Paties atsakymai

Paties atsakymai

Standartinė kurmis 2009 Sausio 11, 15:46, Atsakymo numeris: #9983

Labai pasigendu galimybes perzvelgti mano paties atsakymus i kitu nariu vedlyje uzduotus klausimus. Daznai pasitaiko kad skirtingi nariai uzduoda tuos pacius klausimus, tad butu paprasta jei galeciau atsakyti taip pat kaip ir kitiems, taciau negaliu perziureti savo paties atsakymu :(
kurmis

Reklama

Re: Paties atsakymai

Standartinė Svečias 2009 Sausio 11, 16:19, Atsakymo numeris: #9986

Gal reikia tik laikytis savo nuostatų ir atsakinėti be melo? Tuomet nereikės tų pasitikrinimų.
Svečias

Standartinė Beganti2 2009 Sausio 11, 16:24, Atsakymo numeris: #9987

Nematau nieko blogo, jei vienaip moteriai vienaip atsakysit, kitaip kitaip. Mano atsakymai priklauso nuo nuotaikos, tad kiekvieną dieną gali šiek tiek skirtis.
Beganti2

Standartinė kurmis 2009 Sausio 11, 17:22, Atsakymo numeris: #9994

Almike rašė:Gal reikia tik laikytis savo nuostatų ir atsakinėti be melo? Tuomet nereikės tų pasitikrinimų.

Ne meluose esme, tiesiog atsibosta desimta karta galvoti kaip atsakyti i jau 9 kartus uzduota ir atsakyta klausima...
kurmis

Standartinė vsaras 2009 Sausio 11, 20:20, Atsakymo numeris: #10003

O ką čia galvoti, jeigu jau dešimtas kartas, rašyk taip pat kaip ir devintą ar aštuntą - juk jau mintinai žinai viską :P
vsaras
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Vasario 25, 20:15

Standartinė kurmis 2009 Sausio 11, 20:24, Atsakymo numeris: #10004

Na tai todel ir noriu galimybes paziureti kad skleroze ir nebepamenu :D
kurmis

Standartinė Svečias 2009 Sausio 11, 22:18, Atsakymo numeris: #10007

kurmis rašė:Na tai todel ir noriu galimybes paziureti kad skleroze ir nebepamenu :D

vadinasi ne nuoširdžiai atsakinėji jei neatsimeni kaip ataskiai į vieną ar kita klausimą ;) man niekad neiškilo tokia problema :)
Svečias

Standartinė Monika||DP komanda 2009 Sausio 15, 13:29, Atsakymo numeris: #10374

kurmis rašė:Labai pasigendu galimybes perzvelgti mano paties atsakymus i kitu nariu vedlyje uzduotus klausimus. Daznai pasitaiko kad skirtingi nariai uzduoda tuos pacius klausimus, tad butu paprasta jei galeciau atsakyti taip pat kaip ir kitiems, taciau negaliu perziureti savo paties atsakymu :(

Sis patobulinimas itrauktas i artimiausiu darbu sarasa, taciau vis dar laukia savo eiles.
Monika||DP komanda

Grįžti į Svetainės ir forumo naujienos