Šokiai

Šokiai

Standartinė rumbita 2009 Rugsėjo 02, 12:53, Atsakymo numeris: #31162

Ar mėgstate šokti? Kokie šokiai labiausiai patinka? Ar ne per vėlu 47-rių pradėti mokytis salsa?
rumbita

Reklama

Re: Šokiai

Standartinė Buvau 2009 Rugsėjo 02, 14:01, Atsakymo numeris: #31169

Jaunystej sokau pramoginius sokius daugiau nei desimt metu...Jauciu nostalgija jiems, kai ziuriu per televizoriu, asara braukiu..Mielai pasokciau, tik noretusi , kad partneris bent pagrindinius zingsnelius moketu, jausciau be galo dideli malonuma ;)
Buvau
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 05, 13:46

Standartinė dainelė 2009 Rugsėjo 02, 14:48, Atsakymo numeris: #31172

rumbita rašė:Ar mėgstate šokti? Kokie šokiai labiausiai patinka? Ar ne per vėlu 47-rių pradėti mokytis salsa?

Šokti per vėlu pradėti, kai jau grabe guli... :D

Girdėjau, reklamuoja per radiją kažkokias tabletes sąnariams, drauge su kelione į kalnus ir salsa (ten senolė lekia į salsos pamoką) - tai gal verta ir tų tablečių nusipirkti :lol:

Aš ketinu, kai tik atsiras laiko, pilvo šokio pasimokyt. Prieš kelis metus bandžiau, labai patiko. Ir partnerio ten nereikia... ;)
[Beje, pas mus ji linkę šokti vien moterys, bet vadovė sakė, kad anksčiau tai buvo vyrų šokis, o ir dabar pietų kraštuose geriausi pilvo šokio šokėjai - vyrai.]
Vaikystėj nei jaunystėj niekad nešokau, bet, man atrodo, mėgti šokti moterims įgimta.
Taip, kaip vyrams muštis/imtis/spardytis (kamuolį spardyti).
Vartotojo avataras
dainelė
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
2010 Gegužės 28, 23:06

Standartinė peledziuke67 2009 Rugsėjo 02, 16:16, Atsakymo numeris: #31193

Man truputi pazistamas modernus sokis, na bet be partnerio butu neidomu sokt manau, man pilvo sokis arabu kulturos dalis idomesnis atrodo indu sokis
peledziuke67
Pradedantysis dalyvis

2009 Rugsėjo 08, 21:16

Standartinė Svetė 2009 Rugsėjo 02, 18:14, Atsakymo numeris: #31197

dainelė rašė:
rumbita rašė:Ar mėgstate šokti? Kokie šokiai labiausiai patinka? Ar ne per vėlu 47-rių pradėti mokytis salsa?

Šokti per vėlu pradėti, kai jau grabe guli... :D

Girdėjau, reklamuoja per radiją kažkokias tabletes sąnariams, drauge su kelione į kalnus ir salsa (ten senolė lekia į salsos pamoką) - tai gal verta ir tų tablečių nusipirkti :lol:

Aš ketinu, kai tik atsiras laiko, pilvo šokio pasimokyt. Prieš kelis metus bandžiau, labai patiko. Ir partnerio ten nereikia... ;)
[Beje, pas mus ji linkę šokti vien moterys, bet vadovė sakė, kad anksčiau tai buvo vyrų šokis, o ir dabar pietų kraštuose geriausi pilvo šokio šokėjai - vyrai.]
Vaikystėj nei jaunystėj niekad nešokau, bet, man atrodo, mėgti šokti moterims įgimta.
Taip, kaip vyrams muštis/imtis/spardytis (kamuolį spardyti).

Na, labas, per vėlu šokti... Šokti galima ir REIKIA, nes tai viena iš maloniausių ir priimtiniausių judėjimo rūšių. Šokti, kaip ir jodinėti, galima iki senatvės. 47 m.... Tai antra jaunystė. Koks gražus amžius... Mano bendradarbė 62 m. tokius piruetus suraito, kad uch... gražu pasižiūrėti. Kita pažįstamų pora po 50 -ties lidyhop- pradėjo šokti. Net į užsienio festivalius važinėja.
Svetė

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 02, 18:18, Atsakymo numeris: #31200

SOKTI BUTINA!!!! mano mamai 60 ir as jai lankstinuka su pramoginiais sokiais pameciau, tai kokia laiminga, jau dabar i antrus metus pereina, batelius specialius uzsisake, na smagu ziuret tiesiog. butinai eik, jei tik gali saunuole tu:)
Svečias

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 03, 11:58, Atsakymo numeris: #31235

Labai gerai cia kazkas pasake - moterys gal nuo gimimo megsta sokti. BET, kodel jus verciat ir vyrus tai daryt???
Svečias

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 04, 11:41, Atsakymo numeris: #31286

O esat kas nors soke lindihopa? Toks labai jaunatviskas atrodo. Galvoju, gal visgi pabandyt...
Svečias

Grįžti į Kitos temos