Ausrys 2008 Liepos 18, 11:31, Atsakymo numeris: #4219
Prisiminkim linksmas arba nelabai situacijas is savo pirmuju pasimatymu. Kokiu klaidu esate pridare, kokiu nesamoniu prisnekeje arba pakliuve i komiskas situacijas? Mokykimes vieni is kitu klaidu ;)
-
Ausrys
-
Ausrys 2008 Liepos 18, 11:33, Atsakymo numeris: #4220
Man nesmagiausia situacija nutiko, kai pakvieciau mergina, su kuria susipazinau bare, i pasimatyma. Susitikom, nieko apie ja nezinojau. Kai paklausiau, kiek jai metu, atsake tipiskai moteriskai: o kiek duosi? Ir cia as nepataikiau, pasendinau ja 7 metais... Ji visa apsiniauke ir kuo greiciau manim atsikrate...
-
Ausrys
-
Motyte 2008 Liepos 18, 13:55, Atsakymo numeris: #4221
o merginai reikejo pasakyti tik.....moters metu niekas neklausia :)
-
Motyte
- Pradedantysis dalyvis
-
-
Auksinė darnipora narė
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 13, 07:34
mirta 2008 Liepos 18, 14:34, Atsakymo numeris: #4222
As vaikina pavadinau ne tuo vardu nuo pat pirmo sakinio :) Buvo labai geda, bet dabar juokinga :)
-
mirta
-
pi 2008 Liepos 20, 17:53, Atsakymo numeris: #4223
Man irgi yra panašiai nutikę. Susipažinau su vaikinu klube, per garsią muziką neišgirdau gerai jo vardo. Pasigirdo Povilas vietoj Pauliaus. Po to kai susitikom, labai nesmagiai pasijaučiau, kai jis pasakė, kad ne toks jo vardas....
-
pi
-
saulė 2008 Liepos 24, 22:01, Atsakymo numeris: #4224
Aš pirmą kartą nuėjusi į pasimatymą po skaudžių skyrybų visą laiką šnekėjau apie savo buvusį ir koks jis kiaulė. Antro pasimatymo aišku nebuvo...
-
saulė
-
kica 2008 Liepos 28, 09:31, Atsakymo numeris: #4225
Pasimatymo dieną darbe buvo labai įtempta diena ir turėjau problemų, dėl mūsų tiekėjų darbų vėlavimų. Po darbo nuėjusi į pasimatymą niekaip negalėjau atsijungti nuo dienos rūpesčių ir naujam kavalieriui iškeikiau tą firmą, su kuria turėjau bėdų. Jis manęs klausė klausė, o po to pasisakė, kad jis ten dirba... Buvo labai nesmagu, daugiau nebesusitikom. Dabar elgiuosi atsargiau, nes Lietuvoj visi giminės ir pažįstami, galima bėdų plepalais prisidaryti.
-
kica
-
Ausrys 2008 Liepos 31, 21:34, Atsakymo numeris: #4226
Todėl ir patariama griežtai atskirti asmeninį ir profesinį gyvenimą ;)
-
Ausrys
-
Agne 2008 Rugpjūčio 24, 10:32, Atsakymo numeris: #4227
Į kažkokias tragiškas situacijas nesu pakliuvusi, bet pastebėjau, kad mano pirmieji pasimatymai kartais būna panašūs į darbo pokalbius. Aš nerimauju, ar jam patinku, todėl neišeina flirtuoti, atsipalaiduoti, stengiuosi pokalbį nenatūraliai palaikyti, atrodau šalta ir pan. Bet tai tikrai ne dėl to, kad vyras manęs nesudomina, bet tiesiog dėl mano nepasitikėjimo savimi...
-
Agne
- Veteranas
-
2012 Vasario 04, 10:14
vaidsss 2008 Rugpjūčio 30, 13:09, Atsakymo numeris: #4228
Tai didžiausia klaida, kokią gali padaryti mergina... Kartą ir aš į tokį pasimatymą įkliuvau. Pabėgau praktiškai tiesiogine to žodžio prasme :D
-
vaidsss
- Pažengęs dalyvis
-
1970 Sausio 01, 02:00
Grįžti į Kitos temos
|
|