Ar jau nebegalima rašyti anonimiškai?

Re: Ar jau nebegalima rašyti anonimiškai?

Standartinė Witt 2010 Sausio 17, 23:11, Atsakymo numeris: #39123

Nesutinku grieztai. Koks cia gali buti diskriminavimas pagal lyti? As noriu buti samanta ir viskas. Kitaip iseinu is forumo. Bus jum!
Witt
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Lapkričio 30, 10:34

Reklama

Standartinė Witt 2010 Sausio 17, 23:24, Atsakymo numeris: #39134

Jei galima busiu samanta ir pagal lyti...
Witt
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
2011 Lapkričio 30, 10:34

Standartinė dainelė 2010 Sausio 18, 13:34, Atsakymo numeris: #39174

samanta rašė:Jei galima busiu samanta ir pagal lyti...

DĖMESIO :!: :!: :!: :!: NAUJA LYTIS :!: :!: :!: :roll:
susiformavo, spėjame, pagreitintos evoliucijos būdu DarniojPoroj :idea:

P.S. Šio komentaro autorystę man kaip DP narei priskyrė turbūt svetainės programuotoja(s). :!: :o :!:
Ne mano reikalas įrodinėti priešingai, juo labiau, kad tas komentaras niekaip man nekenkia. :? :roll: :lol:
Bet būdama jo(s) vietoj vis dėlto taip drąsiai nevadinčiau tikrove to, kas tik spėjama, yra didesnė ar mažesnė tikimybė. :?: :?: :?:
Todėl prie spėjamo autoriaus vardo, manyčiau, turėtų būti pridėta bent žodžiai galbūt/ turbūt/ mes manome/ tikėtina/ greičiausiai ir pan.
O dar tiksliau būtų parašyti: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio paprastai rašo narys/ė NN.
O aš, kadangi neturiu asmeninio kompiuterio, per narystės čia laikotarpį naudojausi gal 10 skirtingų kompiuterių viešose vietose. Tai ir rašykit: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio narė NN prie savo anketos jungėsi paskutinįkart ar prieš (metus ar dieną) ar dažniausiai. Autorystei patikimai nustatyti vien interneto duomenų nepakanka.
Bet anaiptol nesiūlau DP programuotojui/ai tobulintis seklio profesijoje. :D Mėgėjiškam svečių samantų gaudymui laiko ji(s) turi, o įvykdyti mano kaip DP narės pageidavimą patvarkyti programą, kad anketoje būtų galima pasirinkti, ar rodyti, ar nerodyti zodiako ženklą – tam veiksmui jau antrą mėnesį laiko neatranda. :!:
P.P.S. Atsiprašau, jei nesimato lietuviškų raidžių. Toks kompiuteris dabar pasitaikė. Kai prisėsiu prie kito, gal pataisysiu. O gal ir ne.
Vartotojo avataras
dainelė
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
2010 Gegužės 28, 23:06

Standartinė Monika||DP komanda 2010 Sausio 21, 12:16, Atsakymo numeris: #39466

dainelė rašė:
samanta rašė:Jei galima busiu samanta ir pagal lyti...

DĖMESIO :!: :!: :!: :!: NAUJA LYTIS :!: :!: :!: :roll:
susiformavo, spėjame, pagreitintos evoliucijos būdu DarniojPoroj :idea:

P.S. Šio komentaro autorystę man kaip DP narei priskyrė turbūt svetainės programuotoja(s). :!: :o :!:
Ne mano reikalas įrodinėti priešingai, juo labiau, kad tas komentaras niekaip man nekenkia. :? :roll: :lol:
Bet būdama jo(s) vietoj vis dėlto taip drąsiai nevadinčiau tikrove to, kas tik spėjama, yra didesnė ar mažesnė tikimybė. :?: :?: :?:
Todėl prie spėjamo autoriaus vardo, manyčiau, turėtų būti pridėta bent žodžiai galbūt/ turbūt/ mes manome/ tikėtina/ greičiausiai ir pan.
O dar tiksliau būtų parašyti: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio paprastai rašo narys/ė NN.
O aš, kadangi neturiu asmeninio kompiuterio, per narystės čia laikotarpį naudojausi gal 10 skirtingų kompiuterių viešose vietose. Tai ir rašykit: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio narė NN prie savo anketos jungėsi paskutinįkart ar prieš (metus ar dieną) ar dažniausiai. Autorystei patikimai nustatyti vien interneto duomenų nepakanka.
Bet anaiptol nesiūlau DP programuotojui/ai tobulintis seklio profesijoje. :D Mėgėjiškam svečių samantų gaudymui laiko ji(s) turi, o įvykdyti mano kaip DP narės pageidavimą patvarkyti programą, kad anketoje būtų galima pasirinkti, ar rodyti, ar nerodyti zodiako ženklą – tam veiksmui jau antrą mėnesį laiko neatranda. :!:
P.P.S. Atsiprašau, jei nesimato lietuviškų raidžių. Toks kompiuteris dabar pasitaikė. Kai prisėsiu prie kito, gal pataisysiu. O gal ir ne.

Kaip paskutine savo darbo diena, noreciau si karta pasisakyti gal kiek asmeniskai. Taip, autorystes nustatymas buvo spejimas. Taciau ji buvo nustatoma ne vien tik pagal IP bet ir pagal tai, kokiu vardu paskutini karta buvo pasirases asmuo. Ir prie kone kiekvieno autoriaus buvo ne daugiau kaip 2 tokie vardai. Na o tikslas buvo ne atsekti tikslu rasiusi zmogu, o greiciau nutraukti si SAMANTU zaidima, kuris, manau, tikrai pritarsite, buvo tikrai labai vaikiskas.

Kitas dalykas - jau ne pirma karta vertinate kaip VIENI programuotoja ir forumo administratoriu/moderatoriu. O tai - toli grazu nera tas pats. Tad tai, kad moderatorius rado laiko "sugaudyti" kai kuriuos bent menamus postu autorius, visiskai nereiskia, kad jis sugeba ir programuoti. Na o programuotojai tikrai turi darbu eile, i kuria "isikisti" su kai kuriais darbais tikrai ganetinai sudetinga.

Taip pat daznokai skusdavotes, kad forume daug internetiniu siuksliu. Taciau ar atkreipete demesi, kad jos VISADA budavo istrinamos ir tikrai nera uzsilikusiu tokiu, kurios butu parasytos/idetos pries menesi, savaite ar keleta dienu? Tiesiog nera tokio moderatoriaus, kuris dirbtu VISA PARA. Nera netgi tokio, kurio darbas butu vien tik forumas. Tad kai ateina eile forumui, visos siuksles be gailescio sluojamos lauk. Vienintelis dalykas, kuris yra reikalingas - Jusu ir kitu nariu kantrybe. Ir taip - galbut, tai per didelis prasymas. Visgi bet kokiame projekte, internetinis jis butu, ar ne, islieka ir zmogiskasis faktorius, kuris lemia, kad persiplesti vienu metu i daugybe daleliu - neimanoma. Kad ir kaip noretusi padaryti taip, kad kuo didesne klientu auditorija butu patenkinta.

Tikiuosi, neiziedziau ir neiskaudinau Jusu siuo savo pasisakymu. Norisi iseiti graziai :) O kartu su dziaugsmu pranesu, kad mano isejimas is DP nera vienintelis pokytis. Be merginos, kuri pakeis mane, DarniPora.lt turetu sulaukti ir daugiau naujoviu. Kol kas ju atskleisti negaliu, bet apie viska tikrai suzinosite. Tikiu, kad nauji zmones, ateje su entuziazmu ir naujomis idejomis, is visu jegu stengsis, kad Jusu laikas cia, DarniPora.lt svetaineje, eitu kuo maloniau.

Linkiu Jums idomiu pazinciu, naudingo laiko ir daugybes kitu graziu patirciu!

:)
Monika||DP komanda

Standartinė Svečias 2010 Sausio 21, 13:39, Atsakymo numeris: #39476

Ex, o kas mane dabar gelbes?! :oops: :)
uzsuk kaip Svecias i svecius, kai pro sali eisi.
Vsiokeriopos sekmes Monika
Svečias

Standartinė kora 2010 Sausio 21, 22:56, Atsakymo numeris: #39505

Monika||DP komanda rašė: ....

Linkiu Jums idomiu pazinciu, naudingo laiko ir daugybes kitu graziu patirciu!

:)

ACIU, Monika :)
Gyvenimas, kaip bangos, pakyla ir atslugsta, ir nezinai, kada ir kur nubloks ar vel atnes i ta pati kranta. :roll:
Kaip bebutu, islik savim ir nepasimesk audrose ! SEKMES ! :)
kora
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
2011 Gruodžio 31, 10:40

Standartinė samanta 2010 Sausio 21, 23:35, Atsakymo numeris: #39508

Dėkoju, Monika, už jūsų darbą, supratimą ir šiltus žmogiškus jausmus:) . Bendravimas su jumis, nors dažniausiai nematomas, buvo jaučiamas ir visada malonus - bent aš taip jaučiau. Kuo geriausio kloties jums naujoje veikloje ir svajonių išsipildymo :D :!:
samanta

Standartinė dainelė 2010 Sausio 22, 15:06, Atsakymo numeris: #39568

Nors ir ne į temą čia padėkos, bet ačiū, Monika DP, už paaiškinimus :)
Ir už darbą šioj svetainėj.
Vartotojo avataras
dainelė
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
2010 Gegužės 28, 23:06

Standartinė 19621116 2010 Sausio 23, 20:25, Atsakymo numeris: #39662

Gal nevieta padekai dp administracijai bet labai aciu kad daug leidziate citoti zmoniu rasanciu nomuones Aciu Samanta Su pagarba Petras.
19621116
Pažengęs dalyvis

Darnipora narys
2010 Balandžio 04, 09:16

Ankstesnis

Grįžti į Forumo veikimas - klausimai, pasiūlymai