Moters praeitis

Moters praeitis

Standartinė Buvusi sokeja 2010 Birželio 09, 12:46, Atsakymo numeris: #48318

Sveiki. Anksciau sokau striptiza. dabar turiu dukryte, esu issiskyrusi ir seniai jau to nebedarau, bet mano buves vyras visada man prikaisiodavo, kad buvau kekse. Bijau apie tai prasiotarti naujiems potencialiems partneriams. Ka manote apie tai? Ar Jums svarbi moters / merginos praeitis?
Buvusi sokeja

Reklama

Re: Moters praeitis

Standartinė Lelis Borgia 2010 Birželio 09, 13:15, Atsakymo numeris: #48319

Reikia jausti ir žinoti kokiam vyrui ką galima sakyti. Yra daug vyrų, kuriems šito negalima sakyti, nes yra per daug savininkiški ir šito nesupras, o savo gyvenimą pasigadinsi negrįžtamai.
Lelis Borgia

Standartinė Svečias 2010 Birželio 09, 13:19, Atsakymo numeris: #48320

o ar galima santykius pradėti nuo nenuoširdumo? Ir kas bus, jei sužinos vėliau ir jam tai bus itin nepriimtina?
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Birželio 09, 13:30, Atsakymo numeris: #48321

jei ieskai tik meiluzio gali nesakyti. jei rimtu santykiu su perspektyva, tada pasakyk. Nes daliai vyru tokia tavo praeitis bus kliutis ir geriau nepradeti santykiu, nei veliau skaudintis.
Svečias

Standartinė trikapeikis intelektualas 2010 Birželio 09, 13:35, Atsakymo numeris: #48322

Vyras iškart po vestuvių prisipažįsta žmonai:
- Mieloji, atleisk, bet aš prieš vestuves tau nepasakiau, kad moku
alimentus dviem vaikams...
Žmona:
- Nesijaudink, brangusis, tai tikrai neištuštins mūsų šeimos
biudžeto - aš tau nepasakiau, kad kaip tik už du vaikus alimentus gaunu.
trikapeikis intelektualas

Standartinė Buvusi Ugnelė 2010 Birželio 09, 13:54, Atsakymo numeris: #48323

[quote="Svečias"]jei ieskai tik meiluzio gali nesakyti. jei rimtu santykiu su perspektyva, tada pasakyk. Nes daliai vyru tokia tavo praeitis bus kliutis ir geriau nepradeti santykiu, nei veliau skaudintis.[/quote
Šitas komentaras mano.
Buvusi Ugnelė

Standartinė xxx 2010 Birželio 09, 16:26, Atsakymo numeris: #48330

Lelis Borgia rašė:Reikia jausti ir žinoti kokiam vyrui ką galima sakyti. Yra daug vyrų, kuriems šito negalima sakyti, nes yra per daug savininkiški ir šito nesupras, o savo gyvenimą pasigadinsi negrįžtamai.
Ne savininkiškume esmė o visuomenės nuomoneje,kam malonu išgirst kad tavo žmona kekšė,ir būt kitų pašaipos objektu, tai gali nekreipt i tai dėmesio nes zinai kad tuo neuzsiima,nė velnio tu gal ir zinai bet kiti tai to nežino nežinau kokio geležinio reik žmogaus kad atlaikytų toki begalinį visuomenės spaudimą ,manau tai isvis geriau kad niekas to nezinotų ne tik vyras,bet ir aplinkiniai nes anksciau ar veliau bus kaip temos autorei..
xxx

Standartinė Lelis Borgia 2010 Birželio 09, 18:19, Atsakymo numeris: #48331

Pati visuomenė, nacija, dažnai serga, klysta, būna neteisi ir jai reikia gerų lazdų, kad atsikvošėtų. Kitu atveju klysta asmenybė, genijus, būna neteisi ir labai klystanti, kuriai reiktų taikyti ne pliurpalogijos, o beržinės košės procedūras, prieš kurias pasisako mūsų gerbiamas LR Seimo narys G.Navaitis. :lol: :lol: :lol:
Lelis Borgia

Grįžti į Moterų paslaptys