|
|
|
Pensijų nedidins
17 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Pensijų nedidinsBrangieji, ar Jūs matėt, kur ritasi mūsų valdžia? Pensijų nedidins.. Kubilius pažadų puodas. O aš galvoju apie ateitį savo ir net graudu.. Gaila mamos, vos suduria gala su galu....
Re: Pensijų nedidinsUzjauciu...bet turbut cia ne toji svetaine, kur apie pensijas snekama... Mano nuomone, reikia kurti darbo vietas ir susigrazinti darbuotojus, pabegusius is LT i uzsieni - tada ir pensijas bus is ko moketi. O dabar aisku kad nedidins - is ko??
Re: Pensijų nedidins
IS KO JAS DIDINTI? - kaip pinigai pensijoms surenkami, tikriausiai zinote?
Re: Pensijų nedidinsLabai aktuali tema DP svetainės nariams. Čia kokia amžiaus grupė ?
Skaitant pozityviai, jos tik taps pencininkėm (neišvengiama) Skaitant priekabiai : "Potencija", žodis jums abai aktualus? (nesiskundžiu) Skaitant svajingai :" Nuotaka" . Labai gražus žodis (svajonė!) "Mielasis"? Tu Įsitikinusi ? Taip , beraštis :/ O ka daugiau ? Kvailas ? kad man nuotaka grąžus žodis, kad svečias negali susitaikyti su nuoskauda ? Nee. Nuotaka tikrai gražiai skamba Paskutinį kartą redagavo Bronius.. 2010 Gruodžio 07, 08:13. Iš viso redaguota 2 kartus.
Cha.., nu bet tu ir neraštingas - ,,pentsininkė''... tragedija, mielasis.... Potencialios ir potencija - niekada nebūčiau išmąsčiusi tokios sąsajos... Matyt, pačiam aktualu Nuotaka, nuotaka..... Tai kad šiais laikais nelabai kas čia benori ženytis Mielasis? Visi vyrai man mielieji
Re: Pensijų nedidinsNesamone! Is ko gyvensim? Kas per marazmai.. O kas apie amziu prabilo - galiu paguosti, sensta visi ir veliau ar anksciau pensiju ir jus sulauksit. O zinokit, tai, kas atimta labai sunku susigrazinti... Pensiju laikinas sumazinis labai geras pavyzdys. Cha - LAIKINNAS.
Re: Pensijų nedidinsNe mano bedos
Re: Pensijų nedidinsNu ciadabar? ne pensininke... o motina teva turi? nori juos islaikyti???
17 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|