Pažinties vedlys - išmislas tinginiams?

Standartinė ula 2008 Rugsėjo 04, 16:05, Atsakymo numeris: #3245

Tai, kad ir tas skyrelis, kazkaip graudzia turetu atrodyti, jei zmogus fantazijos neturi, o kaip intelekta ten izvelgti, gal rasai sau klausimus, o po to ir atsakymus pats susirandi? netikra kazkaip:))
ula
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Balandžio 09, 11:01

Reklama

Standartinė evelincik 2008 Rugsėjo 05, 09:22, Atsakymo numeris: #3246

aš kažkodėl nedrįstu rašyti laiškų, bet deja jų nesulaukiu ir iš vyriškių.Tiesa vienas buvo velį pradėjęs, tai tuom viskas ir baigėsi.O šiaip manau jis visai reikalingas, nes daug info pasako apie žmogų, net nebendraujant per daug.
Labiausiai mane tai nervina pasakymai, kad su vaiku man nereikalinga, arba esu tinginys, ir dar koks bjaurus, su sorry kokiu kvailiu reikia būti kaip šitaip save dergti.Tokius trinu be gailesčio.
evelincik
Pradedantysis dalyvis

2009 Spalio 08, 13:25

Standartinė Svečias 2008 Rugsėjo 05, 09:27, Atsakymo numeris: #3247

Ir tokiu dar buna?
Man toks nei vienas nepakliuvo.
Svečias

Re: Pažinties vedlys - išmislas tinginiams?

Standartinė VanillaSky 2011 Vasario 07, 09:55, Atsakymo numeris: #68491

Aš tik dabar, po kelerių metų, pradėjau naudotis vedliu. Manau taip yra gan patogu, bet asmeniškai man maloniau parašyti kad ir trumpą, bet laiškelį :oops: ir dar vienas pastebėjimas, susipažinusi buvau su dviem labai įdomiais vaikinais, kalba liejosi laisvai, požiūriai į daug ką sutapo, išvaizda irgi superinė ir ką jūs manot - jie ištrynė savo anketas :!: Nei kontaktų liko, nieko :!: Še tau kad nori kaip būna, bet BŪNA visgi... :roll:
VanillaSky
Veteranas

Darnipora narė
2012 Balandžio 28, 06:23

Standartinė Svečias 2011 Vasario 07, 12:28, Atsakymo numeris: #68495

Na gal kultura ju tokia, gal to nusipelnai. Vienok.
Neprisimenu kelintas pasaulio stebuklas tai yra "traukinys sikanciu nelaukia".
Svečias

Standartinė VanillaSky 2011 Vasario 11, 17:17, Atsakymo numeris: #68796

Nei aš laukiau nei aš ką - bet bendravimą šitaip nutraukti tikrai keista... :roll:
VanillaSky
Veteranas

Darnipora narė
2012 Balandžio 28, 06:23

Standartinė Svečias 2011 Vasario 11, 21:09, Atsakymo numeris: #68813

As manau, jie nevertino pazinties su tavim , kaip kazko ipatingo. Jiems tai buvo tiesiog paplepejimas, bendravimas. Paskui, arba rado, ko ieskojo, arba nusibodo sitas saitas, todel istryne anketas.
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Lapkričio 07, 20:27, Atsakymo numeris: #83053

Ar dar naudojates kas nors vedliu? O gal jau visi drasus ir sugebantys savarankiskai pakalbint? :roll:
Svečias

Standartinė Rutone 2011 Gruodžio 31, 16:35, Atsakymo numeris: #85265

anksčiau naudojausi, dabar nebe. Geriau surašyt kad ir trumpą laišką, kur sudėsi visus rūpimus klausimus, o čia dar ir ribotas pasirinkimas, tik 4-6 galima pasirinkt. O jei tokių, kuriuos norėtum užduot, yra mažiausiai 10. kas tada? Ir dalis klausimų kartojasi.... na, pvz.: 32. Ką galvoji apie tradicinius lyčių vaidmenis šeimoje ir 36. Ar asmeniniame gyvenime esi linkęs vadovauti man atrodo pakankamai panašūs. Kiti gana banalūs - apie sportavimą ir knygų skaitymą. Kiti klausimai (ar sutiktų keist gyvenamą vietą dėl artimesnių santykių) atrodo nereikalingi, nes dažnai tai jau ir taip matyt anketoje.
Atvirai, kuo ilgiau čia sėdžiu (tai išsiregistruodama, tai vis sugrįždama), tuo labiau atrodo, kad čia viskas padaryta tik pinigėlio rinkimui (norint matyt, kas tave peržiūrėjo, reikia mokėt, norint matyt daugiau norinčių su tavim susitikt reikia mokėt.... ir apskritai - norint būt matomam reikia mokėt. Ir nemažai. O nėra už ką). O klausimynas banalus iki šleikštulio ir atrodo, kad tikrai ne psichologo sudarytas. Kai kurie klausimai gal ir reikšmingesni, bet didelė dalis - tikrai ne. Tiesiog aplaidžiai sudarytas klausimų kratinys, kurį seniai laikas peržiūrėt ir patvarkyt pagal šių dienų realijas, išmest tuos, kurie klausia apie anketoje matomą informaciją, na daugiau nežinau, ką... Tada gal ir vedlou galima naudotis. Bet ir man pačiai maloniau atrašyt į laišką nei subaksnot atsakymus (kurių variantai taip pat skurdūs).
Rutone
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 11, 16:44

Re:

Standartinė QerY 2012 Sausio 08, 15:12, Atsakymo numeris: #85518

Svečias rašė:Man taip atrodo. Paruoštus klausimus ir atsakymus balsnoti paprasta, po to rašyti laiškus jau tyngisi.

Priklauso manau nuo žmonių. :) Vienio naudojasi, kiti ne.. Tai kiekvieno pasirinkimas. :)
QerY
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
2012 Sausio 08, 15:18

Ankstesnis

Grįžti į Internetinės pažintys