|
|
|
Grupinis seksas - ar sutiktumėte?Seksas yra nuostabu ir be galo malonu, bet... As nesuprantu vieno dalyko. Tarkime, yra seima. O vyras labai nori ir stengiasi ikalbinti savo zmona, kad ji sutiktu dalyvauti grupiniame - vyras, ji ir jo draugas. Sito niekaip nesuprasiu. Kuo tas malonumas grupiniame didesnis? Ir kaip vyras gali duoti savo zmona kitam? Kas galetu man tai paaiskinti? Ar jus sutiktumete dalyvauti grupiniame sekse?
Kaip daugelis vyru apie toki dalyka tikrai pasvajoju. Bet kad merginas tam prikalbinti yra labai jau nelengva. O jei trecias butu vyrukas, tai nesamone - nu net susijaudinti nepavyktu ji nuoga salia matant..
2 vyrai ir viena moteris, tokie, su kuriais daugiau nebesusitiksi niekad - tai viena iš mano erotinių fantazijų, bet visada liks tik fantazija.
Paskutinį kartą redagavo serpensa 2009 Gruodžio 28, 22:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
Agne, Nerijau, gal jus atsipalaiduokit :) Niekas gi neliepia dalyvauti su savo vyru/ drauge/zmona :) Cia apskritai turbut klausimas dar nesusiporavusiems :) O daiktu galima pasijusti ne tik sekso srityje, Nerijau ;) ir apskritai cia poziurio reikalas - nenori jaustis daiktu, tai ir nesijauti :)))
Fantazijose grupinis mane veža, kol kas tik ten :)
Kaip aiškino vienas vyrukas, vyrams nepatinka 2 vyrų ir moters variantas, jei ta moteris jam rūpi - nes ją tvarko kitas. O, jei 2 moteris ir jis - tai tvarko tik jis :P na, nežinau, atrodo gana egoistiškai, nors jei antra moteris su dirtiniu peniu... žodžiu, parašykit, kas patyrėt - gal susigundysim :P
|
|