|
|
|
Šokiai
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Re: ŠokiaiJaunystej sokau pramoginius sokius daugiau nei desimt metu...Jauciu nostalgija jiems, kai ziuriu per televizoriu, asara braukiu..Mielai pasokciau, tik noretusi , kad partneris bent pagrindinius zingsnelius moketu, jausciau be galo dideli malonuma
Re: Šokiai
Šokti per vėlu pradėti, kai jau grabe guli... Girdėjau, reklamuoja per radiją kažkokias tabletes sąnariams, drauge su kelione į kalnus ir salsa (ten senolė lekia į salsos pamoką) - tai gal verta ir tų tablečių nusipirkti Aš ketinu, kai tik atsiras laiko, pilvo šokio pasimokyt. Prieš kelis metus bandžiau, labai patiko. Ir partnerio ten nereikia... [Beje, pas mus ji linkę šokti vien moterys, bet vadovė sakė, kad anksčiau tai buvo vyrų šokis, o ir dabar pietų kraštuose geriausi pilvo šokio šokėjai - vyrai.] Vaikystėj nei jaunystėj niekad nešokau, bet, man atrodo, mėgti šokti moterims įgimta. Taip, kaip vyrams muštis/imtis/spardytis (kamuolį spardyti).
Re: ŠokiaiMan truputi pazistamas modernus sokis, na bet be partnerio butu neidomu sokt manau, man pilvo sokis arabu kulturos dalis idomesnis atrodo indu sokis
Na, labas, per vėlu šokti... Šokti galima ir REIKIA, nes tai viena iš maloniausių ir priimtiniausių judėjimo rūšių. Šokti, kaip ir jodinėti, galima iki senatvės. 47 m.... Tai antra jaunystė. Koks gražus amžius... Mano bendradarbė 62 m. tokius piruetus suraito, kad uch... gražu pasižiūrėti. Kita pažįstamų pora po 50 -ties lidyhop- pradėjo šokti. Net į užsienio festivalius važinėja.
SOKTI BUTINA!!!! mano mamai 60 ir as jai lankstinuka su pramoginiais sokiais pameciau, tai kokia laiminga, jau dabar i antrus metus pereina, batelius specialius uzsisake, na smagu ziuret tiesiog. butinai eik, jei tik gali saunuole tu:)
Re: ŠokiaiLabai gerai cia kazkas pasake - moterys gal nuo gimimo megsta sokti. BET, kodel jus verciat ir vyrus tai daryt???
Re: ŠokiaiO esat kas nors soke lindihopa? Toks labai jaunatviskas atrodo. Galvoju, gal visgi pabandyt...
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
|
|