Eurovizija 2010

Eurovizija 2010

Standartinė Svečias 2010 Gegužės 31, 14:54, Atsakymo numeris: #47826

Kaip Jums patiko 2010 metų Eurovizija? Kasd buvo jūsų favoritai? Aš vis nusiviliu tom IXI a. ABBA stiliaus arba kičinio poposo baladėm ir operetėm... gaila, kad neisrinko Ukrainos...
Svečias

Re: Eurovizija 2010

Standartinė Fruktozė 2010 Gegužės 31, 15:31, Atsakymo numeris: #47832

daina man labiausiai patiko Ukrainos, super, labai stiprus kūrinys. Patiko turkai, labai fainas rumunų pasirodymas. Baisiausi tai buvo rusai (po daugiadienių), serbai (bachūras Mios veidu), nepatiko man ir belgas (nemėgstu tokios muzikos ir lengvai šveplos dainavimo manieros).
Fruktozė
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Sausio 16, 11:37

Standartinė Lelis Borgia 2010 Gegužės 31, 15:47, Atsakymo numeris: #47835

Geriausia buvo Lena Meyer - Landrut ir nėr čia ko lialiakintis be reikalo. Viskas buvo puiku. Reginys buvo geras - lygis kyla. Lietuvaičiai balsavo puikiai, galima tik pasididžiuoti, bet, deja, šito nesupranta mūsų Prezidentė, rodanti špygą Georgijai. Herzlichen Glückwunsch für Deutschlandsrut aus Litauen! Europos jaunimas ir paaugliai nėra tokie bogi, kaip kas kad mano. Tai naujoji Europos karta: padūkusi, erotiška, jaunatviškai - vaikiška ir energinga, truputį pamišusi, truputį pasiutusi ir seksuali, bet sava ir patikima, dėl ko turėtume mes visi tik džiaugtis. "Satellite" tinka jaunajai kartai kelti ir kilti, kaip ir mėlyni apatiniai meilei užkurti.
Lelis Borgia

Standartinė Svečias 2010 Birželio 01, 13:21, Atsakymo numeris: #47913

Gaikla man musu Inkulto.. tokie mieli sortukai.. Rusija tikrai 100 k. baisiau pasirode...
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Birželio 01, 19:27, Atsakymo numeris: #47936

Ispanijos labai grazi daina ir geras atlikejas. Keista, kad tikrumas nesudomino europos.
Svečias

Grįžti į Kitos temos