elenka 2009 Rugpjūčio 03, 21:37, Atsakymo numeris: #29199
Imbiero arbata rašė:Tobulas apatinis trikotažas yra toks, kurio nėra O minimaizeriai - tai liemenukai damoms su žavingu turtu. Jie paprastai apgula visą grožį ir tada krutinė žavingai atrodo. Vizualiai mažina krūtine. Tik aš nesuprantu, kam tokį turtą mažinti  Bet patogumas nenuginčijamas - viskas vietoj, pakylėta, niekur nevirsta ir nesiblaško 
arbatyte, pasakyk kur ju yra, jie taipo ir vadinasi?
-
elenka
- Super aktyvuolis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Rugsėjo 02, 18:03
elenka 2009 Rugpjūčio 03, 21:41, Atsakymo numeris: #29200
elenka rašė:Imbiero arbata rašė:Tobulas apatinis trikotažas yra toks, kurio nėra O minimaizeriai - tai liemenukai damoms su žavingu turtu. Jie paprastai apgula visą grožį ir tada krutinė žavingai atrodo. Vizualiai mažina krūtine. Tik aš nesuprantu, kam tokį turtą mažinti  Bet patogumas nenuginčijamas - viskas vietoj, pakylėta, niekur nevirsta ir nesiblaško 
arbatyte, pasakyk kur ju yra, jie taip ir vadinasi?
aj cia tie uzdari? jo, nei maikutes atvyros, nei sukneles:(
-
elenka
- Super aktyvuolis
-
Imbiero arbata 2009 Rugpjūčio 03, 22:51, Atsakymo numeris: #29206
elenka rašė: aj cia tie uzdari? jo, nei maikutes atvyros, nei sukneles:(
na nea  normalūs jie Elen, nenoriu čia viešai moteriškų grožybių link'ų mėtyti - tu kažkur buvai savo muiliuką parašiusi ar man pasirodė? Nes čia puslapyje kažkaip vis dar visokiom fobijom dvelkia - negaliu tau į anketą parašyti 
-
Imbiero arbata
- Igudęs dalyvis
-
2010 Gegužės 08, 20:57
elenka 2009 Rugpjūčio 03, 23:15, Atsakymo numeris: #29207
Imbiero arbata rašė:elenka rašė: aj cia tie uzdari? jo, nei maikutes atvyros, nei sukneles:(
na nea  normalūs jie Elen, nenoriu čia viešai moteriškų grožybių link'ų mėtyti - tu kažkur buvai savo muiliuką parašiusi ar man pasirodė? Nes čia puslapyje kažkaip vis dar visokiom fobijom dvelkia - negaliu tau į anketą parašyti  jelenka@superstar.ltaciu.tik negyvai neuzmetyk:D
-
elenka
- Super aktyvuolis
-
Imbiero arbata 2009 Rugpjūčio 04, 07:52, Atsakymo numeris: #29211
Viskas...  dabar jau neišsikapstysi 
-
Imbiero arbata
- Igudęs dalyvis
-
2010 Gegužės 08, 20:57
Linutebl 2010 Liepos 21, 17:59, Atsakymo numeris: #51277
man pastaruju metu triumph patinka apsipirkineti, nors dabar paskutini karta pirkau is interneto va toki http://www.triko.lt/liemeneles/liemenele-lempi.htmltai visai patenkinta likau  norejau komplekteli pirkti , bet su pinigais striuka 
-
Linutebl
- Pažengęs dalyvis
-
-
Darnipora narė
2011 Rugpjūčio 25, 22:16
Svečias 2010 Liepos 22, 10:38, Atsakymo numeris: #51317
Brangus apatiniai siais laikais... As vis dar atsimenu tuos laikus, kai gariunuose uz 100 Lt isigydavau 5 poras liemeneliu ir kalna kelnaiciu..... Kokybe gal prastesne, bet dabar vis nerandu savo dydzio parduotuvese, liemeneles tik mazapapems (atsiprashant  )
-
Svečias
-
malvina0120 2010 Rugpjūčio 11, 15:20, Atsakymo numeris: #52777
Taip triumph -graziu dalykeliu buna. Mano krutine nemaza, tai kartais problematiska kazka "nebobisko" rasti. Siaip esu patenkinta latvisku trikotazu - grazus ir patogus. O del ilgaamziskumo - tai skonio reikalas - turiu apatiniu, kuriems nuo pirkimo ir keli meteliai, bet atrodo jie, kaip katik is parduotuves-aisku "nedroziu" ju kasdien 
-
malvina0120
- Igudęs dalyvis
-
2011 Kovo 25, 11:12
guest 2010 Rugpjūčio 27, 11:53, Atsakymo numeris: #53822
siulau uzsukti www.liblanka.ltman patinka Acousma ir Balaloum firmos ir modeliai ir medziagos ir kainos Kam patink TIK medvilne - suras sau graziu kelnaiciu La Vivas
-
guest
-
Urgitutė 2010 Rugpjūčio 27, 19:27, Atsakymo numeris: #53849
guest rašė:siulau uzsukti www.liblanka.ltman patinka Acousma ir Balaloum firmos ir modeliai ir medziagos ir kainos Kam patink TIK medvilne - suras sau graziu kelnaiciu La Vivas
Uzsuykau, pamaciau ir man patiko. 
-
Urgitutė
- Igudęs dalyvis
-
2011 Gruodžio 16, 09:57
Grįžti į Moterų paslaptys
|
|