|
|
|
Pažinčių skelbimai per radiją
16 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Pažinčių skelbimai per radijąPer radija susipazinti su normaliu zmogum tokia pat tikimybe kaip ir internetiniu budu
Re: Pažinčių skelbimai per radijąSveiki esu labai paprastas, rimtas, atviras, nieaukastas, niepasikielies, vienisas, virukas 25 m. ys. klaipedos as jeskau labai paprastos, rimtos, atviros, istikimos, nieisnaudotojos, niemielages, gyvenimo drauges rimtai draugystei no 20 iki 35 m. gali but uz mane viresne turet vaiku but ys kaimo but apkuni yr gali turiet niedidelia niegalie. atstumas tikrai man nietrukdo skielbimas tikrai ira tikras as laukiu tik rimtu pasiulimu mano. nr 860267122.
Re: Pažinčių skelbimai per radiją
jezau koks neisrankus.... tai kaip suprantu tau tinka kad ir 10 metu vyresne sluba kaimiete storule su kruva vaiku,bile sexo nemokamai duotu,ane? O atstumas dar geriau, nereiks tau pas ja troboj malku kapoti ir prie ukio padeti - kaip jaunas menulis pasirodysi,kai noresi pasipist ir rami galva,ane?
Re: Pažinčių skelbimai per radijąSveiki, esu labai paprastas, atviras, rimtas, ištikimas, nepasikėlęs, neaukštas, vienišas 25 m. vyrukas . Aš ieškau labai paprastos tačiau rimtos, atviros, ištikimos, nepasikėlusios, neišnaudotojos, nemelagės gyvenimo draugės rimtai draugystei nuo 18 iki 35 m. Gali būti už mane vyresnė ar turėti vaikų. Būti apkūni, turėti nedidelią negalią, ar būti iš kaimo. Atstumas tikrai man netrukdo, o skelbimas yra tikras. Aš laukiu tik rimtų pasiūlymų. Mano tel. nr. 860267122
16 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
|
|