Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.

Re: Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.

Standartinė Juna1 2009 Lapkričio 13, 13:33, Atsakymo numeris: #35710

[tai gal iš vis nereikia čia registruotis
Juna1
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Sausio 30, 11:09

Reklama

Standartinė Persona1297118296_db 2009 Lapkričio 13, 13:33, Atsakymo numeris: #35711

dėl svečių ir aš pritariu. ar nederėtų padaryti taip, kad skaityti ir rašyti galėtų tik prisiregistravę ir prisijungę nariai?
Vartotojo avataras
Persona1297118296_db
Igudęs dalyvis

2010 Rugpjūčio 27, 22:57

Standartinė samantta 2009 Lapkričio 13, 14:15, Atsakymo numeris: #35719

Tada, aišku, sumažėtų rašančių. Bet kitose portaluose galima turėti nors ir daug vardų, bet bent jau tokių pačių - ne. Gal būtų galima ir čia padaryti, kad būtų tik vienas svečias, viena viešnia, vienas svetys ir pan. Jei tik jie nori - gali vadintis dar ir kitais vardais, bet tie vardai turi būti irgi tik po vieną. O tai pastebėjau, dažnai rašo įžeiždžiančiai ir net plūstasi, visiškai neatsakingas už savo komentarą būtent svečias. Kaip tik svečiai turi gerbti šeimininkus :D . O jei nori pasiplusti, įžeisti ką - būk malonus, išlisk iš anonimų šešėlio, tapk atsakingas už savo žodžius. Bet ne - jie yra bailiai. (atsiprašau garbingų svečių).
samantta

Standartinė samantta 2009 Lapkričio 13, 14:43, Atsakymo numeris: #35723

Ju rašė:o kam tada čia registruotis jei nervina tie "suderinami nariai", testai ir kt.:)) juk portalas vadinasi DARNI PORA ...tai gal reiktu ne į toki registruotis arba išvis išsiregistruoti iš čia??? :shock:

Taip, panašu, kad kai kurie nariai pretenduoja į svetainės "Vieniši Ir Tuo Patenkinti" narius :lol: :lol: :lol:
samantta

Standartinė Medė 2012 Sausio 31, 15:29, Atsakymo numeris: #86705

Aš norėčiau paklausti atvirkščiai - kodėl man nerodo nei vieno su manim suderinamo nario? Kai ten nueinu, tiesiog tuščia. Gal mano reikalavimai per dideli? :mrgreen:
Medė
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
2012 Vasario 01, 18:02

Standartinė Rimocha 2012 Sausio 31, 17:45, Atsakymo numeris: #86716

aŠ TAI TOKIAIS NIEKAIS NEUŽSIIMU PRISIREGISTAVAU ČIA DĖL DISKUSIJŲ ĮDOMU PASKAITYT ČIA ir nereik ivedinėt kodo,jei nori pats ką parašyt!
Vartotojo avataras
Rimocha
Pažengęs dalyvis

Darnipora narys
2012 Vasario 05, 18:52

Ankstesnis

Grįžti į Forumo veikimas - klausimai, pasiūlymai