Paskutinė vinis į DP karstą

Re: Lakoniškas klausimas ;)

Standartinė kora 2009 Gegužės 11, 12:44, Atsakymo numeris: #20989

aukso pjuvis rašė:Visai nesikuklindamas klausiu šios temos skaitytojų...

Ar verta TĘSTI šitą žaidimą i „vienus vartus“?

Galimi atsakymai „TAIP“ arba „NE“.

Aukso pjuvi, zinoma, kad testi. :!: Tam ir esam cia, kad kazko ismoktume patys, o vartai ne vieni, kiekvienas turime savus. :roll: Tik reiketu tam tikru taisykliu ir disciplinos, pagarbos sau ir aplinkiniams, naudoti vinis, kurios ismigtu i karsta, o ne i turini jame, na, isimtinais atvejais viena, kita, gal ir ismigtu per netaikluma, taciau netycia. :P
P.S. Kilo noras pasiulyti DP svetainei, apmokestinti komentaru skaiciu, kad tusciai neberasyti, bei apriboti simboliu skaiciu kiekviename, pvz., kaip anketoj apie save. :lol: Taciau, manau, kad DP yra humaniska ir nei savu, nei svetimu vaiku neskriaus. :P
kora
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 09, 19:49

Reklama

Moratoriumas

Standartinė aukso pjuvis 2009 Gegužės 11, 14:22, Atsakymo numeris: #20998

Kadangi rezultatas 1:1 ; - skelbiu savo išėjimo iš DP moratoriumą iki baigsis mano ‘auksinė narystė’ DP įsčiose.

Narystė baigiasi 2009 gegužės 14 d. 15:01.

Moratoriumas iki 2009 gegužės 14 d. 12:01 (lieka 3 val; ...juk derėtų dar išsakyti graudų atsisveikinimo žodį brangiems „Franko Kruko“ pameistriams)

Tikėkimės, kad elektra nedings, ir kompas „neužlūš“
aukso pjuvis
Pažengęs dalyvis

2010 Kovo 31, 13:27

Re: Paskutinė vinis į DP karstą

Standartinė Svečias 2009 Gegužės 11, 15:03, Atsakymo numeris: #21003

Oho! Cia tai bent! Nu, sekmes jums.
Svečias

Standartinė kora 2009 Gegužės 14, 13:24, Atsakymo numeris: #21333

Aukso pjuvi, gal nesi toks blogas, kaip bandei save vaizduoti, juk metodai ivairus buna :?: Moratoriumas jau dvi valandos kaip baigesi, o tu nepyksti. :P
Gal ne be reikalo patarle: "Tyli kiaule gilia sakni knisa." Gal reikia daugiau bijot tyliu :?: :roll:
kora
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė

„Bjauriojo ančiuko“ atsisveikinimo giesmė

Standartinė aukso pjuvis 2009 Gegužės 14, 13:53, Atsakymo numeris: #21338

Per metus laiko šioje apsimetėlių irštvoje supratau, kad neverta daugiau aukoti DP „kiaulei taupyklei“. Tikrai vienišų žmonių svetainėje nėra! Kas netiki, tepasižiūri DP per didžiąsias šventes, pavyzdžiui Naujametę naktį - „tuščia“. Man nuo klaikios vienatvės širdį gelia! „... bet kam tai rūpi, ir kam tai skauda/ kai širdis inkščia vienatvės raudą“. Tad jūs DP garbės legionieriai, visą užuojautą pasilaikykite sau, kai gulėsite mirties patale ir nebus kam paduoti lašelio vandens. O ieškojimas taurios riteristės apraiškų tarp dvasios skurdžiu, prilygsta asmenybės degradacijai. Kaip Biblijoje sakoma:“... nemėtykite kiaulėm perlų, kad atsisukusios jūsų pačių nesudraskytų“.

Kad ir kaip gerai beišdėstytum dalyką, vis tiek atsiras nesupratusių. Šioje „čiauškučių palėpėje“, regis „atsirado“ gal tik vienas kitas tesupratęs. Užtat siekiančių mokyti kitus devynios galybės. Ir visi jūsų postringavimai, kad „žmogus savo laimės kalvis“, tėra tik tušti plepalai. Ištisa minia (48 000) „laimes kalvių“ nesugebančių nusikalti LAIMĖS! ;) Darote gėdą visai ... gildijai.

Kai minia baiminasi pati savo šešėlio, beprasmiška gelbėti nuo lemtingo garmėjimo i prarają. Aš ne Mozė, ir net nesiruošiu šitos veršių bandos vesti į kokią nors „pažadėtąją žemę“. Pokyčiai prasideda nuo veiksmo, o didelė kelionė nuo pirmo žingsnio. Subręskite srydžiui!

Pasitikėjimo kreditas išnaudotas, neapibrėžta padėtis neteikia aiškumo, o ir savigarba reikalauja elgtis atitinkamai.

O dėl kaltinimo ‘išrankumu‘ pasakysiu štai ką: jei žmogui gyvenime nepasisekė, tai nereiškia kad jis privalo misti lupenomis!

Nebarškinkite tuščių puodų mano garbei... (ai,... ką aš čia rašau, juk vis tiek nesuprasite šitokio literatūrinio viražo - metaforos). Juk kai kuriems iš DP, epizodiniai proto pasireiškimai, o gal tik apsireiškimai nesuteikia jokio pagrindo tikėtis kad kada nors pradėsite mąstyti abiem pusrutuliais.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Aišku buvo ir puikių akimirkų, tik jas temdo liūdnas rezultatas...

Išskirtinai dėkoju Kora’i, tik ji vienintelė nesislėpdama palaikė mane. Iš tikro, kur kas svarbiau ne manęs palaikymas, o tų minčių ir idėjų kurias aš bandžiau įgyvendinti... Juk niekas taip žmonių labiau nesuartina kaip bendras darbas/siekis/..., ir niekas labiau netenkina taip svarbaus bendrumo jausmo, kaip supratingi bendraminčiai. Tad, kam ačiū, o kam ...

Verdiktas

Jūs čia būkit ir supūkit, o aš eisiu saulutės pasitikti (... patarlė)
aukso pjuvis
Pažengęs dalyvis

2010 Kovo 31, 13:27

Standartinė Asta31324579346_db 2009 Gegužės 14, 13:59, Atsakymo numeris: #21339

Laimingai, Ikare
Asta31324579346_db
Veteranas

2010 Gruodžio 05, 23:47

Standartinė kora 2009 Gegužės 14, 14:09, Atsakymo numeris: #21342

Aciu, aukso pjuvi, tikiu, kad issakei, ka galvoji. Kiekvienas turim teise gyventi po dangum ir megautis saule. Taciau suprask, kad nesam mes vieni negyvenamoj saloj. Turim elgtis pagal taisykles, kurias kiti nustate, ir nusistateme mes patys. Jos gali eiti lygiagreciai, liestis, susikirsti, bet nesusipainioti i mazga, kur nerandam iseities.
P.S. Jei ieskosi, iseiti atrasi. Stiprybes ir sekmes tau nuosirdziai linkiu. Pagalvok. :P :P
kora
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė

Ankstesnis

Grįžti į Apie DarniPora.lt