Svečias 2010 Liepos 28, 11:56, Atsakymo numeris: #51772
Susirainėjame pora savaičių, pagaliau ilgai lauktas pirmasis pasimatymas, bet jis parašė, kad kviečia pas save į namus... Kaip reaguoti? Kažkaip jaučiuosi nepatogiai....
-
Svečias
-
tikras 2010 Liepos 28, 12:27, Atsakymo numeris: #51776
Jei nesijauti jaukiai kviečiama į namus, tai ir neik. Pasiūlyk kokią kitą vietą susitikimui.
-
tikras
-
Oksana 2010 Liepos 28, 14:02, Atsakymo numeris: #51780
Pasakysiu, kaip buvo man. Nes kazkodel labai pazistama situacija  Susirasinejom keleta menesiu, labai smagiai. Po tu keletos menesiu pradejom planuoti susitikima. Ir vaikinas vis tiek isvarte taip, kad susitikom..pas mane namuose. Paskui buvo ir dar keletas susitikimu-visi pas mane namuose. Niekada niekur nekviete iseiti. Ir tikrai nemalonu, kad niekur zmogus nekviecia ir visaip issisukineja iseiti kur nors. Aisku, greiciausiai, kad yra ka slepti  Tad siulyciau pirmiau pabandyti susitikti kur nors viesoje vietoje, kad nebutu kazkokiu neaiskumu 
-
Oksana
-
Svečias 2010 Liepos 28, 14:06, Atsakymo numeris: #51781
Pritariu Oksanai!
-
Svečias
-
rudnosiukas 2010 Liepos 28, 14:42, Atsakymo numeris: #51783
Oksana rašė: Pasakysiu, kaip buvo man. Nes kazkodel labai pazistama situacija  Susirasinejom keleta menesiu, labai smagiai. Po tu keletos menesiu pradejom planuoti susitikima. Ir vaikinas vis tiek isvarte taip, kad susitikom..pas mane namuose. Paskui buvo ir dar keletas susitikimu-visi pas mane namuose. Niekada niekur nekviete iseiti. Ir tikrai nemalonu, kad niekur zmogus nekviecia ir visaip issisukineja iseiti kur nors. Aisku, greiciausiai, kad yra ka slepti  Tad siulyciau pirmiau pabandyti susitikti kur nors viesoje vietoje, kad nebutu kazkokiu neaiskumu 
Keistai samprotaujate- jei ateina pas jus ir nekviečia kur nors kartu, tai reiškia, kad kažką slepia... 
-
rudnosiukas
- Super aktyvuolis
-
-
Darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Gegužės 30, 08:02
Oksana 2010 Liepos 28, 15:00, Atsakymo numeris: #51786
O kodel keistai?  tiesiog persasi tokia isvada ir tiek..O Jusu nuomone kaip dar galetu buti? Labai butu idomu isgirsti nuomone is salies.. 
-
Oksana
-
rudnosiukas 2010 Liepos 28, 15:02, Atsakymo numeris: #51788
Oksana rašė:O kodel keistai?  tiesiog persasi tokia isvada ir tiek..O Jusu nuomone kaip dar galetu buti? Labai butu idomu isgirsti nuomone is salies.. 
Jei nekviečia pas save, tai gal ir peršasi išvados, bet jei ateina pas jus, tai kokiu būdu jis kažką slepia?
-
rudnosiukas
- Super aktyvuolis
-
-
Darnipora narys
2011 Gegužės 30, 08:02
Svečias 2010 Liepos 28, 15:07, Atsakymo numeris: #51789
1r6i5 rudnosiukas rašė:Oksana rašė:O kodel keistai?  tiesiog persasi tokia isvada ir tiek..O Jusu nuomone kaip dar galetu buti? Labai butu idomu isgirsti nuomone is salies.. 
Jei nekviečia pas save, tai gal ir peršasi išvados, bet jei ateina pas jus, tai kokiu būdu jis kažką slepia?
Va, cia ir suo pakastas, kad pas save nekviecia  as siaip nesu ikyri, karta uzsiminiau, kad butu malonu ir man pabuti svete  sulaukiau tik issisukinejimu 
-
Svečias
-
vytas7878 2010 Liepos 28, 15:38, Atsakymo numeris: #51791
Svečias rašė:Susirainėjame pora savaičių, pagaliau ilgai lauktas pirmasis pasimatymas, bet jis parašė, kad kviečia pas save į namus... Kaip reaguoti? Kažkaip jaučiuosi nepatogiai....
O kodėl jis tave kviečia pas save į namus? Gal jam koja sugipsuota ir jis vaikšto su ramentais?  Tada suprantama,kad labai nori pamatyt tave,bet jam sunku vaikščiot... Rašai,kad nepatogiai jautiesi... Tai ir parašyk jam tiesiai šviesiai,kad blogai jausiesi,jei pirmas pasimatymas vyks pas jį namuose.Turėtų suprast tavo savijautą.
-
vytas7878
- Pradedantysis dalyvis
-
-
Darnipora narys
2012 Gegužės 17, 08:14
A_ 2010 Liepos 28, 15:38, Atsakymo numeris: #51792
Geriausias budas pasikalbeti atvirai. Paklausti, kodel taip. Buna zmoniu, kuriems paprasciausiai patogu pabuti namuose. Visai nieko neslepiant. Ir neuzsiminti, o kalbetis tiesiai sviesiai.
-
A_
-
Grįžti į Internetinės pažintys
|
|