|
|
|
Plaukų spalva
10 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Plaukų spalvaO dieve, nuejau i kirpykla, nebuvo mano kirpejos, sirgo. Atsisedau pas mergaite, reikejo paryskinti plauku spalva. Mano plaukai rudi, norejau ryskesniu tonu, sruogu, o gavausi ryza. Nezinau ka garyti, isejau is kirpejos su asaromis, nebenorejau, kad kazka darytu.... Siandien sedziu ir negaliu i veidrodi ziureti... Ar buvo jums tokiu "pravalu", liaudiskaI sakant?
Re: Plaukų spalvaSėdi Petriukas pamokoje ir galvoja: ech, tėvas kalėjime- recidyvistas, motina visa prasigėrusi, namie net pavalgyti nėra ko, sesuo prostitutė, jau nuo dvylikos metų už alaus butelį parsidavinėja...
Tuo metu mokytoja: -Petriuk, ką ten svajoji? Gretai sakyk kie bus du kart du! Petriukas atsisuka: -Du kart du??? Du kart du!!! KEETURIII !!! Bliaaa, man jūsų problemas...
Re: Plaukų spalvaBanziau plauku saknis nudazyti su folija ir dazias. Nuplaunu, ziuriu - melyni plaukai. Melyni ir ne kitaip! Drauge dar ragina eiti i kluba, man asaros byra kaip pupos, plaunu juos, o jie melyni. Paskaitau instrukcija - ten nurodyta, kad nebutu salycio si metalais ir folija... O dieve. Isejau tokia i miesta, visi juokesi. Pries darba perzidaziau per savaitgali plaukus dar du kartus. Gavosi pakenciama zila spalva. Va taip ir buna, kai nori gero, o gaunasi kaip visada
Re: Plaukų spalvaPlauku spalva tikras pragaras... Pavojinga rizikuoti, todel jos ir neleiciu....
Re: Plaukų spalvaBe reikalo isejai su asarom akyse ir dar aisku, sumokejai...Man buvo toks atvejis, daze 5 val., nes ilgi plaukai, norejau is tamsiu padaryt rudus su sruogelem sviesiom. Nepatiko kai nudaze..pasakiau, jog norejau ne tokiu, daze per nauja dar kelias valandas. Splava gavos pakenciama.Daugiau nesidazau kirpykloj, o pati namuos geriausiai gaunas.
Patarciau , grizk i ta kirpykla ar eik i kita ir pasikeisk spalva, gal ne visos kirpejos bus tokios zioplos, nes vaiksciot su nepatinkancia plauku spalva tikrai nuotaika gadina.
Re: Plaukų spalvaSveikiausi plaukų dažai
http://fshjunkie.blogas.lt/sveikiausi-p ... zai-3.html http://www.youtube.com/watch?v=gxyhOTChE0o
Re: Plaukų spalvaSima, aciu uz nuosirduma! I ta kirpykla jau nebeisiu, nes nebepasitikiu. Gal ten dazai prasti ar ka... Bet manau persidazyti teks....
Re: Plaukų spalvakam spalva, o kam ilgis...
prieš pat draugės vestuves kirpėja taip nurėžė plaukus, jog namie stovėdama prie veidrodžio verkiau ir norėjau net juos tempti, kad pailgėtų. tiesiog nukirpo vyriškai. dabar juokas ima... o dėl spalvos... man kad tik įdomiau būtų
Re: Plaukų spalvaPer mano trumpa amzeli turejau plaukus nuo baltu iki juodu, visi rudos ir raudonos spalvu atspalviai - bet labiausiai prie dusio ir charakterio dera kastoniniai - tai dabar tokiose spalvose varijuoju. O del kirpimo - esu karta verkus, kai nukirpau gal 40cm ir patapau avele (ziauriai plaukai garbanojosi).. DAbar kai tik kyla noras atsinaujinti - sustabdau save, paziurejus i to meto nuortaukas
10 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
|
|