Patarkite, nuomonė jūsų svarbi

Patarkite, nuomonė jūsų svarbi

Standartinė Slapta 2009 Gruodžio 23, 03:02, Atsakymo numeris: #37743

Turėjau merginą kurią labai mylėjau, bet palikau ją dėl gražios ir protingos, išsiaiškinau, kad ji guli lovoje su kitu, bet iš reikalo, tai rodosi ir norėčiau gyžti atgal(ne dėl to, kad pergulėjo, bet lb daug laiko praleidau ir vertinu ją žinau, kad šeimyniška ir žmogiška) ir tikrai žinau, kad manęs lauktų, bet užmuša mane tas vaizdas, kad ji ne iš meilės ir protingo pasirinkimo pergulėjo, bet šiaip dėl linksmumo bei malonumo, iš mano pusės atrodo kvailai jinai, kad be jausmų mylisi.Ir nėra, ko gryšti, ka gali žinoti, gal apsipykus ji kaip bitutė vėl nulėks pakampiais kur prigulti, noriu išgirsti jūsų nuomonę. Žinau, kad ji pavydi man, bet tai nėra išeitis su pirmu vos nepasitaikiusiu iškarto i lovos reikalus, aš ją gerbiau ir giliai žinojau, kad ji išdykusi, bet kai sužinojau viską, na ir kojas ir rankas atjungė, mintyse galvoju, tai tau 21-ieneri. o mastai apie nieką. Žiūriu tik i protinga ir jos protingą elgesį, o čia rodosi ne visai protingai, laukiu jūsų nuomonės man ji labai svarbi.
Slapta

Reklama

Re: Patarkite, nuomonė jūsų svarbi

Standartinė Svečias 2009 Gruodžio 23, 10:47, Atsakymo numeris: #37749

Slapta rašė:Turėjau merginą kurią labai mylėjau, bet palikau ją dėl gražios ir protingos, išsiaiškinau, kad ji guli lovoje su kitu, bet iš reikalo, tai rodosi ir norėčiau gyžti atgal(ne dėl to, kad pergulėjo, bet lb daug laiko praleidau ir vertinu ją žinau, kad šeimyniška ir žmogiška) ir tikrai žinau, kad manęs lauktų, bet užmuša mane tas vaizdas, kad ji ne iš meilės ir protingo pasirinkimo pergulėjo, bet šiaip dėl linksmumo bei malonumo, iš mano pusės atrodo kvailai jinai, kad be jausmų mylisi.Ir nėra, ko gryšti, ka gali žinoti, gal apsipykus ji kaip bitutė vėl nulėks pakampiais kur prigulti, noriu išgirsti jūsų nuomonę. Žinau, kad ji pavydi man, bet tai nėra išeitis su pirmu vos nepasitaikiusiu iškarto i lovos reikalus, aš ją gerbiau ir giliai žinojau, kad ji išdykusi, bet kai sužinojau viską, na ir kojas ir rankas atjungė, mintyse galvoju, tai tau 21-ieneri. o mastai apie nieką. Žiūriu tik i protinga ir jos protingą elgesį, o čia rodosi ne visai protingai, laukiu jūsų nuomonės man ji labai svarbi.

Paaiškink situaciją iš naujo, nes truputi nerišliai parašei - tu palikai draugę ir draugauji su kita mergina ir dabar nori grįžti pas ex, bet pyksti, kad ex nesėdėjo išverkusi akių ir tavęs nelaukė, o mylėjosi su kitais?
Svečias

Standartinė pasileidusi 2009 Gruodžio 23, 10:48, Atsakymo numeris: #37750

Svečias rašė:
Slapta rašė:Turėjau merginą kurią labai mylėjau, bet palikau ją dėl gražios ir protingos, išsiaiškinau, kad ji guli lovoje su kitu, bet iš reikalo, tai rodosi ir norėčiau gyžti atgal(ne dėl to, kad pergulėjo, bet lb daug laiko praleidau ir vertinu ją žinau, kad šeimyniška ir žmogiška) ir tikrai žinau, kad manęs lauktų, bet užmuša mane tas vaizdas, kad ji ne iš meilės ir protingo pasirinkimo pergulėjo, bet šiaip dėl linksmumo bei malonumo, iš mano pusės atrodo kvailai jinai, kad be jausmų mylisi.Ir nėra, ko gryšti, ka gali žinoti, gal apsipykus ji kaip bitutė vėl nulėks pakampiais kur prigulti, noriu išgirsti jūsų nuomonę. Žinau, kad ji pavydi man, bet tai nėra išeitis su pirmu vos nepasitaikiusiu iškarto i lovos reikalus, aš ją gerbiau ir giliai žinojau, kad ji išdykusi, bet kai sužinojau viską, na ir kojas ir rankas atjungė, mintyse galvoju, tai tau 21-ieneri. o mastai apie nieką. Žiūriu tik i protinga ir jos protingą elgesį, o čia rodosi ne visai protingai, laukiu jūsų nuomonės man ji labai svarbi.

Paaiškink situaciją iš naujo, nes truputi nerišliai parašei - tu palikai draugę ir draugauji su kita mergina ir dabar nori grįžti pas ex, bet pyksti, kad ex nesėdėjo išverkusi akių ir tavęs nelaukė, o mylėjosi su kitais?

čia buvo mano
pasileidusi

Standartinė Smiltė. 2009 Gruodžio 23, 15:44, Atsakymo numeris: #37753

jei tu palikai- tai neturiu jokios teises i ja ir tai tik jos reikalasas ar ji miega su kitu ar ne. Jei ji miega su kitu reiskia ji nenori buti viena ir iseko naujo draugo, o tau ji nieko neskolinga
Smiltė.
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Sausio 03, 20:51

Standartinė teta 2009 Gruodžio 24, 00:37, Atsakymo numeris: #37758

Ot kvailu bernu buna. :lol: Pats kita rado, o ex negalima :lol: Prasei nuomones. Tai va tau mano nuomone: esi visiskas kvailys.
teta

Standartinė Romuta 2009 Gruodžio 24, 10:16, Atsakymo numeris: #37765

Na, jei ir toliau taip tęsi, tai ne vieną kartą dar teks raudoti, juk ne drugelis esi. Noriu nutupiu ant vieno žiedo nuskrendu kitur, apsigalvoju ir vėl grižtu atgal.
Romuta
Igudęs dalyvis

2011 Rugpjūčio 01, 10:37

Standartinė itariamasis 2009 Gruodžio 29, 20:02, Atsakymo numeris: #37958

teta +1 :mrgreen:
Vartotojo avataras
itariamasis
Pažengęs dalyvis

Darnipora narys
2011 Gruodžio 02, 18:17

Standartinė Mangofruit 2009 Gruodžio 29, 20:58, Atsakymo numeris: #37963

Palauk, o kur dingo ta "graži ir protinga"? ar jai užteko proto su tavim nesusidėt?
Vartotojo avataras
Mangofruit
Super aktyvuolis

2011 Balandžio 01, 18:14

Standartinė serenity 2010 Sausio 19, 15:01, Atsakymo numeris: #39285

ne nu is kur tokiu atsiranda.. :evil: pirmiausia apmastyk savo elgesi, tada teisk jos. antra nelysk i tos merginos gyvenima, tu zinai kaip sunku susitaikyt su issiskyrimu, kai mylimas iseina pas kita? matomai jai neblogai sekasi. ir dar paanalizuok pats save gal suprasi kodel tu ieskaisi kitu kai myli savaja, gal cia koks nepilnavertiskumo kompleksas pas tave...
serenity
Pradedantysis dalyvis

2010 Birželio 10, 22:53

Grįžti į Tarp mūsų, berniukų!