|
|
|
Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.
26 pranešimai(ų) • Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Re: Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.[tai gal iš vis nereikia čia registruotis
Re: Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.dėl svečių ir aš pritariu. ar nederėtų padaryti taip, kad skaityti ir rašyti galėtų tik prisiregistravę ir prisijungę nariai?
Re: Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.Tada, aišku, sumažėtų rašančių. Bet kitose portaluose galima turėti nors ir daug vardų, bet bent jau tokių pačių - ne. Gal būtų galima ir čia padaryti, kad būtų tik vienas svečias, viena viešnia, vienas svetys ir pan. Jei tik jie nori - gali vadintis dar ir kitais vardais, bet tie vardai turi būti irgi tik po vieną. O tai pastebėjau, dažnai rašo įžeiždžiančiai ir net plūstasi, visiškai neatsakingas už savo komentarą būtent svečias. Kaip tik svečiai turi gerbti šeimininkus
Re: Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.
Taip, panašu, kad kai kurie nariai pretenduoja į svetainės "Vieniši Ir Tuo Patenkinti" narius
Re: Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.Aš norėčiau paklausti atvirkščiai - kodėl man nerodo nei vieno su manim suderinamo nario? Kai ten nueinu, tiesiog tuščia. Gal mano reikalavimai per dideli?
Re: Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.aŠ TAI TOKIAIS NIEKAIS NEUŽSIIMU PRISIREGISTAVAU ČIA DĖL DISKUSIJŲ ĮDOMU PASKAITYT ČIA ir nereik ivedinėt kodo,jei nori pats ką parašyt!
26 pranešimai(ų) • Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
|
|