir nereikia ant kupros tempti toko svorio. Tik reikia tikėjimo, užsispyrimo ir meilės sau. O nieko nedarant, tikrai niekas savaime nepasikeis. Sėkmės.
ugnelė
Veteranas

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Rugsėjo 13, 06:59

Standartinė Agne 2008 Liepos 16, 19:17, Atsakymo numeris: #5458

O bandei susirasti storą vaikiną? Gal abu vienas kitam labai gražūs būtumėt ir gražiai draugautumėt ;)
Agne
Veteranas

2012 Vasario 04, 10:14

Standartinė grasas 2008 Liepos 16, 20:04, Atsakymo numeris: #5459

Uzjauciu del izeidinejimu, tik patarciau maziau demesio kreipti i tokius zmones, normalus, padorus zmogus tuom neuzsiimines, tik menkystos ir nesubrandeliai izeidineja kitus ir dazniausiai del jiems patiems kylanciu vidiniu problemu. Taip pat patarciau maziau kreipti demesi kaip kiti ziuri i tave, zmones paskende savo problemose ir jiems dzin kaip kitas atrodo. ar daug matai aplinkui besisypsanciu zmoniu, turbut, kad ne, dauguma paniure, susirauke ir jeigu toks susiraukelis paziuri i tave tai nereiskia, kad to priezastis tu.
Norint pacia jaustis geriau reiketu pasirupinti sveikata: susireguliuoti mityba bei pradeti sportuoti (namie, gamtoje). Bet cia jau geriau su gydytoju pasikonsultuok. O kas liecia vyrus, tai yra nemazai megstanciu putlias merginas, bet reikia moketi save pateikti - sypsena, pakili nuotaika, optimizmas, orumas, kad ir dirbtiniai visada traukia aki. Jeigu neiseina suliekneti, vystyk kitas savo savybes ir atsiras zmogus, kuris myles tave tokia, kokia esi (nebent busi paniurusi, pesimistiska, baiksti ir neuztikrinta savimi). Dar norejau paklausti ar tavo buves draugas pats pasake, kad palieka tave del grazesnes?
grasas

Standartinė ievute1977 2008 Liepos 16, 23:01, Atsakymo numeris: #5460

grasas, ar skiri kur putli, o kur stora? Putli, tai sakyčiau, kad turi nedidelį ansvorį... o čia jau jis ganėtinai didelis turėtų būti... ir itin retam vaikinui patinka storulės... apkūnios gal, bet storulės... Labai puikiai suprantu apie ką rašo temos autorė, nes pati esu stora... tik aš jau ėmiau sportuoti... svoris nekranta, bet nepasiduosiu...tikiuosi...
Agne, stori vaikinai dairosi irgi į lieknas... mane pažinčių svetainėse dažniau kalbina liekni vaikinai, bet visi tikisi, kad ne tokia jau aš ir stora kaip, kad anketose rašau, o storuliai iškart sako, kad jiems apkūnios nepatinka :)
ievute1977
Igudęs dalyvis

Auksinė darnipora narė
2012 Sausio 11, 21:12

Standartinė stora 2008 Liepos 17, 18:18, Atsakymo numeris: #5461

Teisingai. Stori nori plonos, ploni nori plonos, o storos niekas nenori...
stora

Standartinė Agne 2008 Liepos 18, 09:59, Atsakymo numeris: #5462

Lengva pasakyti mylėkit save...

O mūsų liūdnajai storiuliukei galiu pasakyti štai ką: nuo kalbų niekas nepasikeis! Arba reikia susitaikyti su savimi tokia, kokia esate, arba pradėti rimtai rūpintis svoriu. Dar yra variantas nedaryti nieko ir toliau gyventi su savo kompleksais. Be to, paskutinis variantas ne toks jau blogas. Dažnai esame taip prisirišę prie savo netobulumo ir silpnybių, kad atsikratyti jų pasąmonėj visai nenorime, nes nebesijaučiame savimi.

Iš savo patirties galiu pridėti, kad kažkada svėriau 10 kg daugiau nei dabar ir man tai nepatiko. Taigi teko truputį keisti gyvenimo būdą: mažiau saldumynų, daugiau sporto ;) Rezultatais esu patenkinta.
Agne
Veteranas

2012 Vasario 04, 10:14

Standartinė stora 2008 Liepos 21, 07:58, Atsakymo numeris: #5463

Suprantu, kad nesu kazkokia isskirtinė asmenybe, tiesiog paprasta moteris. Suprantu, kad buna ir storu moteru, kurios labai savimi pasitiki ir yra labai laimingos. Bet jei mergina plona, bet neypatinga, ji vis tiek susiras vyra! Mano drauges paprastos mergaites buvo ir visos istekejo. Vien as likau, nes jei nesi baisiai idomi ir dar stora, tai niekas ir neziuri...
stora

Standartinė variabarzdis 2008 Liepos 21, 08:51, Atsakymo numeris: #5464

Puiku, situaciją suvokiat. Tačiau turite pasirinkti, kaip elgtis esamoj situacijoj. Šiuo metu renkatės skundimąsi ir žiūrėjimą, kaip kitoms sekasi geriau. Jei taip elgsitės ir toliau, tai niekas ir nesikeis. Kad mylėti save, visai nebūtina būti baisiai idomia, o pasitikėjimas savimi - išsiugdoma savybė. Reikia tik ryžto keistis.
variabarzdis

Standartinė pieva 2008 Liepos 25, 18:40, Atsakymo numeris: #5465

Pasakysiu taip: jūs nuo gero gyvenimo išpindėjat ir ieškote bėdų. Per stora, mašina per prasta ir t.t. Per tv aišku rodo gražuoles, centrinėm miesto gatvėm irgi fifos kursuoja. Bet išvažiuokit į provinciją ir pamatysit. Ten visokių moterų yra: ir storų, ir lieknų, ir prieš laiką susenusių nuo sunkaus darbo. Bet gyvena žmonės kažkaip. Neturi laiko ir pinigų tos moteriškės su jogurtukais dietintis, pasipjauna kiaulę ir pasisodina bulvių ir valgo vis tokį patį maistą.
Va toks yra gyvenimas.
pieva

Kitas

Grįžti į Kitos temos