as esu beviltiska

as esu beviltiska

Standartinė zefera 2009 Rugsėjo 09, 13:31, Atsakymo numeris: #31674

Mano drauge isikalus i galva fraze - as esu beviltiska. Ji visiskai netiki savo jegomis, nesiekia nei karjeros aukstumu, nei megaujasi gyvenimu. Kai tik susitinkame, ji periodiskai paverkia ir pasiskundzia, kad viskas aplinkui, atsiprasant, s*** kruva, o ji - nelaiminga. Stengiuosi jai ikvepti optimizmo, kvieciu kartu leisti laika, bet tai nepadeda. Gal ka nors darau ne taip?
zefera

Reklama

Re: as esu beviltiska

Standartinė varnalesa 2009 Rugsėjo 10, 19:56, Atsakymo numeris: #31799

kuo daugiau jos gailiesi, tuo labiau jinai verks ;) gal pamegink jai taktiskai paaiskinti, kad uz save atsakinga tik ji pati
varnalesa
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Lapkričio 26, 19:49

Standartinė nata002 2009 Rugsėjo 10, 21:57, Atsakymo numeris: #31814

Yra tokia kategorija zmoniu..., jie negali gyvent neverkslendami ir nieko cia nepadesi.
nata002
Veteranas

2009 Lapkričio 16, 23:12

Standartinė samantta 2009 Rugsėjo 10, 22:19, Atsakymo numeris: #31823

Man buvo panašiai: kelis metus bendravau su panašaus elgesio drauge. išbandžiau viską o viską - ir gerumu, ir protingais žodžiais ir švelniais pabauginimais. Buvo puikūs laiko praleidimai kartu su mūsų abiejų vaikais (antrųjų pusių nebeturėjome). Nepadėjo nieko - verkšlenimai ir pykčio protrūkiai kuo toliau, tuo dažnėjo. Pajutau, kad pati darausi prislėgta ir irzli - vien nuo jos elgesio. Tada pasakiau griežtai, man tiesiog išsprūdo: "jei pati savęs nemylėsi - tavęs niekas nemylės". Kaip ranka nuėmė :lol: - daugiau ji su manimi nekalbėjo visai :D. Tada ir supratau - ogi tokiems kaip ji žmonėms nereikia jokios pagalbos - tai energetiniai vampyrai, išsikraunantys tuomet kai skundžiasi gyvenimu. Jie negali be to gyventi. Pastabėlė - ji taip ir liko viena, be draugių, pati sau. Aš buvau kantriausia, bet irgi neištvėriau :). Nebent tavo draugei depresija -patark nueiti pas psichologą.
samantta

Standartinė Svečias 2009 Spalio 15, 17:35, Atsakymo numeris: #34022

Pasakyk jai tiesiai sviesiai, kad jau atsibodo su savo inkstimu. Uzpyks. Bet gal susimastys.
Svečias

Standartinė Lazdynai 2009 Spalio 15, 17:45, Atsakymo numeris: #34027

Butent, ji ir yra viena is energetiniou vampyru. Jei jos niekas nesigailes - oliausis verkslenbti, nes negaus energijos. :evil:
Lazdynai
Veteranas

Darnipora narė
2011 Lapkričio 13, 19:49

Standartinė almant 2009 Spalio 15, 20:14, Atsakymo numeris: #34038

zefera rašė:Mano drauge isikalus i galva fraze - as esu beviltiska. Ji visiskai netiki savo jegomis, nesiekia nei karjeros aukstumu, nei megaujasi gyvenimu. Kai tik susitinkame, ji periodiskai paverkia ir pasiskundzia, kad viskas aplinkui, atsiprasant, s*** kruva, o ji - nelaiminga. Stengiuosi jai ikvepti optimizmo, kvieciu kartu leisti laika, bet tai nepadeda. Gal ka nors darau ne taip?

Tai tu su ja paprasčiausiai sutik-taip,tu beviltiška.Jei ji persigalvos ir pasakys-o gal dar ne visai?-vėl sutik.Ir taip sutik su kiekvienu jos teiginiu.Pati užsiknis savo tvirtinimuose.Ir,kai eilinį kartą paskambins telefonu-susitikime?-pasakyk,kad su ja nuobodu,nes ji beviltiška.Jei ligonis nenori pasveikti,medicina bejėgė.Lygiai taip pat-jei ligonis nenori numirti,medicina bejėgė :D.
almant

Standartinė namiokass 2009 Lapkričio 07, 16:29, Atsakymo numeris: #35193

Visisaki nezinpma yra jos padetis del ko ji tokia nuliudusi, nusivylusi gyvenimu ir panasiai, todel sunku kazka tinkamo patarti :?
Vartotojo avataras
namiokass
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
2012 Balandžio 22, 09:29

Standartinė Petreizeris 2009 Lapkričio 07, 17:04, Atsakymo numeris: #35197

Labas Zefera :)

...Supažindinkite savo draugę su manimi (jei galite) - mat Melancholiko charakteris su Choleriko/Melancholiko - nesipjauna...
(tam tikrais išskirtiniais atvejais, kurių, žinoma, nesupranta "tradiciniai" Cholerikai ir juolab - Sangvinikai arba Flegmatikai...) :)

...Čia abstrakčiai-postringauti - esu visiškai nenusiteikęs,- tegu man parašo asmeniškai į: petreizeris@draugas.lt
Tikrai ką nors naudinga jai patarsiu, kai tik įsigilinsiu į jos problemas, kurių "tradiciniai charakteriai" (o dažnai net ir vadinami "psichologai")
dažnai tiesiog NEĮSTENGIA suprasti... :P

BEJE,- kam jai "perši" KARJERĄ, jei tai jos (kaip, beje ir manęs, pavyzdžiui) - visiškai tas "MĖŠLAS" nedomina... :lol:

http://petraz.draugas.lt
Petreizeris
Pradedantysis dalyvis

Auksinis darnipora narys
2012 Kovo 22, 01:55

Standartinė Petreizeris 2009 Lapkričio 07, 17:13, Atsakymo numeris: #35198

samantta rašė:Man buvo panašiai: kelis metus bendravau su panašaus elgesio drauge. išbandžiau viską o viską - ir gerumu, ir protingais žodžiais ir švelniais pabauginimais. Buvo puikūs laiko praleidimai kartu su mūsų abiejų vaikais (antrųjų pusių nebeturėjome). Nepadėjo nieko - verkšlenimai ir pykčio protrūkiai kuo toliau, tuo dažnėjo. Pajutau, kad pati darausi prislėgta ir irzli - vien nuo jos elgesio. Tada pasakiau griežtai, man tiesiog išsprūdo: "jei pati savęs nemylėsi - tavęs niekas nemylės". Kaip ranka nuėmė :lol: - daugiau ji su manimi nekalbėjo visai :D. Tada ir supratau - ogi tokiems kaip ji žmonėms nereikia jokios pagalbos - tai energetiniai vampyrai, išsikraunantys tuomet kai skundžiasi gyvenimu. Jie negali be to gyventi. Pastabėlė - ji taip ir liko viena, be draugių, pati sau. Aš buvau kantriausia, bet irgi neištvėriau :). Nebent tavo draugei depresija -patark nueiti pas psichologą.

...kvailesnio komentaro - sunku berasti... Savo nesugebėjimą bendrauti ir suprasti Melancholišką temperamentą - nurašėte tai nelaimingai savo draugei,
"vampyrei", kuri po to - gal NIEKAM gyvenime nebeišdįs ATSIVERTI, kadangi SUNAIKINOTE JOS PASITIKĖJIMĄ :evil: LABAI, LABAI BLOGAI! - ra6au jums "KUOLĄ"
už nesugebėjimą bendrauti ir psichologijos neišmanymą. :twisted:
Petreizeris
Pradedantysis dalyvis

Auksinis darnipora narys
2012 Kovo 22, 01:55

Kitas

Grįžti į Kitos temos