Pirkimai internete

Pirkimai internete

Standartinė Orlando 2009 Birželio 22, 16:32, Atsakymo numeris: #25181

Ar jums atrodo patikimi ivairus pirkimai internete? Visada galvoju - taigi pavyzdziui rubus reikia matuotis, kvepaluos - pauostyti.. Tai pirkti internete panasu kaip pirkti kate maise... Ar klystu? Reabilituokite mano nuomone apie pirkimus internete.
Orlando

Reklama

Re: Pirkimai internete

Standartinė Tornada 2009 Birželio 22, 17:05, Atsakymo numeris: #25183

Pirkti internetu - beveik tas pats, kas katę maiše, be to nesaugu, nes reikia įvesti anketinius duomenis...
Ir kažkaip netikroviška - tas pats, kaip bučiuotis per stiklą... :)
Tornada
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Birželio 27, 12:05

Standartinė ziutalik 2009 Birželio 22, 17:31, Atsakymo numeris: #25186

Orlando rašė:Ar jums atrodo patikimi ivairus pirkimai internete? Visada galvoju - taigi pavyzdziui rubus reikia matuotis, kvepaluos - pauostyti.. Tai pirkti internete panasu kaip pirkti kate maise... Ar klystu? Reabilituokite mano nuomone apie pirkimus internete.

patikima, jei nepirkti nesamoniu (rubai ir tt)
Vartotojo avataras
ziutalik
Igudęs dalyvis

2010 Spalio 13, 08:43

Standartinė ??? 2009 Birželio 22, 18:08, Atsakymo numeris: #25190

Katę internetu irgi galima nusipirkti. Patikima. Tik reikia žinoti ko ir kodėl ieškai.
???

Standartinė smbc 2009 Birželio 23, 10:06, Atsakymo numeris: #25231

Aš visada perku knygas internete. Knygyne neturiu tiek laiko jas vartyti, perskaityti visų anotacijų. Sėdėdama prie kompo ramiai išsirenku kas mane labiausiai domina ir užsisakau.
Dar perku kvepalus ir kai kurią dekoratyvinę kosmetiką, bet tik tokia, kuri jau žinoma, išbandyta. Man patinka, kad viską pristato į darbuką :)
Dar užsakinėju gėles, jei reikia su gimtadieniu pasveikinti draugę Druskininkuose, o aš gyvenu Klaipėdoje.
smbc
Pradedantysis dalyvis

2009 Liepos 14, 10:48

Standartinė marabu 2009 Liepos 21, 12:14, Atsakymo numeris: #27678

Pritariu ??? - perkant internetu reikia gerai zinoti, ka ir kodel nori nusipirkti. O internetas patogus dar ir tuo, kad apie tas pacia internetines parduotuves galima daug komentaru susirankioti ir atrasti, kuo labiausiai galima pasikliauti.
marabu
Igudęs dalyvis

Darnipora narė
2009 Gruodžio 08, 15:25

Standartinė An_dzelika 2009 Rugpjūčio 04, 13:53, Atsakymo numeris: #29231

Bet gali net labai gerai zinoti, ko nori, pamatyti aprasyma, visiskai atitinkanti reikalavimus, paziureti nuotraukas geras ir pan, o sulaukes produkto ziauriai nusivilt, nes jis bus: sugadintas, sulauzytas, sudauzytas transportuojant ir pan... Kas tada kompensuos? Reikia labai gerai rinktis, is kur pirkti...
An_dzelika

Grįžti į Pinigai